הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים אחרי משמרות לילה

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, צריך את עזרתכם.
אני מתאמן בתוכנית כוח והתחלתי לעבוד משמרות לילה, שזה אומר להיות ער מסביבות 10 בלילה עד 7 בבוקר. הבעיה היא שצריך לישון שינה טובה לפני אימון, בטח את ה7 שעות מינימום, אבל לא יודע אחרי משמרות לילה השינה שלי לא מסודרת, אם נגיד אני הולך לישון ב8 אני קם ב12, מקבל עירנות ואחרי שעתיים נרדם לעוד שעתיים.. השינה לא מסודרת אחרי משמרת לילה... למשהו יש עצה? לא רוצה שזה ישפיע לי על הכח באימונים..

תודה:)

בעבודה של אחרי הצבא שלי עשיתי משמרות (נדיר שהיה בוקר)
התרגלתי לישון בערך בין 04:00 ל 12:00 סה"כ 8 שעות שינה ואתה ערני גם למשמרת צהריים וגם רוב משמרת הלילה.

אני עובד באבטחה ועובד בעיקר לילות. במקרים קיצוניים (נגיד 8-8 שאני נמנע מלעשות ביום אימון, אבל לפעמים יוצא) אני עושה אימון אחרי המשמרת לילה בעזרת איזה 400 מ"ג קפאין. לא כזה נוראי, קצת יותר קשה להיות מרוכז אבל עדיף על אימון אחרי שקמים משינה.
מה שבד"כ אני עושה זה לישון עד 14 בערך, 15 אם אני מתפנק, והולך להתאמן בסביבות 18-19. וסה"כ אני מסתדר עם זה תקופה די ארוכה ומצליח להתקדם.

למה זה מפתיע אותך?
אני בדיוק אותו הדבר, אחרי משמרת לילה לא משנה כמה שבור אני אהיה וכמה זמן לא ישנתי לפני אני אשן גג 3 שעות.
למה אתה חושב שזה מפתיע אותי?
שאלתי מתוך כוונה לדעת.

• פותח/ת השרשור
חח זו ממש לא הייתה הכוונה..
כן השינה אחרי עבודה בלילה היא לא אותה שינה כמו ביום שאתה ישן בלילה, לא יודע להסביר את זה..
אז אני לא מתחבר לקפאין אז אני לא בונה על לסיים משמרת לילה ולעשות אימון בוקר אני יהיה לגמרי גמור, נגיד ואני מסיים את המשמרת לילה והולך לישון וישן את ה6 שעות, קם ועושה אימון כוח.. ואז ברגיל לא ישן בהמשך היום, עושה משמרת לילה וישן שחוזר.. זה יהיה בסדר??

במצב אידיאלי רצוי לישון איזה 7-8 שעות, במצב האידיאלי גם לא רצוי לעבוד לילות ולישון ביום, מה לעשות שבחיים לא הכול אידיאלי. אם יש לך אימון יום אחרי משמרת לילה אני מציע ללכת לאימון, גם אם לא הייתה לך שינה רציפה וישנת ביום ולא בלילה, אלא אם כן אתה מרגיש מש גמור ואז אולי עדיף לוותר על אימון. אני עבדתי לילות במשך כמה שנים והייתי הולך לאימון בימים שהיה לי אימון בלי קשר אם הייתה לי משמרת לפני זה או לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית