עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אולי אלו לא כופפי ירך. בעמידה תקינה הופיעו כאבים, ובעמידה צרה מידי לא הופיע כאב. כנ"ל ברגע שהייתי דוחף ברכיים לצדדים.במידה ולא מדובר בעמידה יחסית רחבה (לא חייב משהו קיצוני), אין מנגנון אנטומי שגורם לכאב בכופפי הירך כשהברכיים בחוץ, למעט גלישת ברכיים, שאין סיבה שהתרחשה כשהברכיים בחוץ אבל לא כשהן בפנים.
מה היה קורה בעמידה יחסית צרה עם ברכיים מאוד בחוץ? (זה הפיתרון הזמני בחלק מהמקרים עד שיעבור)אז אולי אלו לא כופפי ירך. בעמידה תקינה הופיעו כאבים, ובעמידה צרה מידי לא היה כואב לי. כנל ברגע שהייתי דוח, ברכיים לצדדים.
אגב מה שסייע לי להחלים מהכאב זה מוביליטי ועיסויים לאיליו ככה שזה הוא לכאורה.
כאב, אלא אם עמדתי פחות מרוחב כתפייםמה היה קורה בעמידה יחסית צרה עם ברכיים מאוד בחוץ? (זה הפיתרון הזמני בחלק מהמקרים עד שיעבור)
כן, לפעמים זה מציק שצריך להצר דיי הרבה את העמידה. אחרי שעובר אפשר לחזור בלי בעייה. זה זמני.כאב, אלא אם עמדתי פחות מרוחב כתפיים
תמיד הופיע מחדש כשניסיתי לשנותכן, לפעמים זה מציק שצריך להצר דיי הרבה את העמידה. אחרי שעובר אפשר לחזור בלי בעייה. זה זמני.
אני ידווח עליך לריפטוזו החלטה גרועה לעבור מ-HB ל-LB.
אם ככה לא היה קשר לעיסויים לדבריך. לא יודע מה בדיוק היה לך, אבל זה לא המקרה הקלאסי.תמיד הופיע מחדש כשניסיתי לשנות
צודק, ערכתי, מתנצל, קבל את סליחתי הכנה 🙃אני ידווח עליך לריפטו
מאמין שאצלי זה ברכיים לא מספיק בחוץיתכן שהיא כבר צרה מידי בשביל לאפשר לברכיים לצאת מספיק החוצה. במקרה כזה, צריך להרחיב עמידה.
השורה התחתונה היא שהכאב בכופפי הירך נובע מטכניקה לא מספיק טובה. הבעיות הנפוצות הן עמידה צרה מידי / רחבה מידי / ברכיים לא מספיק בחוץ. מה מתרחש אצלך? אני בטח לא יודע בלי וידאו, אבל אלה בגדול האפשרויות שסוגרות את הרוב המוחץ של האפשרויות האנטומיות שזה יתרחש בסקוואט.
אלה 2 סרטונים נחמדים מרפרוף זריז ביוטוב
כאב שהולך ונעלם? או בא ומתחזקהראשון כואב ברמות למקום שנפצע ( גמני פצוע ברגל שמאל )
בא והולך בתנועהכאב שהולך ונעלם? או בא ומתחזק
גם לי זה ככה בסקוואטבא והולך בתנועה
גם לי זה ככה בסקוואט
שאני יורד זה אני מרגיש מתיחה שם ושאני עולה אני לא מרגיש כלום
ובמקום לפתוח אשכול חדש אני כבר יפרסם פה
איך הפרס
@Beast and cheat @White Walker @stitch
בגדול טוב, רק שעדיף לא לדחוף את כל הצוואר קדימה כשאתה נכנס מתחת למוט.
המוט אמור להיות מעל אמצע קו הראש.. מעל האוזניים בערך.
ושים לב שמפרק כף היד שלך "נשבר", וניתן לאחוז בצורה יותר יעילה כך שעיקר העומס יהיה על עצם האמה.
נסה ללמוד את השיטה שריפטו מלמד בסרטון הזה, לי היא עזרה המוןולגבי הכף יד מה לעשות אז?