הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כניסה לכושר לקראת יום סיירות

• פותח/ת השרשור totti99
  • פורסם בתאריך

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אני בעוד כחודש רוצה להתחיל להתכונן לקראת יום סיירות שיהיה באוקטובר (מתחיל להתאמן עוד חודש כי אז נגמרת העונה של הפוטבול ואני רוצה לנצל את זה)
אני לא יודע בכמה אני עושה 2000 נכון לעכשיו אבל מאמין שלאט (לא יורד מ9)

אשמח לקבל תוכנית לשיפור ה2000 ושתשלב ספרינטים גם, בנוסף אני אולי אוכל פעם בשבוע בערך לנסוע לרוץ על דיונה אבל בשאר הזמן מאמין שאני ארוץ במסלול ריצה רגיל (בעיגולים כאילו)
מתאמן גם בחדר כושר לפי הלינארית של ביל סטאר
@hanan

9 חודשים זה הרבה זמן. בחצי שנה הקרובה תמשיך עם 3 אימוני כוח ותשלב פעמיים בשבוע ריצות של 20 עד 30 דקות, בקצב שלא מפרק אותך אלא אתה מסיים עייף.
3 חודשים לפני תעבור ל 2 אימוני כוח ותוכנית הכנה לריצת 2000 לפי הפורטל
יכול להיות שהדבר החכם יהיה בכלל קורס הכנה לצה׳ל

• פותח/ת השרשור
9 חודשים זה הרבה זמן. בחצי שנה הקרובה תמשיך עם 3 אימוני כוח ותשלב פעמיים בשבוע ריצות של 20 עד 30 דקות, בקצב שלא מפרק אותך אלא אתה מסיים עייף.
3 חודשים לפני תעבור ל 2 אימוני כוח ותוכנית הכנה לריצת 2000 לפי הפורטל
יכול להיות שהדבר החכם יהיה בכלל קורס הכנה לצה׳ל

הבעיה שב3 חודשים לפני אני מתחיל לחזור לפוטבול ולא יהיה לי אפשרות ללכת לקורס הכנה לצהל וגם כנראה שיהיה לי קצת יותר קשה לשפר את ה2000
אז לא כדאי להתחיל לשפר עכשיו בקצב איטי וב3 חודשים לפני פשוט לשמר את זה? (מאמין שעד ה3 חודשים אני כבר ארד מ8)
בנוסף לא לעשות ספרינטים וריצה בדיונות?

יכולת שיא ב 2000 לא נשמרת יותר משבועיים.
לכן הרעיון שלך לא יעבוד
אם אתה משחק פוטבול יכולת הספרינטים שלך תהיה מספיק טובה. אפשר לשלב מדי פעם ריצה בחול כדי להתרגל לתחושה.
לגבי איך אתה תשלב פוטבול והכנה לצהל אני באמת לא יודע
זה לא פשוט לבנות תוכנית אימונים וכדאי לקבל הדרכה

• פותח/ת השרשור
יכולת שיא ב 2000 לא נשמרת יותר משבועיים.
לכן הרעיון שלך לא יעבוד
אם אתה משחק פוטבול יכולת הספרינטים שלך תהיה מספיק טובה. אפשר לשלב מדי פעם ריצה בחול כדי להתרגל לתחושה.
לגבי איך אתה תשלב פוטבול והכנה לצהל אני באמת לא יודע
זה לא פשוט לבנות תוכנית אימונים וכדאי לקבל הדרכה

בספמטבר כזה מתחילים האימונים הבאמת עצימים בפוטבול
אז אם נגיד עכשיו אני אתחיל את ה2000 ופשוט ימשיך לפי הפורטל עד היום סיירות?

בספמטבר כזה מתחילים האימונים הבאמת עצימים בפוטבול
אז אם נגיד עכשיו אני אתחיל את ה2000 ופשוט ימשיך לפי הפורטל עד היום סיירות?
התוכנית בפורטל מיועדת ל 8 עד 10 שבועות, זה לא מיועד לאימונים למשך כמה חודשים.

כמו שחנן אמר הכל תלוי בעצימות של האימונים.
לדעתי סביר להניח שהאימונים יהיו עצימים ובשביל למנוע פציעה מה שהייתי ממליץ זה לעשות אימונים אירוביים בעצימות בינונית נמוכה בשביל להגדיל נפח ריצה שבועי. זה ישפר את היכולת האירובית שלך, עם סיכון נמוך לפציעה.

תשלב איך שנוח לך, אבל הכיוון הוא להוסיף עוד ריצות של 20-30 דקות 2-4 פעמים בשבוע (להתחיל משתיים עם אפשרות להעלות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית