הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פעיל דאעש רצח את אימו.

קראת מה הולך עכשיו בגרמניה? בצרפת? באנגליה? הם מתחילים לאט לאט להשתלט על הרחובות, להטיל על אזרחים כפיה דתית ולנסות להמיר את מדינות אירופה לSHARIAT LAW. זה רק עניין של זמן עד שהם ישתלטו על כל אירופה. הסיבה לכך שהלך להם כל כך טוב באירופה היא כי הממשלות בגרמניה/אנגליה הן ממשלות שמאלניות, ולכן לדעתי הדרך הטובה ביותר להגן על המדינה שלנו היא לשמור על אופי ימני ולגרום לאנשים להבין שאין מה להגן על המוסלמים, אין פה "הקצנה של התקשורת". אם כבר ההקצנה היא ל"יהודים הרעים שמתעללים בפלסטינים". בנאדם שמראה סימפטיה למוסלמים מראה את האופי השמאלני שלו ואני לא אוהב שמאלנים.

אתה משתמש במילה שמאלנים הרבה ואני לא בטוח שאתה יודע מה היא.
נ.ב נצרות,יהדות ואיסלם כולן מנסות להשתלט על מדינה ולכפות את חוקיהן,צריך להיפטר מכולן.

נ.ב נצרות,יהדות ואיסלם כולן מנסות להשתלט על מדינה ולכפות את חוקיהן,צריך להיפטר מכולן.
לא זכור לי שיהודים או נוצרים רצחו אזרחים, אנסו נשים וגנבו כדי לכפות את הדת שלהם. לא שאני בעד דתות. אם זה היה אפשרי הייתי בכיף גורם לכך שלא תהיה אף דת בעולם. דת זה דבר רע.
אתה משתמש במילה שמאלנים הרבה ואני לא בטוח שאתה יודע מה היא.
תעיר את עיני אולי תספר לי משהו שאני לא יודע.

לא זכור לי שיהודים או נוצרים רצחו אזרחים, אנסו נשים וגנבו כדי לכפות את הדת שלהם. לא שאני בעד דתות. אם זה היה אפשרי הייתי בכיף גורם לכך שלא תהיה אף דת בעולם. דת זה דבר רע.
קח בחשבון שגם אידיאולוגיה שדוגלת ב"עליונות הגזע" כמו הנאציזם נספרת בתוך ההגדרה של "דת"..

לא התייחסתי לימי הביניים אלה יותר לכמה מאות השנים האחרונות.
צא רגע מהשבלונה של דת = נצרות/יהדות/איסלם.
דת יכולה להיות כל מערכת אידיאולוגית..
כמו שאמרתי, גם הנאציזם = דת. וברגע שאתה כולל רציחות שנעשו גם בשם אידיאולוגיות כאלו, הסיפור נהיה יותר מורכב.

נערך לאחרונה:
תצא רגע מהשבלונה של דת = נצרות/יהדות/איסלם.
דת יכולה להיות כל מערכת אידיאולוגית..
כמו שאמרתי, גם הנאציזם = דת. וברגע שאתה כולל רציחות שנעשו גם בשם אידיאולוגיות כאלו, הסיפור נהיה יותר מורכב.
הסיפור מורכב בכל מקרה... תמיד יהיו אנשים בעולם שירצו להחליט מי שולט ומי נשלט על פי סוג הדם שלו ואיפה הוא נולד. אני רק אמרתי שהדרך הטובה ביותר שלנו להתנגד להם היא להפתר מדעות שמאלניות כגון סימפטיה.
סתם מקור קריאה מעניין שממש עיצבן אותי אתמול ובגללו אני קצת EDGY בנושא בזמן האחרון
Cologne attacks: Pegida and police clash at migrant protest - BBC News

לא התייחסתי לימי הביניים אלה יותר לכמה מאות השנים האחרונות.
טכנית ימי הביניים היו עד המאה ה 15 אם אני לא טועה.. אז זה עדיין נכלל בהגדרה של כמה מאות שנים אחרונות.

למה?
הוא סה"כ כתב שצריך להיפטר מכל השמאלנים.
דעות סמאלניות, סליחה. 😃

למה?
הוא סה"כ כתב שצריך להיפטר מכל השמאלנים.
דעות סמאלניות, סליחה. 😃
אין מה לדבר איתו הוא יגיד שאני טועה גם אם אני אגיד ש2+2 זה 4. כל החיים שלו מסתכמים בלא להסכים איתי באף נושא אף פעם.

אני עדיין לא מבין אותך. מה לא בסדר בציטוטים האלה? תוכל להיות יותר ספציפי? אני לא טוב בלהבין רמיזות.

אין מה לדבר איתו הוא יגיד שאני טועה גם אם אני אגיד ש2+2 זה 4. כל החיים שלו מסתכמים בלא להסכים איתי באף נושא אף פעם.
זה לא נכון, אתה פשוט פולט שטויות על ימין ועל שמאל שזה קשה להתעלם.

פשש אני רואה שהפכת למגניב ומותר לך להגיד לאנשים שהם אומרים שטויות בלי להסביר את עצמך.
יש לי תמונה שמתארת את רמת המגניבות שלך:
http://www.eelanmedia.com/wp-conten...-explosions-153283961-mar-27-2012-600x400.jpg
לא יודע, אם אני צריך להסביר מה לא בסדר בציטוטים שציטטתי אין לי מושג כולכך איך אני יכול לעזור לך.

זה לא נכון, אתה פשוט פולט שטויות על ימין ועל שמאל שזה קשה להתעלם.
בכל זאת, לכתוב שהאיסלאם היא וירוס שצריך להשמיד זו דעתו.
בפעם האחרונה שבדקתי יש כאן דמוקרטיה.....? או שלא.

לא יודע, אם אני צריך להסביר מה לא בסדר בציטוטים שציטטתי אין לי מושג כולכך איך אני יכול לעזור לך.
לא יודע. אם אתה לא רוצה להעביר דיון אלה פשוט לבוא לפה, לפלוט כמה משפטים וללכת אז אתה לא חייב להסביר כלום.
רק תסגור את הדלת אחריך

בכל זאת, לכתוב שהאיסלאם היא וירוס שצריך להשמיד זו דעתו.
בפעם האחרונה שבדקתי יש כאן דמוקרטיה.....? או שלא.
א. כן, יש פה דמוקרטיה.
ב. הבעיה היא בדעה שלו, לא בעובדה שהוא שהוא אמר את זה.
לא יודע. אם אתה לא רוצה להעביר דיון אלה פשוט לבוא לפה, לפלוט כמה משפטים וללכת אז אתה לא חייב להסביר כלום.
רק תסגור את הדלת אחריך
סתם, כדי שתרד ממני.
אם הייתי אומר לך עכשיו שאני מוסלמי היה צריך להשמיד אותי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית