הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פעיל דאעש רצח את אימו.

אם הייתי אומר לך עכשיו שאני מוסלמי היה צריך להשמיד אותי?
להשמיד אנשים ספציפיים רק כי הם מאמינים בדת מסוימת (גם אם זה איסלאם) זה לא הפתרון. ולכן לא, רק בגלל שאתה מוסלמי לא צריך להשמיד אותך. אני מאמין בצורת עבודה שתגרום לתוצאות. אם אני ארצח אותך רק בגלל שאתה מוסלמי זה לא יקדם את המטרה שלי להפתר ממוסלמים.
צריך לגרום להם להפסיק להגר לאירופה, לאמריקה, ולשאר מדינות העולם. צריך לדאוג שהם יפסיקו להתרבות בכמויות ולעשות 8 ילדים למשפחה, ככה שאני לא אהרוג אותם עכשיו, אלה במשך כמה דורות אגרום לכך שהם יכחדו בעצמם, לפחות במערב ובארה"ב, כי זה מה שמעניין אותי כרגע.

עדיף דיקטטורה?
במקרים כאלו כן.
בעיה שלך, לא ?
כן, שאני מנסה לתקן את הדעה הבורה שלו.
לא נעים לי להגיד, אבל לא צפיתי לכזאת בורות.
אני שומע כאלו דברים מערסים אצלי בשיעור מזרחנות.
להשמיד אנשים ספציפיים רק כי הם מאמינים בדת מסוימת (גם אם זה איסלאם) זה לא הפתרון.
אה, רגע. אז פתאום איסלאם זה לא וירוס שצריך להשמיד?
אני מאמין בצורת עבודה שתגרום לתוצאות.
אדולף? זה אתה?

אה, רגע. אז פתאום איסלאם זה לא וירוס שצריך להשמיד?
מה? איך הבנת את זה? קראת בכלל את מה שכתבתי? מבחינתי השמדה היא לא פעולה של רצח. אני לא רוצה לרצוח אנשים כדי להגיע למטרה שלי. זה לא הומני ויש דרכים אחרות לטפל בבעיה. הבעיה היא כמות גדולה של מוסלמים שמשתלטים על המערב, ואת דרך הפתרון שלי כתבתי בהודעה הקודמת.
אדולף? זה אתה?
אולי אם אתה היית עובד במטרה להגיע לתוצאות לא היית מקבל 620 בפסיכומטרי.
כן, שאני מנסה לתקן את הדעה הבורה שלו.
לא נעים לי להגיד, אבל לא צפיתי לכזאת בורות.
אני שומע כאלו דברים מערסים אצלי בשיעור מזרחנות.
חמוד

זה לא הומני
צריך לגרום להם להפסיק להגר לאירופה, לאמריקה, ולשאר מדינות העולם. צריך לדאוג שהם יפסיקו להתרבות בכמויות ולעשות 8 ילדים למשפחה
אה, לא. וזה כן. לתת לפליטים למות בסוריה כי המדינה תוקפת אותם. שיט, איזה זבלים שהם פשוט לא מתים שם ולא מנסים לצאת משם בישביל לקוות ולשרוד. ממש חארות.
לתקן דעה של ימני לא יעבוד בדיוק כמו שימני לא יוכל "לתקן" דעה של שמאלני.
תתווכח על זה כמה שבא לך, אבל לא תצליח "לתקן".
אני הייתי פעם ימני.

אה, לא. וזה כן. לתת לפליטים למות בסוריה כי המדינה תוקפת אותם. שיט, איזה זבלים שהם פשוט לא מתים שם ולא מנסים לצאת משם בישביל לקוות ולשרוד. ממש חארות.
לא ראית מה התוצאות של קבלת פליטים? הם מתחילים לאסלם את כל אירופה. הם תוקפים נשים ברחוב שלא מתלבשות כמו שצריך ואונסים אותן. הם תוקפים אנשים ומנסים לכפות עליהם את הדת שלהם, ומיום ליום זה לא נהיה טוב יותר. אם זה מה שקורה כשלוקחים פליטים אז עדיף אולי לא לקחת אותם? כואב לי על זה שקשה להם והם מתים במדינה שלהם אבל אם להביא אותם לאירופה פוגע באזרחי אירופה אז כנראה הפתרון הנכון ביותר הוא פשוט לא לקבל את הפליטים האלה.
בקיצור - אם האופציות הן או לקבל פליטים ואז הפליטים יפגעו בי או להשאיר אותם למות במדינה שלהם אני מעדיף להשאיר אותם למות וזה חד משמעי.
אז מה זה? ליטוף על הראש ולחישה באוזן "תעופו מפה קיבינימט"?
אני מסתכל על מה שקורה בפועל. בפועל אירופה סובלת מהאיסלאם הקיצוני. אם אני רוצה לטפל בו יש לי 2 אופציות. או להרוג אותם או לגרש אותם. אני בוחר בדרך ההומאנית יותר.

אני מניח שהפתרון שלך לבעיית האיסלאם הוא כזה:

להשמיד אנשים ספציפיים רק כי הם מאמינים בדת מסוימת (גם אם זה איסלאם) זה לא הפתרון. ולכן לא, רק בגלל שאתה מוסלמי לא צריך להשמיד אותך. אני מאמין בצורת עבודה שתגרום לתוצאות. אם אני ארצח אותך רק בגלל שאתה מוסלמי זה לא יקדם את המטרה שלי להפתר ממוסלמים.
צריך לגרום להם להפסיק להגר לאירופה, לאמריקה, ולשאר מדינות העולם. צריך לדאוג שהם יפסיקו להתרבות בכמויות ולעשות 8 ילדים למשפחה, ככה שאני לא אהרוג אותם עכשיו, אלא(שגיאה שחוזרת הרבה אז הרגשתי חופשי לתקן) במשך כמה דורות אגרום לכך שהם יכחדו בעצמם, לפחות במערב ובארה"ב, כי זה מה שמעניין אותי כרגע.

תגיד,אתה שם לב שסתרת את עצמך תוך פחות מ4 תגובות נכון?
מ"להשמיד מוסלמים" ל"להשמיד אנשים ספציפיים רק כי הם מאמינים בדת מסוימת זה לא הפתרון" ואז ל"לפחות במערב ובארה"ב"

כשאדם הורג מישהו סתם כי הוא עצבן אותו זה רצח.
כשאדם הורג מישהו למען האידאולוגיה שלו, זה טרור.

עכשיו תחשוב על ההבדל הזה וכך תהיה לך התשובה.
טרור זה בכלל נגד אוכלוסיה אזרחית, אם האידיאולוגיה שלי זה למשל לשחרר את פלסטין הכבושה ואני דוקר חייל והורג אותו זה לא טרור, זה מטרה לגיטימית(אני נגד רצח בכל מקרה אבל חייל זה עדיין מטרה לגיטימית)

1. לא לכל פשע של מוסלמי קוראים טרור. רק לאלה שנעשו ממניעי דת. ויש הרבה כאלה.
2. דיי להיות שמאלני. מוסלמים הם וירוס שצריך להשמיד.
בבחירות הצבעתי עלה ירוק, בבחירות הבאות אם היה לי את ינון מגל עדיין הייתי מצביע לנפתלי
מה הדעה שלך בנוגע לסיום המצב הקיים בין ישראל לפלסטינים?(ובוא תיתן פתרונות ריאלים ולא תגיד להרוג את כולם)

מ"להשמיד מוסלמים" ל"להשמיד אנשים ספציפיים רק כי הם מאמינים בדת מסוימת זה לא הפתרון" ואז ל"לפחות במערב ובארה"ב"
לא סתרתי את עצמי. החליטו לשאול אותי האם הייתי רוצח מישהו רק כי הוא מוסלמי והסברתי את עצמי למה לא.
אתה נוטה לחשוב שלהשמיד משמעו להרוג פיזית. זה לא נכון. כשאני אומר "להשמיד את האיסלאם" או "להפתר מהאיסלאם" אני לא מתכוון על ידי רצח ולא התכוונתי לכך מההתחלה. הכוונה הייתה לגרום לפתרון בעיית האיסלאם במערב בדרך הטובה ביותר, שאני הצעתי על פי הדעות שלי.

טרור זה בכלל נגד אוכלוסיה אזרחית, אם האידיאולוגיה שלי זה למשל לשחרר את פלסטין הכבושה ואני דוקר חייל והורג אותו זה לא טרור, זה מטרה לגיטימית(אני נגד רצח בכל מקרה אבל חייל זה עדיין מטרה לגיטימית)

בבחירות הצבעתי עלה ירוק, בבחירות הבאות אם היה לי את ינון מגל עדיין הייתי מצביע לנפתלי
מה הדעה שלך בנוגע לסיום המצב הקיים בין ישראל לפלסטינים?(ובוא תיתן פתרונות ריאלים ולא תגיד להרוג את כולם)

טרור – ויקיפדיה

לא סתרתי את עצמי. החליטו לשאול אותי האם הייתי רוצח מישהו רק כי הוא מוסלמי והסברתי את עצמי למה לא.
אתה נוטה לחשוב שלהשמיד משמעו להרוג פיזית. זה לא נכון. כשאני אומר "להשמיד את האיסלאם" או "להפתר מהאיסלאם" אני לא מתכוון על ידי רצח ולא התכוונתי לכך מההתחלה. הכוונה הייתה לגרום לפתרון בעיית האיסלאם במערב בדרך הטובה ביותר, שאני הצעתי על פי הדעות שלי.

ותן לנו פתרון לבעיית הדת בכללי?

טרור הוא טקטיקה של מאבק אלים, המופנה בעיקר כלפי אזרחים

מה אתה אומר על יהודה ושומרון? לספח או להחזיר?

כשאתה דוקר חייל אתה מכוון לפניקה ואימה בין האזרחים והרתעה.

מה עם מוסלמים ישראלים שרוצחים על רקע כבוד המשפחה פה בארץ? או שרוצחים מוסלמים אחרים כי הם משבט אחר (להזכירך, מדובר בשנת 2016).
מתי זה הופך לקיצוני? כשמישהו מת? 😣
גם לא. זה תלוי מי עושה, לא מה המעשה. לדוגמא, כשחית המחמד של הממשל האמריקאי סעודיה מוציאה להורג בסקילה, בעריפה ובשריפה - זה לא קיצוני, כי בכל זאת, זאת הרי סעודיה. יש להם ארמונות ונסיכים ושגרירים בוושינגטון ובאו"ם!!

56894d4cc3618862248b460b.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית