הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התאמנתי שנה וחצי ללא תוצאות ועכשיו החלטתי לשנות הכל. אשמח לפידבק ממכם על התוכנית

Perfecto

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
כפי שרשמתי בכותרת, התאמנתי בערך שנה וחצי במכון, כמובן שהורדתי קצת במשקל(הייתי בעל עודף), התחזקי, הצלחתי לעשות מתח וכל הדברים.. אבל הייתי מטומטם ודביל. התאמנתי שנה וחצי ולא ראיתי תוצאות, לא עבדתי נכון, לא היה שאיפה ובעיקר לא שמתי עין על התזונה.
אני אשמח שתגידו לי מה אתם חושבים על התוכנית הבאה:

שלב ראשון: מתחיל מאפס.
מתחיל את תרגילי הבסיס
נמשך כפרק זמן עד שאני אדע טוב ואשלוט נכון בטכניקה ואגיע למשקל שאני יכול להתחיל איתו - מעריך בערך כתקופה של חודש השלב הראשון.

שלב שני:

אעבור לתוכנית AB או FBW וכבר אבדוק בשלב הזה מה יעבוד לי יותר.

זהו הרעיון בכללי אך יש לי מספר שאלות:
1. מה זה תרגילי בסיס ותרגילים מורכבים?
2. איך ניתן לעבוד על הסיבולת לב ריאה לגיבושים בצבא? - אני עובד עלייה עם ריצה למרחקים ולפעמים אינטרוולים אבל הבנתי לאחרונה שלא טוב לשלב ריצה כי זה מפרק מסת שריר, אשמח לסידור העניין בנושא הזה.
3. איך יודעים איזה תוכנית עדיפה? AB, FBW.. ועוד שמעתי באינטרנט על עוד תוכניות נוספות כמו SS ומלא.

• פותח/ת השרשור
]
קודם כל, ריצה לא מפרקת מסת שריר. בנוגע לאיך להתאמן לגיבוש, לצערי אני לא יודע.
התכוונתי שאם שבזמן ריצה אנחנו שורפים הרבה קלוריות. בזמן ריצה אנחנו שמים את הגוף במאמץ, וכאשר הוא במאמץ הוא יקח אנרגיה מכל הגוף, מהסוכר, שומן.. מסת שריר, ובריצה אי אפשר להגיד לגוף "אל תיקח מסת השריר", זה לא תוכנית לפי בקשתי וגם הוא לא שואל אותי. (תקן אותי אם אני טועה)
אז אם אני בחדר כושר ועובד על מסה, רוצה לחזק את השרירים ולפתח אותם ובמקביל אני גם עושה ריצות של מרחקים מידי פעם ויותר אינטרוולים. אז השאלה פה האם יש איזה ניגוד בין השניים.

אתה שם את הגוף במאמץ, ואם הגוף במאממץ הוא קיח אנרגיע מכל הגוף, סוכר, שומן, מסת שריר, וריצה מסכנת את מסת השריר ויכו
מה הם משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס?
או שאתה רק מתחיל אותם לראשונה?
עבדתי רק על בנץ' פרס - 25 קילו כל צד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית