הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון האם סטרואידים עוזר בפציעות?

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
אוקי השאלה היא כזאת, האם טסט יכול לעזור במניעת פציעות טורדניות וחוזרות כגון דלקות וכאבי מפרקים עקב עומס וכו'?

סתם שאלה שמעניינת אותי.

• פותח/ת השרשור
אני בא מתחום הרמת המשקולות בשנתיים האחרונות לקחתי מדליות (באליפות ישראל) בקטגוריה שלי, טבעי.
השנה בגלל כנראה עומס בעבודה והחיים חוזרים לי כאבים בברך (שעברתי בה ניתוח ב09) דלקות וקושי להתאושש.
התחלתי לחשוב על זה רק בגלל הפציעה והכאבים, אם היתה לי דרך אחרת לפתור את זה כנראה שלא הייתי חושב על זה בכלל.
דבר שני , אני לא מתכוון להיות אלוף עולם או משהו כזה. השאלה אם השיקול פה הוא נכון וכמה זה עוזר זה הכל.

אני יסביר לך משהו(את דעתי בתחום) ואתה תעשה ת שיקולים אם עצמך ותחליט מה אתה רוצה לעשות אתה כבר ילד בוגר נכון מעל גיל 21?
בוא נכך אותך כדוגמה או כל ספורטאי אחר. שסובל מפציעה וקושי התאוששות אחרי אימונים קשים. בוא תסתכל רגע על העתיד מה הנזק שיקרה לך בהמשך ? אם אתה לא יודע אז אני יפרט הפציעה שלך תחמיר. פציעות נוספות יגיעו. ומהרוח בחוץ אתה לא תתאושש.
מפה יש רק דרך אחת זה או לטפל. (כבר הבנו מזמן שהחומרים זה הטיפול הכי טוב) או להוריד הילוך באימונים. לדרוך קצת אחורה ולהפסיק להתקדם. ולהפסיק להתחרות כי מי שמתחרה לוקח את הגוף שלו לקצה היכולת ושם נשברים הגוף שלך עדין לא מכונה. אם אמרת שאתה לא מחפש להיות אלוף אז אפשר לפרוש/להוריד הילוך ואז אתה לא צריך חומרים. או שתמשיך לעבוד קשה ולהתקדם בעזרת סייקלים. אתה צריך אחד בשנה מינימום בשביל החיזוק. אם תריץ 2 בשנה תתקדם יותר וכו.

אוקי השאלה היא כזאת, האם טסט יכול לעזור במניעת פציעות טורדניות וחוזרות כגון דלקות וכאבי מפרקים עקב עומס וכו'?

סתם שאלה שמעניינת אותי.
ברור... אבל עד שמישהו יתאמץ, יסביר ויפרט מנגנונים רלוונטיים, אני אפהק... 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית