עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1200 קלוריות של מה? זה לא סתם 1200.תודה על ההצעה , כרגע לא יכולה להרשות לעצמי .. 😃 אני פשוט אשמור על 1200 ואראה לאן אתקדם
אתה מתכוון מבחינת האוכל עצמו ?1200 קלוריות של מה? זה לא סתם 1200.
יאפאתה מתכוון מבחינת האוכל עצמו ?
תבקשי עזרה מהחבר העצלן שלך 🤣@Titan עד שאקרא יותר, אלמד ואבנה לעצמי תפריט(ים)אני אוכלת הכי ׳בריא׳ שאפשר , כרגע יש המון כמות חומר שאני צריכה לקרוא אז יקח לי עוד טיפה זמן . כרגע אני על אפס ידע ..
😍 הוא אמר לי לאכול 2 גרם חלבון ו0.8 גרם שומן על כל ק״ג גוף ואז ברח לאכול סלט טונה. חוץ מזה אתה מכיר את הקטע שלו שכשהוא מסביר משהו הוא פתאום מתחיל לצעוק ממש ממש חזק גם אם הוא לא כועס? אז זה, ואנשים ישנים בבית 😴תבקשי עזרה מהחבר העצלן שלך 🤣
🏳️🏳️😍 הוא אמר לי לאכול 2 גרם חלבון ו0.8 גרם שומן על כל ק״ג גוף ואז ברח לאכול סלט טונה. חוץ מזה אתה מכיר את הקטע שלו שכשהוא מסביר משהו הוא פתאום מתחיל לצעוק ממש ממש חזק גם אם הוא לא כועס? אז זה, ואנשים ישנים בבית 😴
מצטרף להצעה,אין על משה.אם את רוצה יש לך גם אופציה להיעזר בייעוץ אישי (בתשלום, ממש זול) אצל מנהל האתר והוא יכוון אותך לגבי הכל ותהיי במעקב יום יומי.