הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה במשקל וחיטוב

• פותח/ת השרשור
תודה על ההצעה , כרגע לא יכולה להרשות לעצמי .. 😃 אני פשוט אשמור על 1200 ואראה לאן אתקדם

• פותח/ת השרשור
@Titan עד שאקרא יותר, אלמד ואבנה לעצמי תפריט(ים)אני אוכלת הכי ׳בריא׳ שאפשר , כרגע יש המון כמות חומר שאני צריכה לקרוא אז יקח לי עוד טיפה זמן . כרגע אני על אפס ידע ..

@Titan עד שאקרא יותר, אלמד ואבנה לעצמי תפריט(ים)אני אוכלת הכי ׳בריא׳ שאפשר , כרגע יש המון כמות חומר שאני צריכה לקרוא אז יקח לי עוד טיפה זמן . כרגע אני על אפס ידע ..
תבקשי עזרה מהחבר העצלן שלך 🤣

• פותח/ת השרשור
תבקשי עזרה מהחבר העצלן שלך 🤣
😍 הוא אמר לי לאכול 2 גרם חלבון ו0.8 גרם שומן על כל ק״ג גוף ואז ברח לאכול סלט טונה. חוץ מזה אתה מכיר את הקטע שלו שכשהוא מסביר משהו הוא פתאום מתחיל לצעוק ממש ממש חזק גם אם הוא לא כועס? אז זה, ואנשים ישנים בבית 😴

😍 הוא אמר לי לאכול 2 גרם חלבון ו0.8 גרם שומן על כל ק״ג גוף ואז ברח לאכול סלט טונה. חוץ מזה אתה מכיר את הקטע שלו שכשהוא מסביר משהו הוא פתאום מתחיל לצעוק ממש ממש חזק גם אם הוא לא כועס? אז זה, ואנשים ישנים בבית 😴
🏳️🏳️

היי במאמרים של הקביעת RMR בחרתי את האופציה השניה של הבדיקה עם האחוז שומן. לבדיקת RMR, התוצאה שיצאה לי גם צריכה להיות כפולה ב1.2? תודה לעוזרים @Titan

Back
למעלה תחתית