הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[ייעוץ] דואר ומכס ישראל-חבילה שהגיע במצב מביך

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך
דיברתי עם האתר מחו"ל תוך שאני אומר להם בפירוש שאני לא מעוניין בכסף, אלא להבין מה קרה.
הם טענו שהם שולחים את זה מעולה ולכן אין סיכוי שזה בגללם, ובכל זאת פיצו אותי.
כשראיתי את התגובה שלך הבוקר הרגשתי רע, ופניתי לדואר. קיבלתי דוח של נזק שאני אמור לשלוח לאתר בחו"ל למלא.
אני כנראה אשלח להם ונראה איך זה מתקדם.

אני גם מרגיש רע שאתרים מחו"ל נאלצים לפצות אותנו שלא באשמתם.
באמת שאין לי מילים לגבי השירות בחו"ל, הם פשוט נפלאים.
אני חושב שצריך להזיז את ענייני הדואר, קצת לא הגיוני מה שקורה כאן.

לצערי הבנתי מכמה אנשים שיש כבר חברות אתרים וכל מיני מוכרים (לדוגמא סינים באיביי) שמפסיקים לשלוח לארץ בגלל שיש בעיות בדואר וסוג של זה פוגע בסוף בהם אז הם מתחילים להימנע משליחה לארץ.

פשוט עצוב שזה המצב שהמדינה מגיעה אליו.

• פותח/ת השרשור
לצערי הבנתי מכמה אנשים שיש כבר חברות אתרים וכל מיני מוכרים (לדוגמא סינים באיביי) שמפסיקים לשלוח לארץ בגלל שיש בעיות בדואר וסוג של זה פוגע בסוף בהם אז הם מתחילים להימנע משליחה לארץ.

פשוט עצוב שזה המצב שהמדינה מגיעה אליו.

אני מצדיק אותם, זה ממש עצוב.
בתור אחד שהזמין מאמזון נעלי אדיפאוור, היחס שלהם הוא פשוט מדהים.(רשמתי אמזון סתם כדוגמה מכיוון שאסור לציין הזמנות מחו''ל לגבי החברות האחרות).
אם היה אפשר לפנות למישהו/גורם שבאמת ישים לזה סוף :/
מרגיש האנשים במכס/דואר מתנהגים לחבילה כמו פח אשפה.

אני אדגיש שוב שלדעתי בחבילה שלי שברו את זה בכוונה, וגם בדואר היום הצגתי את זה ככה.

הכי מצחיק זה שהייתה ישיבה בכנסת על מצב הדואר ואיתן כבל שהיה יו"ר הוועדה שאל את מנכ"ל הדואר מתי השירות של הדואר ישתפר ?

אז המנכ"ל ענה לו שבינואר 2016, כבל ענה לו "אל תבטיח מה שאתה לא יכול לקיים". דואר ישראל אומרים בריש גלי שהשירות שלהם השתפר

ועוד בגלל מה ? בגלל שהם פיזרו את החבילות שלהם לכל מיני עסקים ? הם עושים מאיתנו צחוק ? הבעיה הרבה יותר עמוקה ומישו בכנסת

צריך לקחת את העניין הזה בידיים כי הדואר הזה הוא של כולנו.

אני משתמש באמאזון כל הזמן - עולם של שמיים וארץ בין מה שהולך בארה"ב ומה הולך כאן.

שם אתה יודע איפה החבילה שלך בכל רגע נתון ויכול להיות בטוח שהחבילה תגיע מתי שהיא תגיע ולרוב זה בזמן קצר וגם אם חס חלילה קורה משו לחבילה, וזה נדיר, אמאזון עושים הכל כדי שתהיה מרוצה בין אם להחזיר כסף או אפילו לתת לך משלוח יותר קצר בחינם.

בארץ אנחנו בשיטת "לך תחפש ת'חברים ש'ך" בהכול

• פותח/ת השרשור
הכי מצחיק זה שהייתה ישיבה בכנסת על מצב הדואר ואיתן שהיה יו"ר הוועדה שאל את מנכ"ל הדואר מתי השירות של הדואר ישתפר ?

אז המנכ"ל ענה לו שבינואר 2016, כבל ענה לו "אל תבטיח מה שאתה לא יכול לקיים". דואר ישראל אומרים בריש גלי שהשירות שלהם השתפר

ועוד בגלל מה ? בגלל שהם פיזרו את החבילות שלהם לכל מיני עסקים ? הם עושים מאיתנו צחוק ? הבעיה הרבה יותר עמוקה ומישו בכנסת

צריך לקחת את העניין הזה בידיים כי הדואר הזה הוא של כולנו.

אני יודע שקל לכעוס על הדואר/מכס, אבל בוא נודה בזה שהיה שיפור.
אצלי בעיר החבילות מגיעות למקומות שונים עכשיו, ולכן אפשר לאסוף אותם בלי לחכות שעה בתור.
גם ממה שאני ראיתי השעות קבלה השתנו לטובה.

אני חייב לציין שלדעתי הפדיחה של השבירה הוא של המכס ולא הדואר עצמו, עד כה כל דבר שקיבלתי מהדואר עצמו(כולל חלבון) היה תקין.
כשהחלבון עבר במכס, זה כבר הגיע לא חלבון(נגיד את זה ככה).

אני יודע שקל לכעוס על הדואר/מכס, אבל בוא נודה בזה שהיה שיפור.
אצלי בעיר החבילות מגיעות למקומות שונים עכשיו, ולכן אפשר לאסוף אותם בלי לחכות שעה בתור.
גם ממה שאני ראיתי השעות קבלה השתנו לטובה.

אני חייב לציין שלדעתי הפדיחה של השבירה הוא של המכס ולא הדואר עצמו, עד כה כל דבר שקיבלתי מהדואר עצמו(כולל חלבון) היה תקין.
כשהחלבון עבר במכס, זה כבר הגיע לא חלבון(נגיד את זה ככה).
אני מחזק אותך עכשיו לא צריך לחכות מעל שעה בשביל חבילה מסכנה.
אני רוצה להגיד לך שגם לי נשברה חבילה של חלבון וכנראה זה בגלל המכס, הצגתי את זה לאתר שמתחיל ב V והם החזירו לי את הכסף כמו גדולים, מאז ברוך השם כל החבילות מגיעות במצב תקין.

• פותח/ת השרשור
אני מחזק אותך עכשיו לא צריך לחכות מעל שעה בשביל חבילה מסכנה.
אני רוצה להגיד לך שגם לי נשברה חבילה של חלבון וכנראה זה בגלל המכס, הצגתי את זה לאתר שמתחיל ב V והם החזירו לי את הכסף כמו גדולים, מאז ברוך השם כל החבילות מגיעות במצב תקין.

כן, גם לי V הביאו כסף וזה לא פייר בעליל.
לכן חייבים לדבר איתם על הבעיה, כי ברגע שהבעיה הזאת תתפשט הם עלולים להפסיק את המשלוח לישראל.

קראתי את התגובה של Guy158 ומה שהוא רשם הכעיס והעצב אותי שבשנת 2016 הרבה מוסדות וחברות במדינה עדיין לא התקדמו.
לפי דעתי צריך לפתוח דואר מתחרה לדואר ישראל, רק ככה המצב ישתפר.

היו כבר כמה פעמים ש-Ynet עשו כתבות(כולל צילום וידאו בסניף שלי בחולון) בנוגע לדואר וגם בצינור עם גיא לרר, לצערי זה לא ממש עזר עד כה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית