הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירה בין שני חדרי כושר

• פותח/ת השרשור Reyel
  • פורסם בתאריך

Reyel

משתמש מתחיל
165
8
נק' מוניטין:
8
165
8
שלום,

אני רוצה להירשם היום לחדר כושר.
רציתי לשמוע מאנשים שאולי מכירים על מה הם ממליצים יותר.
קאנטרי גן עברון או קאנטרי חוף התמרים בעכו?

ביקרתי בשניהם, אבל אשמח לחוות דעת ממישהו שהיה שם. (קראתי גם את האשכול של החוות דעת, אבל הוא מיושן יחסית).

אין בעכו חדר כושר שלא מתחיל במילה "קאנטרי" שמקפיצה את המחיר ב200 ש"ח לחודש בערך?

• פותח/ת השרשור
לא מכיר. יש לי הצעות די זולות האמת.
בעכו 215 שקל לחודש ובעברון 190 לחודש (שניהם לאחר הנחה, לא המחיר הרגיל שלהם)

אני מכיר מחירים כפולים מזה לעברון איך יש לך את המחיר הזה?

• פותח/ת השרשור
חייל. אתה מתאמן שם?

לא חברה שלי גרה בנהריה היא ביררה פעם רצו הרבה יותר מזה, אם אתה מוכן להגיע לנהריה אז תבדוק את פאוור האוס בכיוון השני (קריות)

• פותח/ת השרשור
כרגע אני לוקח בחשבון רק את שניהם כי הם הכי קרובים. היתרון של עכו זה שאחה"צ אין לשם פקקים. עברון זול יותר.

מעבר לזה אין לי מידע מבחינה מקצועית וכ׳ו.

תבדוק איפה יש כלוב/ראק, אם יש יותר מאחד זה יתרון, ואיפה אפשר לעשות דדליפט בלי שיבואו אליך בטענות. שאר הדברים הנחוצים אני די בטוח שיש בכל מכון.
ואם יש אפשרות תגיע לכל אחד מהמכונים בשעות שאתה מתכוון לבוא להתאמן, תראה מה הולך מבחינת צפיפות שם.

הפאוור האוס יחסית קרוב לעין המפרץ, 10 דק אולי. אם אין פקקים.

כרגע אני לוקח בחשבון רק את שניהם כי הם הכי קרובים. היתרון של עכו זה שאחה"צ אין לשם פקקים. עברון זול יותר.
אתה גר בעכו?
אם כן לדעתי בשביל הבדל של 25 ש"ח לחודש לא שווה לך לנסוע לעברון, אם זו הסיבה היחידה. אתה תשרוף יותר דלק/זמן בנסיעות.

• פותח/ת השרשור
לא גר בעכו, גר ליד. טוב נראה לי אלך לעברון וזהו כי ככה זה לא ייגמר.
אני מקווה שיש לא יעשו לי בעיות עם כל מיני תרגילים.
אני אקבל מהם תוכנית ואתייעץ עליה כאן (חייבים לבנות לי תוכנית הבנתי).

איפה אתה גר? ואל תבזבז תזמן שלך עם תוכנית מהמאמן שם

• פותח/ת השרשור
גר בקיבוץ ממש ליד.
לגבי התוכנית חשבתי על ss. המטרה שלי זה לפתח את הגוף ואז חיטוב לקראת הקיץ (עם כמה שזה נשמע רדוד, קצת בטטה פשוט).

מה אתה אומר לגבי בחירת התוכנית?
חשבתי ללכת עם התוכנית כתובה לקאנטרי ופשוט להגיד שאותה אני רוצה לעשות, אפשרי?

סליחה מראש על הצעירות.

תעשה אותה אתה לא צריך ליידע אף אחד. ולדעתי אין לך זמן עד הקיץ לעשות את שני הדברים.
תעשה מסה עד הקיץ הבא, תתחיל חיטוב, תתבאס על המשקלים בחיטוב ותגיד FUCK IT אני יהיה שמן אבל חזק

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לנסות לדחוף את שניהם בחצי שנה הזאת? מעדיף לא להיות באמצע מסה בקיץ, חצי שנה נשמע הרבה.
אם לא, האם יש תוכנית אחרת?

גם יש להם קטע שהם "חייבים לבנות לי תוכנית". אחרי זה אני אעשה מה שבא לי, הבעיה שאני לא יודע לעשות את התרגילים החופשיים (סקוואט, דדליפט...).

אי אפשר לנסות לדחוף את שניהם בחצי שנה הזאת?
חצי שנה זה מעט מדי בשביל שניהם. חיטוב ב3 חודשים אפשר לעשות, מסה טובה לא.
גם יש להם קטע שהם "חייבים לבנות לי תוכנית". אחרי זה אני אעשה מה שבא לי
אז שיבנו, אתה יכול לזרוק אותה לפח אחרי זה אם היא לא טובה (ורוב הסיכויים שהיא לא טובה).
הבעיה שאני לא יודע לעשות את התרגילים החופשיים (סקוואט, דדליפט...).
אז תלמד. אף אחד לא נולד כשהוא יודע לבצע אותם.

חצי שנה זה מעט מדי בשביל שניהם. חיטוב ב3 חודשים אפשר לעשות, מסה טובה לא.

אז שיבנו, אתה יכול לזרוק אותה לפח אחרי זה אם היא לא טובה (ורוב הסיכויים שהיא לא טובה).

אז תלמד. אף אחד לא נולד כשהוא יודע לבצע אותם.
האמת שהוא כן, אבל במשך השנים שאנחנו יושבים וכו' אנחנו כבר לא זוכרים\יודעים איך לבצע את זה נכון.. אף פעם לא ראית תינוק יושב?

האמת שהוא כן, אבל במשך השנים שאנחנו יושבים וכו' אנחנו כבר לא זוכרים\יודעים איך לבצע את זה נכון.. אף פעם לא ראית תינוק יושב?
האמת חשבתי על זה אחרי שכתבתי. אז בוא נגיד שהתכוונתי שאף אחד לא נולד כשהוא יודע לבצע סקוואט ודדליפט עם מוט 😃

אופק אתה צודק אחי הקטן יצא כבר יודע לעשות דדליפט אבל חלש המניאק אז נידיתי אותו

Back
למעלה תחתית