עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה גר בעכו?כרגע אני לוקח בחשבון רק את שניהם כי הם הכי קרובים. היתרון של עכו זה שאחה"צ אין לשם פקקים. עברון זול יותר.
חצי שנה זה מעט מדי בשביל שניהם. חיטוב ב3 חודשים אפשר לעשות, מסה טובה לא.אי אפשר לנסות לדחוף את שניהם בחצי שנה הזאת?
אז שיבנו, אתה יכול לזרוק אותה לפח אחרי זה אם היא לא טובה (ורוב הסיכויים שהיא לא טובה).גם יש להם קטע שהם "חייבים לבנות לי תוכנית". אחרי זה אני אעשה מה שבא לי
אז תלמד. אף אחד לא נולד כשהוא יודע לבצע אותם.הבעיה שאני לא יודע לעשות את התרגילים החופשיים (סקוואט, דדליפט...).
האמת שהוא כן, אבל במשך השנים שאנחנו יושבים וכו' אנחנו כבר לא זוכרים\יודעים איך לבצע את זה נכון.. אף פעם לא ראית תינוק יושב?חצי שנה זה מעט מדי בשביל שניהם. חיטוב ב3 חודשים אפשר לעשות, מסה טובה לא.
אז שיבנו, אתה יכול לזרוק אותה לפח אחרי זה אם היא לא טובה (ורוב הסיכויים שהיא לא טובה).
אז תלמד. אף אחד לא נולד כשהוא יודע לבצע אותם.
האמת חשבתי על זה אחרי שכתבתי. אז בוא נגיד שהתכוונתי שאף אחד לא נולד כשהוא יודע לבצע סקוואט ודדליפט עם מוט 😃האמת שהוא כן, אבל במשך השנים שאנחנו יושבים וכו' אנחנו כבר לא זוכרים\יודעים איך לבצע את זה נכון.. אף פעם לא ראית תינוק יושב?
למה ככה? תן לו SS וגלון חלב ביוםאופק אתה צודק אחי הקטן יצא כבר יודע לעשות דדליפט אבל חלש המניאק אז נידיתי אותו