הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טכניקה HB ATG

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
מנסה לשפר את הטכניקה כבר לא קצת זמן, כרגע מתקדם בסקוואט לינארי 2.5 קילו באימון, 2 אימונים בשבוע (+אימון נפרד עם FS)
היום הסקוואט היה לא פשוט, מאמין שזה נגזרת של תזונה רעה בימים האחרונים.
בחזרה האחרונה פיקששתי את הבאונס והיה גריינד נוראי שבו הטכניקה נשברה. (היה קשה ממש ולא רציתי להיכשל אז פשוט עשיתי מה שהרגיש כמו good morning במודע, עובד לאט לאט להפטר מזה גם בחזרות שקשות לי.)
עוד משהו חשוב ששמתי לב אליו זה שבמשך הסט לא החזקתי אגן מסובב פנימה, שזה משהו שפשוט שכחתי לעשות.

אשמח לעצות לשיפור הטכניקה 😃
@Crossfiter @stitch @Beast and cheat

• פותח/ת השרשור
לא. ריפ יבוא ויקח אותך בלילה.
לגבי ההמלצה של הלהוריד משקל ולעבוד משם על טכניקה, האם העצה הזאת גם רלוונטית למקרה שבו מתאמן יכול לשמור על טכניקה במשקל שכבד לו, וברור שהפגם בטכניקה נובע מחולשה כמו אצלי?

לגבי ההמלצה של הלהוריד משקל ולעבוד משם על טכניקה, האם העצה הזאת גם רלוונטית למקרה שבו מתאמן יכול לשמור על טכניקה במשקל שכבד לו, וברור שהפגם בטכניקה נובע מחולשה כמו אצלי?
אין דבר כזה לשמור על טכניקה במשקל שכבד מדי. אוטומטית הטכניקה נפגמת אם תתעקש להרים.
ריפ היה ממליץ לא להסקוויט בכלל אם עושים HB.
ריפ השתנה. הוא נורא התרכך עם השנים. הוא אפילו צילם סרטון שמלמד איך לעבוד על skull crushers. אומרים שהוא נורא טוב, אני לא ראיתי כי אני מסרב לראות תנועות מבודדות. אפילו במכון אני מסתובב ככה:

o-COVER-YOUR-EYES-SCARED-570.jpg

ריפ השתנה. הוא נורא התרכך עם השנים. הוא אפילו צילם סרטון שמלמד איך לעבוד על skull crushers. אומרים שהוא נורא טוב
יותר מזה הוא אפילו מלמד איך עושים curls בספר שלו
20151022_212705~2.jpg

קבצים מצורפים

• 20160126_174425.jpg
    20160126_174425.jpg
    KB 38.1 · צפיות: 97
עשה לך את היום, הא? נתן לך רישיון לפמפם?

תראה איזה כרס הוא גידל בגלל הבייספס קרלז האלה, תראה!! כשהוא היה מדדלפט היה לו גוף של אליל!
פתחתי את תיבת פנדורה 🫤

אני יום שלם עוזר פה לבנאדם להסקביט, אבל איך שהעלו תמונה של בייספס קרלז - ישר קפצת.
כאילו יש לך google alert 🤣
lbs alert.
פונקציה במיוחד בשבילי 😆

טוב, הטרלנו מספיק.🙄

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה לשמור על טכניקה במשקל שכבד מדי. אוטומטית הטכניקה נפגמת אם תתעקש להרים.

ריפ השתנה. הוא נורא התרכך עם השנים. הוא אפילו צילם סרטון שמלמד איך לעבוד על skull crushers. אומרים שהוא נורא טוב, אני לא ראיתי כי אני מסרב לראות תנועות מבודדות. אפילו במכון אני מסתובב ככה:

o-COVER-YOUR-EYES-SCARED-570.jpg
לא התנסחתי כמו שצריך, אתה יכול להסביר איך הריסט יתקן את החולשה בQuads ביחס לשאר הגוף שגורמת ל'התעגלות של הגב' שמתרחשת בסטים עם משקל שאני מתאמץ בו?

לא התנסחתי כמו שצריך, אתה יכול להסביר איך הריסט יתקן את החולשה בQuads ביחס לשאר הגוף שגורמת ל'התעגלות של הגב' שמתרחשת בסטים עם משקל שאני מתאמץ בו?
בריסט עובדים נכון, נקי, עם טכניקה מושלמת, ובכך מחזקים כל נקודה חלשה בתרגיל.
כשמעלים חזרה משקלים, הנקודות החלשות מתחזקות ומיישרות קו עם שאר הגוף.

• פותח/ת השרשור
בריסט עובדים נכון, נקי, עם טכניקה מושלמת, ובכך מחזקים כל נקודה חלשה בתרגיל.
כשמעלים חזרה משקלים, הנקודות החלשות מתחזקות ומיישרות קו עם שאר הגוף.
God bless Stitch.
מעריך את כל העזרה, אעקוב אחרי עצותך ואמשיך לעדכן פה בפורום כשאתקרב למשקלים שקשים לי אחרי הריסט, אני מתכנן להתחיל את הריסט מ60 ולעשות מספר גבוה של חזרות כל עוד הטכניקה נשארת 100%, ולעלות 7.5 באימונים הראשונים (2 אימונים בשבוע עם HB), כשאגיע ל75 אתחיל לעלות ב5 באימון.
זה בסדר לעשות כמו שכתבתי?
(יוצא ריסט של שבועיים בדיוק עד שאני חוזר למשקל הנוכחי)

God bless Stitch.
מעריך את כל העזרה, אעקוב אחרי עצותך ואמשיך לעדכן פה בפורום כשאתקרב למשקלים שקשים לי אחרי הריסט, אני מתכנן להתחיל את הריסט מ60 ולעשות מספר גבוה של חזרות כל עוד הטכניקה נשארת 100%, ולעלות 7.5 באימונים הראשונים (2 אימונים בשבוע עם HB), כשאגיע ל75 אתחיל לעלות ב5 באימון.
זה בסדר לעשות כמו שכתבתי?
(יוצא ריסט של שבועיים בדיוק עד שאני חוזר למשקל הנוכחי)
בשמחה.
שבועיים זה לדעתי מעט מדי. אני מעדיף 4 שבועות כדי להשריש את התנועה הנכונה.

• פותח/ת השרשור
בשמחה.
שבועיים זה לדעתי מעט מדי. אני מעדיף 4 שבועות כדי להשריש את התנועה הנכונה.
הבנתי, אעשה משהו באמצע 😃
אגב, אפשרי להוסיף FS באותו האימונים של הסקוואטים (כמובן בסוף האימון או אחרי הHB) בשביל על הדרך להתקדם קצת בFS בגלל שהHB קל בהתחלה?

הבנתי, אעשה משהו באמצע 😃
אגב, אפשרי להוסיף FS באותו האימונים של הסקוואטים (כמובן בסוף האימון או אחרי הHB) בשביל על הדרך להתקדם קצת בFS בגלל שהHB קל בהתחלה?
אפשר להוסיף שניים-שלושה סטים של תרגיל עזר.

אני יום שלם עוזר פה לבנאדם להסקביט, אבל איך שהעלו תמונה של בייספס קרלז - ישר קפצת.
כאילו יש לך google alert 🤣
😆😆😆

אין למורן תקנה, תראה כל עדכון לוג שלו באימון עצימות, יש יש יותר בייספס מאשר סקוואט.
אחר כך הוא עוד כותב שבייספס זה תרגיל "עזר".

אין למורן תקנה, תראה כל עדכון לוג שלו באימון עצימות, יש יש יותר בייספס מאשר סקוואט.
אחר כך הוא עוד כותב שבייספס זה תרגיל "עזר".
זה השטויות שהוא כותב בלוג הרישמי שלו. אתה צריך לראות מה הוא כותב לי בפרטי אחרי אימון:

בייספס במוט - 3x5.
סקאל קראשרס - 3x5.
פטישים - 3x5.
קיק בק - 3x5.
בייספס בדאמבלים סופר-סט עם לחיצה צרפתית - 3x5.

עזר:
סקוואט - לא זוכר כמה סטים וחזרות.
דדליפט - נדמה לי ששמתי פלטות על המוט, לא יודע.
בנץ', אוברהד, חתירה, בלה, בלה, בלה, למי אכפת.

היה אימון נהדר, עמדתי במטרות. שבוע הבא מעלים משקלים בתרגילי הבסיס!
אה, ונראה לי שאני מקצץ קצת בתרגילים המורכבים, אני מפחד להגיע לאימון יתר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית