הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה מלוכלכת

ron119506

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
יש לי בעיה שאני עולה ממש מהר בנוזלים ואחוזי שומן במסה הקודמת שעשיתי התחלתי נקייה חודש עליתי 2 קילו אחרי זה נמאס לי היה מהמסה הנקייה אז עשיתי מלוכלכת ועליתי 4 קילו בחודש הבעיה שאני אוהב לאכול הרבה ובהתאם אני משמין מהר..\ =
ועכשיו שאני מתחיל SS אני לא יודע מה לעשות [אין לי בעיה עם כרס אבל אני יודע שאחרי 18 אחוז המסה כבר לא כ''כ אפקטיבית] עכשיו אני עם 13 אחוז בערך ואני מתחיל מסה עם התוכנית SS ל5 חודשים ואני לא יודע מה לבחור מסה נקייה או מלוכלכת .. מה עדיף?

עדיף לאכול מספיק בשביל להתאושש ולא כלכך לדאוג לקילוגרמים, SS דורשת הרבה קלוריות בשביל להתאושש.

מצחיק אותי המושגים האלה מסה נקייה ומלוכלכת.
לפי דעתי תחשב את המאזן שלך ותאכל נגיד 200 קלוריות יותר ממה שאתה צריך, גם ככה כנראה זה יצא בסביבות ה 2500 קלוריות שזה לא מעט אוכל. תאמין לי גם אני אוהב לאכול.
אם 200 קלוריות מעל למאזן ילכו למסה "נקייה" אז זה עדיין לעלות קילו בשבוע שזה יותר ממכובד.

עם 200 קלוריות מעל ההוצאה הקלורית היומית הוא יתקע מהר מאוד...
כמו שvadjio אמר בSS אין לך מה לעשות את החישובים האלו של עלייה "נקיה" , לאוכל יש תפקיד מאוד גדול ביכולת שלך להתאושש, בטח כשאתה צריך להעלות משקל כל אימון.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית