הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתפיים ומרפקים

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
חזרתי להתאמן לפני שבועיים , בנתיים אני לאט לאט מעלה משקלים. ( הפסקה 3 חודשים )
אבל היה לי משהו שהיה לי גם לפני שנפצעתי , בהתחלה בהתחלה לא היה לי כאבים במשך חודשיים~3 אבל אחרי זה התחיל להיות לי כאבים במרפקים אחרי כל פעם שאני עושה פארמאר וואלק , גם משהו שהוא מוזר כי לפי מה שאני יודע זה טוב למנוע כאבים...
מה דעתכם בקשר לזה?
ובקשר לכתפיים , נחתי 3 חודשים ללא אימון ועדיין יש לי כאבים , למה זה? בשביל מה נחתי... זה כאילו שסתם לא התאמנתי 3 חודשים...
מישהו יכול לתת לי עצה אולי? זה כתף קדמית
ועוד משהו , היה לי משהו בגב התחתון , דלקת , עדיין יש אבל אני עושה דדליפט וכסא רומני כדי לחזק את הגב , אז כמו שיש תרגילים כדי לחזק את הגב התחתון , כדאי אולי לבצע תרגילים לROTATOR CUFF? כי לא באלי לדפוק אותם יותר מזה אפילו... זה שונה מהגב בהרבה...
ואם כן , עם משקולות / גומיות? ואם גומיות אפשר המלצה?

איך התזונה שלך (הרבה זבל או טובה יחסית)?
יש לך או למישהו במשפחה בעיות ידועות של מפרקים?
בכל מקרה כל כך הרבה כאבי מפרקים אולי מומלץ ללכת לאורטופד לבדיקה
ואתה יכול לעבוד על תרגילי חיזוק למפרק כמו שאמרת עם גומיות או משקולות נמוכות

• פותח/ת השרשור
איך התזונה שלך (הרבה זבל או טובה יחסית)?
יש לך או למישהו במשפחה בעיות ידועות של מפרקים?
בכל מקרה כל כך הרבה כאבי מפרקים אולי מומלץ ללכת לאורטופד לבדיקה
ואתה יכול לעבוד על תרגילי חיזוק למפרק כמו שאמרת עם גומיות או משקולות נמוכות
אורטופד הייתי לפני שבועיים~3 בקשר לגב ולכתף , הגב לא היה בעיות , אולי היה אבל באותו הזמן לא.
בכתף עדיין יש דלקת.
ודיברתי על מרפקים לא מפרקים חחח , מרפקים יענו הזרוע.
אורטופד לתור לקח לי 3 חודשים ככה שאני בכל מקרה קובע בעוד שבוע ויהיה לי תור נראלי בחודשיים~3 הקרובים.

ראיתי שדיברת על מרפקים, אבל דיברת גם על עוד מפרקים שבו זמנית כואבים חח
בכל מקרה, אם יש תרגיל שמכאיב לך בצורה לא טובה, אל תעשה אותו, אלא משהו שיהיה גם יעיל ופחות כואב, תעשה תרגילים קלים לחיזור המפרק, ותזונה טובה יותר ופחות ג'אנק ייקל קצת על הדלקות

• פותח/ת השרשור
ראיתי שדיברת על מרפקים, אבל דיברת גם על עוד מפרקים שבו זמנית כואבים חח
בכל מקרה, אם יש תרגיל שמכאיב לך בצורה לא טובה, אל תעשה אותו, אלא משהו שיהיה גם יעיל ופחות כואב, תעשה תרגילים קלים לחיזור המפרק, ותזונה טובה יותר ופחות ג'אנק ייקל קצת על הדלקות
אה כן ברור , תזונה בריאה רק חחחח
איזה תרגילים?
לכתפיים יש מלא אני יודע , אבל אני מפחד לדפוק עוד... ככה שאני גם רוצה לקבל דעה של ממישהו שחווה ניסיון דומה של דלקת בכתפיים
ואיך הוא טיפל בזה , כי לי זה כבר שנה+ ובגלל זה אני לא מתקדם...

אה כן ברור , תזונה בריאה רק חחחח
איזה תרגילים?
לכתפיים יש מלא אני יודע , אבל אני מפחד לדפוק עוד... ככה שאני גם רוצה לקבל דעה של ממישהו שחווה ניסיון דומה של דלקת בכתפיים
ואיך הוא טיפל בזה , כי לי זה כבר שנה+ ובגלל זה אני לא מתקדם...
אם אתה עובד עם תרגילים של גומיה קשה שתדפוק משהו, חפש פשוט ביוטיוב תרגילים, תבחר איזה 2-3 שאתה אוהב ותעשה אותם
לגבי המרפקים זה קצת יותר בעיה, אם אתה מתחיל זה משהו שכנראה יתחזק עם הזמן, ובינתיים תוותר על התרגילים שמכאיבים לך או שאתה מרגיש שעושים לך נזק.

• פותח/ת השרשור
אם אתה עובד עם תרגילים של גומיה קשה שתדפוק משהו, חפש פשוט ביוטיוב תרגילים, תבחר איזה 2-3 שאתה אוהב ותעשה אותם
לגבי המרפקים זה קצת יותר בעיה, אם אתה מתחיל זה משהו שכנראה יתחזק עם הזמן, ובינתיים תוותר על התרגילים שמכאיבים לך או שאתה מרגיש שעושים לך נזק.
סבבה ועוד דבר , אפשר המלצה לתרגיל ליד אחורית?
אני כרגע עושה קיק בק עם 2קילו כל צד ( מה אני יעשה , זה או זה או 4וחצי קילו... ) מקבילים אי אפשר
יש לך אולי תרגיל ליד אחורית חופשי שלא יכאיב לי בכתף? הבעיה זה שגם קיק בק מ תחיל קצת לכאוב , בגלל שהמרפקים עולים.
אז הייתי עושה פשיטת מרפקים בכבלים , אבל אני לא מרגיש תיד אחורית או בכללי גם קצת כואב...

סבבה ועוד דבר , אפשר המלצה לתרגיל ליד אחורית?
אני כרגע עושה קיק בק עם 2קילו כל צד ( מה אני יעשה , זה או זה או 4וחצי קילו... ) מקבילים אי אפשר
יש לך אולי תרגיל ליד אחורית חופשי שלא יכאיב לי בכתף? הבעיה זה שגם קיק בק מ תחיל קצת לכאוב , בגלל שהמרפקים עולים.
אז הייתי עושה פשיטת מרפקים בכבלים , אבל אני לא מרגיש תיד אחורית או בכללי גם קצת כואב...
לדעתי הכי טוב לך יהיה skull crushers, אם הבנתי נכון זה ייצור לך הכי פחות לחץ על המפרקים הכואבים

• פותח/ת השרשור
לדעתי הכי טוב לך יהיה skull crushers, אם הבנתי נכון זה ייצור לך הכי פחות לחץ על המפרקים הכואבים
אחי SKUOLL CRASHER זה דופק תמרפקים בכללי לא? הייתי עושה אז ובהתחלה לא כאב ושוב עשיתי אחרי הרבה זמן ושוב כואב...
זה גם הסיבה העיקרית לטניס אלבואו אם אני לא טועה ( מה שהיה לי לדעתי בהתחלה עם הכאבים )

עריכה : אבל בכללי , סבבה אבל אני גם מעדיף שאם מישהו עם ניסיון יגיב לי , זה גם יהיה טוב ( בקשר לכתפיים , המרפקים עדיין אין לי מושג מה לעשות )

אחי SKUOLL CRASHER זה דופק תמרפקים בכללי לא? הייתי עושה אז ובהתחלה לא כאב ושוב עשיתי אחרי הרבה זמן ושוב כואב...
זה גם הסיבה העיקרית לטניס אלבואו אם אני לא טועה ( מה שהיה לי לדעתי בהתחלה עם הכאבים )

עריכה : אבל בכללי , סבבה אבל אני גם מעדיף שאם מישהו עם ניסיון יגיב לי , זה גם יהיה טוב ( בקשר לכתפיים , המרפקים עדיין אין לי מושג מה לעשות )
בכללי זה לא אמור לדפוק את המפרקים, אבל אתה יכול לנסות גם כבל עליון ליד אחת כל פעם, אולי זה יעזור מעט
אבל אם באמת רוב התרגילים עושים בעיות אז מומלץ שאורטופד יבדוק את זה

• פותח/ת השרשור
בכללי זה לא אמור לדפוק את המפרקים, אבל אתה יכול לנסות גם כבל עליון ליד אחת כל פעם, אולי זה יעזור מעט
אבל אם באמת רוב התרגילים עושים בעיות אז מומלץ שאורטופד יבדוק את זה
הבעיה שאורטופד לוקח שנה , אבל ננסה.
אבל סבבה , אני ינסה אולי , אבל אני באמת גם רוצה שמישהו עם ניסיון של פציעה כמו שלי יגיב ותודה על כל העזרה , באמת 😃

Elbow Pain-Free Triceps Training
אני לא יודע אם הבעיה נפתרה, אבל נתקלתי בכתבה הזאת ולדעתי היא יכולה לעזור לך
לא נתקלתי באיזה חוק לגבי ההקפצה הזאת, אבל אם עברתי על איזה חוק אני מצטער

• פותח/ת השרשור
Elbow Pain-Free Triceps Training
אני לא יודע אם הבעיה נפתרה, אבל נתקלתי בכתבה הזאת ולדעתי היא יכולה לעזור לך
לא נתקלתי באיזה חוק לגבי ההקפצה הזאת, אבל אם עברתי על איזה חוק אני מצטער
עדיין לא נפתרה לצערי :/
הסקול קראשרס מכיר , קיקבק עשיתי דווקא ,זה תרגיל שלא היה כאבים , אבל הכתפיים שלי זה בעיה... יש דלקת וזה די כואב להרים אותם ככה.
מקבילים לא יכול בגלל כתף ( גם שהוא אמר שזה לא טוב למרפקים ) קיצור נדפקתי.
אבל אני עושה בנתיים פול אובר במקום זה , התחלתי מחמישי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית