עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא תאבד כוח אם תעבוד בטווח חזרות של 6-12 אבל גם לא בטוח שתוסיף יותר מסת שריר.
אתה באופן כללי צריך לחשוב איך אתה מתחזק, וטווח חזרות מסויים הוא לא המפתח להצלחה, טווח חזרות גבוה יוסיף לנפח האימון הכולל, שצריך לבוא בחשבון בתכנון האימונים הכללי, אין לזה שום משמעות פרקטית מעבר.
היפרטרופיה תתרחש מעליה בעומסי אימון באופן הדרגתי ומתמשך, ולא מעבודה בטווח חזרות ספציפי.בטווח של 6-12 ההיפרטרופיה היא לא הרבה יותר גדולה מאשר בטווח חזרות נמוך ?, לא הבנתי למה לא אעלה במסת שריר ?
אציין שאני לא מתאמן מתחיל, באימון נפח שכזה אני עושה בנץ׳ עם 90 קילו 3x10.
היפרטרופיה תתרחש מעליה בעומסי אימון באופן הדרגתי ומתמשך, ולא מעבודה בטווח חזרות ספציפי.
בשני המקרים תהיה עליה במסת שרירעומסי אימון הכוונה עלייה במשקלים באימוני עצימות או עלייה בכמות החזרות בתרגילי נפח? בשני המקרים יש עלייה בעומס לא?
אז בחזרה להתחלה, למה חודש של 6-12 חזרות זה לא רעיון טוב?בשני המקרים תהיה עליה במסת שריר
שוב, טווח החזרות נקבע כחלק מתכנון האימונים הכללי, הוא לא מטרה מסויימת.אז בחזרה להתחלה, למה חודש של 6-12 חזרות זה לא רעיון טוב?
ואתה צריך לחשוב איך אתה ממשיך להתחזק, מבחינה פרקטית, בתרגילים שמערבים מסת שריר גדולה כמו דדליפט וסקוואט, יהיה עדיף להתקדם בטווח חזרות נמוך יותר לפחות עד לשלבים מתקדמים יותר שבהם התכנון האימונים מורכב יותר.
נכון, בעצם ככל שאנחנו ממשיכים להתקדם יותר ויותר, אנחנו צריכים יותר נפח אימון כדי להמשיך להתקדם.מה זה אומר שלבים מתקדמים יותר? וכשמגיעים לשלבים האלה אז משקיעים יותר בנפח ?
האמת אני לא מכיר מתאמנים כאלו, בדרך כלל, אלו שמקובעים בטווח חזרות מסויים באימונים שלהם הם לא גדולים, צריך שיהיה תכנון אימונים נכון, שבו יש שילוב מתאים בין עצימות ונפחארחיב את הכוונה, אפשר לראות מתאמנים שעושים 3 חזרות 140 בנץ ומתאמנים שעושים 10 חזרות עם 100 ואלה שעושים 10 חזרות נראים יותר מנופחים ומן הסתם עם יותר מסת שריר
נכון, בעצם ככל שאנחנו ממשיכים להתקדם יותר ויותר, אנחנו צריכים יותר נפח אימון כדי להמשיך להתקדם
מהפוסטים בשבועות האחרונים, אתה נראה כמו בחור רציני וחזק, לדעתי הדרכה מקצועית תוכל להקפיץ אותך קדימה.
ממש לא, שלבים מתקדמים לא נקבעים על פי ההגדרות שלנו, אלא על פי המתאמן עצמו,שלבים מתקדמים לצורך הדוגמא זה בנץ׳ מעל 100 , פרס משקל גוף וסקוואט פי 2 ממשקל גוף ?
זה תלוי בתכנון האימון, זה משתנה בין תכנית לתכנית, אבל באופן כללי, הנפח אימון צריך לגדול באופן הדרגתיהאם באימוני הנפח צריך להקפיד על דברים מסויימים כמו טווח חזרות או על משקל שהוא אחוז מסוים מ rm1 (נניח 70 אחוז מ rm1 ולא יותר מזה) ?
זה תלוי בתכנון האימון, זה משתנה בין תכנית לתכנית, אבל באופן כללי, הנפח אימון צריך לגדול באופן הדרגתי
להגדיל את כמות הסטים והחזרות שלך משבוע לשבוע זה לא הדרגתי, התכוונתי להוסיף משקל מאימון נפח לאימון נפחלגדול באופן הדרגתי הכוונה לכמות סטים וחזרות או למשקלים ?
להגדיל את כמות הסטים והחזרות שלך משבוע לשבוע זה לא הדרגתי, התכוונתי להוסיף משקל מאימון נפח לאימון נפח
שאלה טובה, הכל תלוי במספר הסטים, אם אתה מתכנן לבצע סט אחד של 8 חזרות אתה תוכל לעבוד עם RM8, אבל אם אתה מבצע 3 של סטים לצורך העיניין, אם תעבוד עם RM8 אתה בסט השני והשלישי לא תסגור 8 חזרות, הרעיון הוא שתתכנן את האימון ככה שתסגור את כל הסטים עם אותו משקל בלי להגיע לכשלים, שכמובן מאטים את ההתקדמות.דברים מתבהרים לי, נשאר לי נעלם אחד, למה באימון נפח עם נניח 8-10 חזרות ההמלצה היא לעבוד עם 70% אחוז מ RM1 ולא לעשות RM8 או RM10 ? , הרי עם 70% משקל 8 חזרות יהיה די קל
שאלה טובה, הכל תלוי במספר הסטים, אם אתה מתכנן לבצע סט אחד של 8 חזרות אתה תוכל לעבוד עם RM8, אבל אם אתה מבצע 3 של סטים לצורך העיניין, אם תעבוד עם RM8 אתה בסט השני והשלישי לא תסגור 8 חזרות, הרעיון הוא שתתכנן את האימון ככה שתסגור את כל הסטים עם אותו משקל בלי להגיע לכשלים, שכמובן מאטים את ההתקדמות.