הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תפריט טוב לחיטוב?

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
גובה 175 משקל 70 גיל 15
פירוט התפריט

ערכים סופיים:
קלוריות (אנרגיה) 1,686 קלוריות

חלבונים 155 גרם

פחמימות 132 גרם

מתוכן סוכרים 1 גרם

שומנים 57 גרם

מתוכם שומן רווי 11 גרם

מה הRMR?

מבחינת הערכים נראה בסדר. אני הייתי מוסיף קצת קלוריות אם זה תחילת חיטוב ובהמשך מוריד לפי הצורך.

• פותח/ת השרשור
מבחינת הערכים נראה בסדר. אני הייתי מוסיף קצת קלוריות אם זה תחילת חיטוב ובהמשך מוריד לפי הצורך.
ומבחינת המאכלים? נגיד ה5 לחם האלה שאני לא סגור עליהם פשוט אין לי ממש במה להחליף אותם ומשם מגיעים הרבה מהפחמימות
זה בסדר?

ומבחינת המאכלים? נגיד ה5 לחם האלה שאני לא סגור עליהם פשוט אין לי ממש במה להחליף אותם ומשם מגיעים הרבה מהפחמימות
זה בסדר?
אני בעד לגוון ולא לקבל את כל החלבונים/שומנים/פחמימות ממקור אחד, אבל לא רואה בעיה ממשית עם זה.
חוץ מהעניין של סיבים תזונתיים, שאין כמעט בלחם לבן אבל יש במקורות פחמימה שונים (שיבולת שועל, אורז מלא למשל)

• פותח/ת השרשור
אני בעד לגוון ולא לקבל את כל החלבונים/שומנים/פחמימות ממקור אחד, אבל לא רואה בעיה ממשית עם זה.
חוץ מהעניין של סיבים תזונתיים, שאין כמעט בלחם לבן אבל יש במקורות פחמימה שונים (שיבולת שועל, אורז מלא למשל)
אוקיי תודה
וסיבים תזונתיים זה לא מתפרק זה מכווץ את הקיבה ואז מרגישים תחושת שובע נכון? אז אם אני לא אוכל כל כך הרבה מהם אז חוץ מרעב שיכול להיות אין עם זה ממש בעיה נכון?

סיבים תזונתיים זה לא מתפרק זה מכווץ את הקיבה ואז מרגישים תחושת שובע נכון? אז אם אני לא אוכל כל כך הרבה מהם אז חוץ מרעב שיכול להיות אין עם זה ממש בעיה נכון?
זה גם עוזר לעיכול, אם אתה לא אוכל מספיק סיבים זה עלול לגרום לבעיות בנושא (עצירות וכאלה)

• פותח/ת השרשור
זה גם עוזר לעיכול, אם אתה לא אוכל מספיק סיבים זה עלול לגרום לבעיות בנושא (עצירות וכאלה)
אה אוקיי למרות שאני כבר שבוע עם התפריט הזה ולא היה לי בעיות כאלה
אם יהיו בעיות בהמשך (למרות שלא נראלי) אני יחליף את הלחם למלא במקום לבן וגם את האורז

Back
למעלה תחתית