הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רגליים , האם זה מיתוס?

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אני שמעתי פעם שאם עושים אימון רגליים ליפני שאר הגוף זה משחרר איזה הורמון שעוזר לגדילה והתפתחות של השרירים האחרים.. כמה זה נכון ?

זה לא ממש נכון. הרמות עולות בגוף, אבל ברמה לא מספיקה ולא למספיק זמן. זו עדיין לא סיבה טובה לא לאמן רגליים.

מה שהוא אמר^

אם זה מה שיגרום לאנשים לעבוד רגליים, אני מוכן לעמוד מאחורי השטות הזאת 😆

זה לא בידיוק נכון
הורמון גדילה מעודד ע"י הצורך של השרירים, ובגלל שהרגליים הם לרוב מסת השרירים הכי גדולה ופעילה מטבולית בגוף אז היא מעודדת יותר הורמון גדילה
זה למה חשוב לאמן רגליים בכללי, אבל אין צורך בתחילת כל אימון, תאמץ כל חלק גוף שאתה עובד עליו באימון כמו שצריך וזה יספיק

הסיבה האמיתית לבצע אימון רגליים לפני השאר כי זה פחות משפיע על שאר האימון.
כלומר :
אם תבצע אימון חזה ואחר כך סקוואט, ייתכן מאוד שמשקלי הסקוואט שלך יפגעו.
לעומת זאת אם תבצע קודם סקוואט ואז לחיצת חזה, הלחיצת חזה שלך לא תיפגע, לפחות לא ברמה שסקוואט היה נפגע במקרה ההפוך.

הסיבה האמיתית לבצע אימון רגליים לפני השאר כי זה פחות משפיע על שאר האימון.
כלומר :
אם תבצע אימון חזה ואחר כך סקוואט, ייתכן מאוד שמשקלי הסקוואט שלך יפגעו.
לעומת זאת אם תבצע קודם סקוואט ואז לחיצת חזה, הלחיצת חזה שלך לא תיפגע, לפחות לא ברמה שסקוואט היה נפגע במקרה ההפוך.

לא מסכים בכלל,סקוואט/דדליפט משפיעים משמעותית יותר על בנץ מבחינת עייפות מאשר שבנץ ישפיע עליהם אי פעם

לא מסכים בכלל,סקוואט/דדליפט משפיעים משמעותית יותר על בנץ מבחינת עייפות מאשר שבנץ ישפיע עליהם אי פעם

אינדיוידואלי כנראה, לא סתם ממליצים להתחיל מסקוואט ואת הדדליפט להשאיר לסוף.
לא רק שהסקוואט בהתחלה הוא חכם מאוד מבחינתי, אלא שהוא עוזר לי להרגיש חם גם ללחיצת חזה.

זה יותר כדי שהפלג גוף התחתון יתאושש קצת לקראת הדדליפט בזמן הבנץ'.

כן יש בזה היגיון, גם לדעתי אחרי דדליפט זה סיוט להמשיך...(על אף שאני עושה את זה)

Back
למעלה תחתית