ייעוץ המלצות לתוכנית כשהגב יחסית חלש

fabian

משתמש פעיל
527
0
נק' מוניטין:
322
527
0
רציתי בבקשה לשאול, בזמן האחרון כמה אנשים אמרו לי שהגב שלי לא פרופורציוני, ז"א הוא נראה חלש/קטן יחסית לשאר הגוף.
חשבתי מחר עם המעבר לחד"כ חדש להתחיל גם תוכנית אימונים חדשה, עדיין מתלבט בין SS ל 5X5. מצד שני אולי עדיף לי לעשות AB ולעשות פשוט יותר תרגילים על הגב ?
מה אתם אומרים? מה יהיה הכי יעיל כדי להחזיר את העניינים לפרופורציה ?

תודה 😃

בהנחה ואתה מתאמן מתחיל (יכול להתקדם מאימון לאימון) אין פתרון טוב יותר לזה מאשר לעשות SS, הוא יגדל יפה מהדדליפט והמתח. אין צורך בשלב הזה "לתת דגש" כמו שילדי IB אוהבים לומר:)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הלוואי הייתי מתאמן מתחיל :(
כבר שנה אני מתאמן די ברצף.

אני לא יודע איפה אני עושה משהו לא נכון

השאלה למה אתה מתכוון ב"גב נראה חלש".
יש אנשים גם בפורום שמושכים יותר משקל מרוב האנשים ועדיין לא רחבים אלא פשוט עבים. אם אתה רוצה להתרחב תעשה מתח. אם אתה מחפש כוח תעשה דדליפט. ההמלצה הכי טובה שאתה יכול לקבל זה לעשות SS, שם אתה עושה את שניהם ומוסיף על עצמך משקל גוף (יענו, שריר אח שלי גיבור) ומתחזק.

• פותח/ת השרשור
הצלחתם לשכנע אותי, אני אתחיל להתאמן לפי SS 😃
הבנתי אבל שזאת תוכנית שדורשת מלא אנרגיה להתאוששות ואני בתקופת חיטוב אני מאמין לעוד חודש וחצי חודשיים ככה(אני על ~13%), מה אתם אומרים אפשר לעשות SS בחיטוב ?
התוכנית לא תעייף אותי מדי בשביל לעשות אירובי אחרי האימון?

השאלה למה אתה מתכוון ב"גב נראה חלש".
יש אנשים גם בפורום שמושכים יותר משקל מרוב האנשים ועדיין לא רחבים אלא פשוט עבים. אם אתה רוצה להתרחב תעשה מתח. אם אתה מחפש כוח תעשה דדליפט. ההמלצה הכי טובה שאתה יכול לקבל זה לעשות SS, שם אתה עושה את שניהם ומוסיף על עצמך משקל גוף (יענו, שריר אח שלי גיבור) ומתחזק.

אתה מכיר את אח שלי גיבור(הקיוסק)?

הצלחתם לשכנע אותי, אני אתחיל להתאמן לפי SS 😃
הבנתי אבל שזאת תוכנית שדורשת מלא אנרגיה להתאוששות ואני בתקופת חיטוב אני מאמין לעוד חודש וחצי חודשיים ככה(אני על ~13%), מה אתם אומרים אפשר לעשות SS בחיטוב ?
התוכנית לא תעייף אותי מדי בשביל לעשות אירובי אחרי האימון?

לא, תעשה את התוכנית אחרי שתסיים עם החיטוב.

• פותח/ת השרשור
אז כדאי להמשיך עם AB בחיטוב ? גם ככה אני צריך להחליף כבר לפחות את התרגילים. או שעדיף להתחיל 5X5 ?

פביאן,אנחנו היום בסביבות 4-5 הולכים לעשות סקווטים בגרייט,בוא איתנו- אני אסדר לך את העניינים גם עם הגב:aFypqSlkBU:

• פותח/ת השרשור
הלוואי ויכולתי היום, אני בכלל בלימודים ברחובות.
ביום חמישי נראה לי שאני אחזור לב"ש ואני אצטרף 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית