הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מתקדם לשום מקום בחודש הזה שהיה

Adam19594

משתמש מתחיל
210
5
נק' מוניטין:
20
210
5
POWER CLUB-אבן יהודה
היי חברים מה שלומכם ערב טוב.

אני מתאמן כחצי שנה וקצת-התאמנתי FBW חודשיים עשיתי SS 3 וחצי חודשים ועשיתי עכשיו חודש בFBW של טנק.

השאלה שלי היא כזאת:

אני לא מרגיש שאני מתקדם אני מרגיש תקוע במקום מבחינת סקוואט ודדלפיט.

הבנ'ץ שלי התקדם קצת אבל יש לי חסור פרפורציה מטורף במשקלי עבודה.

הפרס שלי 55 קילו והבנ'ץ שלי 72.5

הסקוואט שלי 105 והדדליפט 115.

המשקלים מאוד נמוכים והייתי רוצה להרים יותר ולהתקדם.

בנוסף גיליתי שהאחיזה שלי היא מאוד חלשה, המוט מחליק לי מאוד מהר בדדליפט.

התכנון שלי היה להתחיל לינארית ולהתחיל גם חיטוב במרץ, אבל בגלל שאני לא מתקדם במשקלים ואני מרגיש מאוד תקוע הייתי רוצה להתחיל שבוע הבא את הלינארית במקום במרץ.

מה דעתכם?

אני רוצה עוד קצת לגדול וגם להעלות את המשקלי עבודה בעיקר בבנ'ץ ובדדליפט עד לחיטוב.

מג 78. 168

נערך לאחרונה:
אם מיצית את SS אז למה עברת שוב לFBW של מתחילים במקום להמשיך לתוכנית מתקדמת יותר כמו הלינארית/טקסס
עצה שלי תתחיל כבר עכשיו אחת מהתוכניות האלו, הלחיצות בלינארית לא מתקדמות הכי טוב לפי מה ששמעתי וקראתי ככה שאם אתה תקוע בלחיצות הייתי ממליץ לך לעשות טקסס ללחיצות (במידה ותבחר לעשות עכשיו לינארית) או את תוכנית הטקסס כמו שהיא, לבחירתך.

1.למה עזבת SS ?
2.כמה אחוז שומן אתה ?
3.אשמח אם תפרט משקלי התחלה שלך בSS +משקל גוף, איך הייתה העליה של משקל הגוף ומשקלי העבודה בהתאמה?

• פותח/ת השרשור
1.למה עזבת SS ?
2.כמה אחוז שומן אתה ?
3.אשמח אם תפרט משקלי התחלה שלך בSS +משקל גוף, איך הייתה העליה של משקל הגוף ומשקלי העבודה בהתאמה?

היי 1. עזהתי SS כי עשיתי 2 ריסטים סקוואט וריסט בדדליפט והרגשתי שאני כבר לא יכול להתאושש מאימון לאימון.

2. 15-16

3.התחלתי על 67 קג את המכון ולא היו לי משקלי התחלה התחלתי את ה SS ממוט ריק.

העלייה היתה 2 קג לחודש והמשקלי העבודה העלתי בהתחלה 5 בסקוואט ו ו7.5 דדליפט עד שלא יכולתי להמשיך ככה והתחלתי להעלאות 2.5 כל אימון, במשך כל ה SS עליתי כל חודש 2 קג

היי 1. עזהתי SS כי עשיתי 2 ריסטים סקוואט וריסט בדדליפט והרגשתי שאני כבר לא יכול להתאושש מאימון לאימון.

2. 15-16

3.התחלתי על 67 קג את המכון ולא היו לי משקלי התחלה התחלתי את ה SS ממוט ריק.

העלייה היתה 2 קג לחודש והמשקלי העבודה העלתי בהתחלה 5 בסקוואט ו ו7.5 דדליפט עד שלא יכולתי להמשיך ככה והתחלתי להעלאות 2.5 כל אימון, במשך כל ה SS עליתי כל חודש 2 קג
הרבה פעמים מתאמנים מרגישים שהם מיצו תוכנית מסוימת, SS במיוחד, בגלל מחסור בהתאוששות.
תבדוק את התזונה ואת השינה שלך, ותן לעצמך שבוע-שבועיים קלים, 2-3 אימונים קלילים בשבוע, להזרמת הדם ולהחלמה.
אחר כך תחזור עם ריסט קטן בכל התרגילים.
אם עדיין לא מסתדרים, אין שום בעיה להחליף תוכנית להתקדמות איטית יותר, הליניארית היא אופציה נהדרת.

• פותח/ת השרשור
הרבה פעמים מתאמנים מרגישים שהם מיצו תוכנית מסוימת, SS במיוחד, בגלל מחסור בהתאוששות.
תבדוק את התזונה ואת השינה שלך, ותן לעצמך שבוע-שבועיים קלים, 2-3 אימונים קלילים בשבוע, להזרמת הדם ולהחלמה.
אחר כך תחזור עם ריסט קטן בכל התרגילים.
אם עדיין לא מסתדרים, אין שום בעיה להחליף תוכנית להתקדמות איטית יותר, הליניארית היא אופציה נהדרת.

עשיתי את זה וזה גם לא עזר לכן עברתי ל FBW חודש כי רציתי קצת להשתחרר מהקיבעון ולגוון קצת.

לכן מה שאעשה עכשיו ביום ראשון אתחיל לינארית ואתחיל מריסט של 4 שבועות ואקווה להעלות את המשקלי עבודה שלי עוד קצת וגם בחיטוב להעלות קצת ולאחר מכן אעשה טקסס או משהו

אני לא מרגיש שאני מתקדם אני מרגיש תקוע במקום מבחינת סקוואט ודדלפיט.
איך הטכניקה? האם היא טובה\ העלית סרטון?
אולי כאן המכשול.

בנוסף גיליתי שהאחיזה שלי היא מאוד חלשה, המוט מחליק לי מאוד מהר בדדליפט.
ניסית לשים מגנזיום על הידיים? זה עוזר

עשיתי את זה וזה גם לא עזר לכן עברתי ל FBW חודש כי רציתי קצת להשתחרר מהקיבעון ולגוון קצת.
ממה שיצא לי לראות, אנשים שנתקעים ב SS או בתוכניות כוח אחרות לצורך העניין, בד"כ יתקעו בגלל אי קיום תנאים שהכרחיים להתקדמות בתוכנית.
צריך לעשות בדק בית על מנת למנוע חוסר התקדמות גם בתוכניות אחרות.

אני אישית הייתי ממליץ להמשיך עוד ב SS כפי שסטיץ' הציע, אך לינארית גם טוב. רק שמשקלי העבודה די נמוכים וההתקדמות תיהיה איטית יותר ועלולה לגרום לירידה במוטיבציה האישית.

בכל אופן בהצלחה ותעלה סרטוני טכניקה.

• פותח/ת השרשור
איך הטכניקה? האם היא טובה\ העלית סרטון?
אולי כאן המכשול.

ניסית לשים מגנזיום על הידיים? זה עוזר

ממה שיצא לי לראות, אנשים שנתקעים ב SS או בתוכניות כוח אחרות לצורך העניין, בד"כ יתקעו בגלל אי קיום תנאים שהכרחיים להתקדמות בתוכנית.
צריך לעשות בדק בית על מנת למנוע חוסר התקדמות גם בתוכניות אחרות.

אני אישית הייתי ממליץ להמשיך עוד ב SS כפי שסטיץ' הציע, אך לינארית גם טוב. רק שמשקלי העבודה די נמוכים וההתקדמות תיהיה איטית יותר ועלולה לגרום לירידה במוטיבציה האישית.

בכל אופן בהצלחה ותעלה סרטוני טכניקה.

יכול להיות אני כרגע בצבא והשעות שינה שלי מבודרות כי השעות מסודרות ויכול לניןת שאני מגיע לאימון עייף מנטלית בגלל הצבא.

התחלתי להתאמן בערב אחרי הצבא.

אנסה אולי לשנות את השעה של האימון ואתאמן מוקדם יותר.

מבחינת שינה ושתייה אני מבודר מבחינת םץהתזונה קצת בעיה כי אני אוכל צהריים בצבא.

הטכניקה שלי היא סבירה העלאתי כמה סרטוני טכניקה ואמשיך לעלות עוד מעט כשארים יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית