הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בטכניקה בנץ פרס , ומיליטרי פרס.

yanivoz84

משתמש מתחיל
60
1
נק' מוניטין:
-59
60
1
יש לי בעיה בבנץ פרס שאני עושה את זה אני לא רואה שום בעיה אבל אנשים מעירים לי שאני לא מאוזן ויד אחת עובד טוב והשנייה לא,
אני חושב שהבעיה שלי בסגנון של הסרטון הזה רק לא מוגזם כמו בסרטון ..
בעיה שנייה במיליטרי פרס שאני מגיע לנעילה למעלה אז המוט שלי לא ישר וצד שמאל שלו נוטה אחורה (אני חושב שזה בערך אותה בעיה כמו בבנץ)
איך לתקן את זה ?יש לי את זה כבר תקופה ארוכה ואני רוצה לשים לזה סוף..
הערה - יש לי בעין שמאל עין עצלה ככה שאני רואה רק בעין ימין ואולי זה קשור שצד אחד שלי נוטה כי יש לי פחות שליטה בראיה עליו ומבחינתי אני
"עושה טוב" כי ככה התרגלתי כבר רק שזה לא טוב ..

אני יוכל לומר לך מה לי היה אופן אישי ואולי זה יעזור לך. אני אישית ביום הראשון שעשיתי בנץ לקחתי מוט ריק עם 2.5 קילו כל צד והיה לי בדיוק אותה בעיה ושהמוט לא היה מאוזן. מה שעשיתי זה שהורדתי משקל למוט ריק כאילו 20 קילו ועבדתי שני אימונים רק על טכניקה ואיך לבצע כמו שצריך. נתתי דגש שהמוט ישאר כמה שיותר מאוזן ולהעלות ולרדת ממש לאט. אחרי 2 אימונים שראיתי שאני שולט בטכניקה כמו שצריך גם עם משקל התחלתי להעלות משקלים ועליתי יפה מאוד. תנסה לעשות גם. אולי גם יכול להיות שיש לך פיגור בצד מסוים. תחכה לעוד תגובות.

• פותח/ת השרשור
אני יוכל לומר לך מה לי היה אופן אישי ואולי זה יעזור לך. אני אישית ביום הראשון שעשיתי בנץ לקחתי מוט ריק עם 2.5 קילו כל צד והיה לי בדיוק אותה בעיה ושהמוט לא היה מאוזן. מה שעשיתי זה שהורדתי משקל למוט ריק כאילו 20 קילו ועבדתי שני אימונים רק על טכניקה ואיך לבצע כמו שצריך. נתתי דגש שהמוט ישאר כמה שיותר מאוזן ולהעלות ולרדת ממש לאט. אחרי 2 אימונים שראיתי שאני שולט בטכניקה כמו שצריך גם עם משקל התחלתי להעלות משקלים ועליתי יפה מאוד. תנסה לעשות גם. אולי גם יכול להיות שיש לך פיגור בצד מסוים. תחכה לעוד תגובות.
אני כבר שנה וחודשיים בערך הייתי כנראה לא עושה טוב תבנץ ואולי נוצר פיגור, כנראה אעבוד שוב אל הטכניקה ואעשה את מה שאמרת ואצלם את זה
ויראה .. מה לגבי המיליטרי פרס שאני עושה משקל נמוך יחסית אבל בנעילה צד שמאל נוטה אחורה וימין ישר(המוט)..
ואולי עבודה לזמן מה של לחיצת חזה עם משקולות ואז חזרה לבנץ תסדר את זה או שעדיף לעבוד רק על הבנץ ? כי יש לי את הדבר
הזה כבר תקופה ארוכה..

קודם כל תוודא שיש לך פיגור. האם רואים הבדל *משמעותי* בין שני הצדדים מבחינה ויזואלית? בנוסף נסה לאימון אחד לעשות עם דאמבלים ותראה אם צד מסוים נגרר ועולה הרבה יותר לאט מהשני במידה וכן, תחפש יש לא מעט מדריכים איך למנוע פיגור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית