הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התכנית לחיטוב?

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
דדליפט וסקוואט אני לא יכול לעשות בגלל בעיה בגב
הייתי 4 חודשים במסה ועליתי בערך 9 קילו ויש תוצאות אבל יש לי איזה 17 אחוז שומן
התכנית:
A : רגליים גב ויד קדמית
לג פרס 3x6
כפיפת ברכיים 3*8
מתח 3x8
חתירה ( מסור) 2x6
כפיפת מרפקים בכיסא רומי 2x10

B: חזה כתפיים ויד אחורית
בנץ פרס 3x6
מקבילים רחב 2x8
לחיצת כתפיים 2x10
הרחקת ידיים לצדדים 1x8
לחיצה צרפתית 2x12
פלאנק 3*max
מישהו?

דדליפט וסקוואט אני לא יכול לעשות בגלל בעיה בגב
מה הבעיה אם אפשר לדעת?

האם דדליפט רומני אתה יכול לעשות?
תשמע, ככלל ברזל עבורי ובכלל אני מאמין שלרוב המתאמנים זה יהיה נכון.. על מנת לשמר את מסת השריר הקיימת אתה צריך לעבוד בעצימות גבוהה ככל האפשר ולהתמקד בתרגילי הבסיס בזמן חיטוב.
אתה לא הולך לבנות מסת שריר נוספת, לכן היצמד לעקרונות החשובים והיפטר מכל תרגילי הבידודים למיניהם שכן לחיצות ומשיכות יפעילו מספיק את שרירי הידיים.
אם כי הייתי מוסיף תרגיל כמו פייס פולס.
ולמען הסר הספק, עבודה עצימה = 1-5 חזרות. גם 6 זה בסדר. (אם כי יש כאלה שיחשיבו את זה כאירובי 😆)

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה אם אפשר לדעת?

האם דדליפט רומני אתה יכול לעשות?
תשמע, ככלל ברזל עבורי ובכלל אני מאמין שלרוב המתאמנים זה יהיה נכון.. על מנת לשמר את מסת השריר הקיימת אתה צריך לעבוד בעצימות גבוהה ככל האפשר ולהתמקד בתרגילי הבסיס בזמן חיטוב.
אתה לא הולך לבנות מסת שריר נוספת, לכן היצמד לעקרונות החשובים והיפטר מכל תרגילי הבידודים למיניהם שכן לחיצות ומשיכות יפעילו מספיק את שרירי הידיים.
אם כי הייתי מוסיף תרגיל כמו פייס פולס.
ולמען הסר הספק, עבודה עצימה = 1-5 חזרות. גם 6 זה בסדר. (אם כי יש כאלה שיחשיבו את זה כאירובי 😆)
הבעיה היא עקמת בגב ואני עוד מעט הול לרופא ספורט מומחה אבל בינתיים אני לא רוצה לעשות דברים שיכולים להזיק לי כי הייתי אצל לאורטופד והוא אמר שאסור לי (גם דדליפט רומני לא)
אבל איך התוכנית? (לגבי העצימות אני יודע אבל מבחינת התרגילים הסטים והחזרות זה תוכנית שמתאימה לחיטוב)
ודרך אגב גם לפני המסה לא עבדתי עם סקוואט ודדלפיט ויש לי תוצאות יחסית יפות אבל אני צריך תוכנית שתשמור לי על השריר כמה שאפשר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית