הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גלידה לייט.

• פותח/ת השרשור Pixie
  • פורסם בתאריך

Pixie

משתמש מתחיל
11
4
נק' מוניטין:
4
11
4
היי חברים אני קניתי גלידה לייט של קרמיסימו בטעם שוקו - וניל
7290008806909.jpg

מישהו ניסה אותה איך היא מבחינת הטעם? והאם זה בסדר לאכול אותה בערך 200-300 גרם גלידה שזה 230 קלוריות? שנכנסות לי למכסה היומית? יש נזק באכילה של גלידה בכמות כזו? אתם אוכלים גלידה לייט?

היי חברים אני קניתי גלידה לייט של קרמיסימו בטעם שוקו - וניל
7290008806909.jpg

מישהו ניסה אותה איך היא מבחינת הטעם? והאם זה בסדר לאכול אותה בערך 200-300 גרם גלידה שזה 230 קלוריות? שנכנסות לי למכסה היומית? יש נזק באכילה של גלידה בכמות כזו? אתם אוכלים גלידה לייט?
אם נכנס לך בערכים אז כן זה סבבה. רק שימי לב שזה לא יקח לך את כל הקלוריות מפחמימה כדי שתקבלי גם ערכים נוספים, סיבים ויטמינים שקיימים במקורות פחמימה שונים

בחיטוב, גלידל של פלדמן היה הפינוק היומי. הכנסתי את זה בתור פחמימה לחישוב הקלורי.
למען האמת אני מעדיף את הקרחונים של גלידל על קרחונים רגילים גם בלי קשר לחיטוב (גם מרקם וגם טעם).

פחות אוהב את שטראוס/יוניליבר באיזור הלייט/דל קלוריות, אבל זה כבר עניין של טעם.

בתכלס אבל, זה לא ממש גלידה 😆 אבל עוזר להעביר את הקרייבינג בימים הקשים.

• פותח/ת השרשור
חח תודה!! למה לא טעים שטראוס???טעם לוואי? ואם היינו יכולים לבחור אז בן אנד גריז ברור חחח אבל לא:( את זה נשאיר לציט! וכמה אכלת מזה?

חח תודה!! למה לא טעים שטראוס???טעם לוואי? ואם היינו יכולים לבחור אז בן אנד גריז ברור חחח אבל לא:cray: את זה נשאיר לציט! וכמה אכלת מזה?
ד"א יש גלידות לייט קטנות כאלה שמגיעות אפילו ל40 קלוריות משהו ממש מגוחך והן ממש סבבה (יחסית לחיטוב חח) אפשר להעזר בהן כמשהו מתוק (כמובן לא לשכוח לחשב בתפריט את הפחמימה)

לכל אלו שלא רוצים לוותר על גלידה, יש מכונות גלידה שאיתם אפשר להכין גלידת חלבון.
זו השקעה חד פעמית וערכים המתקבלים בהחלט שווים את זה.
למי שלא רוצה להשקיע יש מתכון סביר שניסיתי בעבר בחיטוב:
מקציפים לבן של הביצה, מערבבים עם סקופ חלבון ולהקפיא, יוצא סביר פלוס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית