עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם נכנס לך בערכים אז כן זה סבבה. רק שימי לב שזה לא יקח לך את כל הקלוריות מפחמימה כדי שתקבלי גם ערכים נוספים, סיבים ויטמינים שקיימים במקורות פחמימה שוניםהיי חברים אני קניתי גלידה לייט של קרמיסימו בטעם שוקו - וניל
![]()
מישהו ניסה אותה איך היא מבחינת הטעם? והאם זה בסדר לאכול אותה בערך 200-300 גרם גלידה שזה 230 קלוריות? שנכנסות לי למכסה היומית? יש נזק באכילה של גלידה בכמות כזו? אתם אוכלים גלידה לייט?
מישהו ניסה אותה איך היא מבחינת הטעם? והאם זה בסדר לאכול אותה בערך 200-300 גרם גלידה שזה 230 קלוריות? שנכנסות לי למכסה היומית? יש נזק באכילה של גלידה בכמות כזו? אתם אוכלים גלידה לייט?
ד"א יש גלידות לייט קטנות כאלה שמגיעות אפילו ל40 קלוריות משהו ממש מגוחך והן ממש סבבה (יחסית לחיטוב חח) אפשר להעזר בהן כמשהו מתוק (כמובן לא לשכוח לחשב בתפריט את הפחמימה)חח תודה!! למה לא טעים שטראוס???טעם לוואי? ואם היינו יכולים לבחור אז בן אנד גריז ברור חחח אבל לא:cray: את זה נשאיר לציט! וכמה אכלת מזה?
השתנה מיום ליום אבל 40 קל בממוצע מגלידהחח תודה!! למה לא טעים שטראוס???טעם לוואי? ואם היינו יכולים לבחור אז בן אנד גריז ברור חחח אבל לא:cray: את זה נשאיר לציט! וכמה אכלת מזה?