הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי ברכיים

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
לפני שבוע וחצי התחילו לי כאבים חדים בברך ימין במהלך הזמן הם נחלשו, אבל כל פעם שאני קם משינה יש לי כאבים בשתי בברכיים ובמהלך היום נחלש ממש, אתמול ניסיתי‎ לעשות סקוואט עם מוטריק וטיפה כאב, מה כדאי לעשות לחכות עוד כמה ימים? כי קרה לי כי פעמים שהיה לי כאסי ברכיים מהסקווט‎ והם פשוט הפסיקו לבד...
מצטער על החפירה.

יכול להיות שפיתחת דלקת, קח כמה ימים מנוחה ותראה אם זה עוזר
יש גם הרבה גורמים שיכולים להשפיע על זה, כמו האם הסקוואט שאתה עושה טוב לך (לי היו כאבי ברכיים עד שלמדתי לעשות ATG) וגם האם הנעליים שאתה משתמש בהם ביום יום טובות לך

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שפיתחת דלקת, קח כמה ימים מנוחה ותראה אם זה עוזר
יש גם הרבה גורמים שיכולים להשפיע על זה, כמו האם הסקוואט שאתה עושה טוב לך (לי היו כאבי ברכיים עד שלמדתי לעשות ATG) וגם האם הנעליים שאתה משתמש בהם ביום יום טובות לך
עבר שבוע מאז ויש פחות כאב אבל עדיין יש כאב חלש, יש לי תור לאורטופד עוד שבועיים, מה אפשר לעשות עד אז להפחית את הכאב?

עבר שבוע מאז ויש פחות כאב אבל עדיין יש כאב חלש, יש לי תור לאורטופד עוד שבועיים, מה אפשר לעשות עד אז להפחית את הכאב?

1. לבטל את התור לאורטופד.
2. חימום/קירור של האזור מספר פעמים ביום.
3. פעילות גופנית קלה ביחס למה שאתה מבצע בדרך כלל ( פחות משקלי ועבודה ופחות נפח/עצימות באופן כללי )

• פותח/ת השרשור
3. פעילות גופנית קלה ביחס למה שאתה מבצע בדרך כלל ( פחות משקלי ועבודה ופחות נפח/עצימות באופן כללי )
יש לי תור לאורטופד בעניין אחר, אז חשבתי לשאול אותו גם לגבי זה אז אני לא אשאל.
מה הכוונה לעשות חימום/קירור?
ואתמול ניסיתי לעשות סקוואט עם 65 קילו אחרי שבועיים וחצי שלא עשיתי וכאב לי אחרי הסקוואט, יש משהו אחר לעשות?

• פותח/ת השרשור
יש לי תור לאורטופד בעניין אחר, אז חשבתי לשאול אותו גם לגבי זה אז אני לא אשאל.
מה הכוונה לעשות חימום/קירור?
ואתמול ניסיתי לעשות סקוואט עם 65 קילו אחרי שבועיים וחצי שלא עשיתי וכאב לי אחרי הסקוואט, יש משהו אחר לעשות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית