הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פיזור השומן בגוף

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
אני עכשיו 13-12 אחוז שומן אבל יש לי שומן בצדדים באגן ובגב תחתון שמפריע לי, במידה וארד ל 9 אחוז שומן והשומן ייעלם, לאחר מכן שאתחיל במסה ואעלה ל12-13 א"ש הוא יחזור? ובאותה מידה?

• פותח/ת השרשור
כנראה שכן אבל עם יותר מסת שריר, אז זה יהיה פחות בולט
נכון אבל המסת שריר זה זניח כי באזורים כמו האגן נגיד אין מסת שריר (השומן בצדדים כאילו)
השומן שיהיה לך הכי קשה להוריד, יחזור מיד שתהיה בפלוס קלורי.
אז מה שווה להוריד אותו בעצם לפני שאתה ממש מאסיבי ?😕

נכון אבל המסת שריר זה זניח כי באזורים כמו האגן נגיד אין מסת שריר (השומן בצדדים כאילו)

אתה טועה, בבטן ובגב תחתון יש אחלה מסה ובאמת השומן שם מטשטש כשיש מספיק מסה (איזה 15 קילו יותר נקיים לדעתי)

באגן בצדדים אין מסה..
חוץ מהקצוות של האגן, שזה רק קו של עצם, יש שם מסה
ואתה רוצה להוריד את זה קודם כי אולי זה יהיה המקום שהכי קל לו לאגור שומן במסה, אבל זה בהחלט לא יהיה בקצב כזה שזה יהיה הדבר הראשון שיופיע, זה פשוט לאט לאט יחזור

מאד פשוט. לא שווה.
בגלל זה מצחיק בעיני להשתמש בקלן ובשורפי שומן כדי להגיע ל-8-9 אחוז שומן רגע לפני שרושמים בלוג: מאסההההההההה.

מאד פשוט. לא שווה.
בגלל זה מצחיק בעיני להשתמש בקלן ובשורפי שומן כדי להגיע ל-8-9 אחוז שומן רגע לפני שרושמים בלוג: מאסההההההההה.
אם אתה מתכוון לעשות תקופות של מאסה רצינית ואז לחטב, אז באמת אין שום צורך אמיתי אלא אם אתה באחוז שומן גבוה יחסית, אבל היום כבר הרבה ממליצים על לא לעבוד ככה, וממליצים על לחטב קודם, ואז לעשות מסה איטית, בלי העלות אחוז שומן מעל הטווח הבריא המינימלי (איזור ה-10% פלוס מינוס, תלוי בבנאדם), בגלל הנזקים המטבוליים של המשחקים עם עודפים וחוסרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית