עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נכון ולא נכון, כי זה מאוד מסובך העניין, אבל סיבים אכן לא נחשבים פחמימה על הנייר אבל אכן מספקים קלוריות במידה מסוימת.יש כאן הטעייה גדולה..
הם לא מחשיבים את הסיבים התזונתיים. הם מחשבים אותם כ-0 קלוריות.
אבל הבעיה היא שסיבים תזונתיים כן מספקים קלוריות לגוף. אמנם לא כמו פחמימה רגילה, אבל עדיין יש להם ערך קלורי.
לכן הערך הקלורי של החטיף צריך להיות כ-20 קלוריות יותר מאשר מה שהם מציינים על האריזה שלהם.
בדיוק הפוך מכל מה שכתבת, סיבים תזונתיים הם פחמימה (תרכובת של פחמן+מימן) אבל הם לא מספקים אנרגיה לגוף, ליתר דיוק הם מספקים אנרגיה לחיידקי המעי.זה נכון ולא נכון, כי זה מאוד מסובך העניין, אבל סיבים אכן לא נחשבים פחמימה על הנייר אבל אכן מספקים קלוריות במידה מסוימת.
וואלה? החלטת על דעת עצמך שצריך להיות עוד 20 קלוריות במוצר, מעניין אותי למה, יש לך מעבדה? בדקת?לכן הערך הקלורי של החטיף צריך להיות כ-20 קלוריות יותר מאשר מה שהם מציינים על האריזה שלהם.
בדיוק הפוך מכל מה שכתבת, סיבים תזונתיים הם פחמימה (תרכובת של פחמן+מימן) אבל הם לא מספקים אנרגיה לגוף, ליתר דיוק הם מספקים אנרגיה לחיידקי המעי.
וואלה? החלטת על דעת עצמך שצריך להיות עוד 20 קלוריות במוצר, מעניין אותי למה, יש לך מעבדה? בדקת?
איזה חישוב?! אתה מודע לזה שגרם חלבון הוא לא בדיוק 4 קלוריות נכון? ושזה תלוי באורך שרשרת חומצות האמינו שהוא בנוי ממנה?תעשה את החישוב
סה"כ אמרתי שהחישוב של הערכים בחטיף לא מדויק - לסיבים תזונתיים יש ערך קלורי, לא 0 כפי שחושב בערכים של החטיף.איזה חישוב?! אתה מודע לזה שגרם חלבון הוא לא בדיוק 4 קלוריות נכון? ושזה תלוי באורך שרשרת חומצות האמינו שהוא בנוי ממנה?
שלא תבין אותי לא נכון זה שגרם חלבון הוא 4.3 קלוריות זה בדרך כלל הערכות טובות, אבל זה לא משהו שמחשבים איתו את כל המוצרים.
יש בדיקות שמעריכות כמה קלוריות יש במוצר, לא מחשבים את זה בצורה בנאלית כמו שאתה עשה ע"י חישוב ערכים.
תאי הגוף שלך לא יכולים להפיק אנרגיה מ"תאית", לכן אין לסיבים תזונתיים שום ערך קלורי, מי שמוזן מאותם סיבים אלו חיידקי המעי, שהם אמנם חשובים מאוד לתפקוד תקין של הגוף אבל אותם סיבים לא מזינים את תאי הגוף שלך, ובטח ובטח שלא תוכל לייצר מהם תאי שומן או לפרק אותם לאנרגיה.סה"כ אמרתי שהחישוב של הערכים בחטיף לא מדויק - לסיבים תזונתיים יש ערך קלורי, לא 0 כפי שחושב בערכים של החטיף.
אוהב את התגובות שלך חחחתאי הגוף שלך לא יכולים להפיק אנרגיה מ"תאית", לכן אין לסיבים תזונתיים שום ערך קלורי, מי שמוזן מאותם סיבים אלו חיידקי המעי, שהם אמנם חשובים מאוד לתפקוד תקין של הגוף אבל אותם סיבים לא מזינים את תאי הגוף שלך, ובטח ובטח שלא תוכל לייצר מהם תאי שומן או לפרק אותם לאנרגיה.
תודה, ואני עובד בירושלים 😃אוהב את התגובות שלך חחח
ולוטם אתה עובד באזור של ראשון לציון?
אהההה אוף:( מאוד מעריך אותך כל הכבוד גברתודה, ואני עובד בירושלים 😃