רציתי לדעת איזה חלבון יש כיום בשוק חוץ מiso 100 שהוא נטול/כמעט נטול לקטוז. הסיבה שאני מחפש תחליף לiso 100 פשוט כי הוא יקר בהוצאות השוטפות.. ולכן נשאלת שאלה נוספת, האם חלבון ביצה נופל מהחלבון מי גבינה? האם הוא משתלם יותר, האם מומלץ או לא... תודה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חיפש משהו שונה מ isoכל איזולט נטול סוכר יהיה בלי לקטוז
כן את זה הבנתי אחרי קצת בירורים, השאלה היא כמה זה תופס לגבי כל חלבוני הisolate למינהם. מצאתי חלבון אחד שהוא קצת יותר זול מהאחרים וגם כתוב בתיאור שלו שיש כמות מופחתת של לקטוז (1-2 גרם סוגר תלוי בטעם של החלבון) השאלה היא אם חברה מתחייבת על כמות מופחתת של לקטוז, מה הסיכוי שזה יפגע בי עם 1-2 גרם סוכר?כל איזולט נטול סוכר יהיה בלי לקטוז
לא בהכרח, פשוט משהו שיכול להתאים למישהו רגיש ללקטוז. יש מחירים באתר של אמינושופ, להתייחס אליהם או שיש הנחה מיוחדת לפורום?
שילמת את המחיר המלא שכתוב באתר?אני רגיש ללקטוז ומשתמש ב-SAN Isolate.
מחר הרבה יותר משתלם לעומת עיזו-מאה!
ברר אצל אמינושופ - גם אני הזמנתי מהם ולא התאכזבתי
שליליכן את זה הבנתי אחרי קצת בירורים, השאלה היא כמה זה תופס לגבי כל חלבוני הisolate למינהם. מצאתי חלבון אחד שהוא קצת יותר זול מהאחרים וגם כתוב בתיאור שלו שיש כמות מופחתת של לקטוז (1-2 גרם סוגר תלוי בטעם של החלבון) השאלה היא אם חברה מתחייבת על כמות מופחתת של לקטוז, מה הסיכוי שזה יפגע בי עם 1-2 גרם סוכר?
לא בהכרח, פשוט משהו שיכול להתאים למישהו רגיש ללקטוז. יש מחירים באתר של אמינושופ, להתייחס אליהם או שיש הנחה מיוחדת לפורום?
שילמת את המחיר המלא שכתוב באתר?
תתקשר ותבדוק איזה מחיר תוכל לקבל. ותמיד עדיף להגיעלא בהכרח, פשוט משהו שיכול להתאים למישהו רגיש ללקטוז. יש מחירים באתר של אמינושופ, להתייחס אליהם או שיש הנחה מיוחדת לפורום?
אלופים, תודה רבהיש בראשון 3 פחים אחרונים של סאן איזו מחיר 369 ש״ח במקום 488 ש״ח
ניתן להזמין מהאתר את האיזו של Bpi ולהזין קופון הנחה pure10 יצא מחיר מצחיק ומשלוח חינם.
שים לב, Bpi איזו כולם ללא לקטוז חוץ מטעם חלב עוגיות, ממליץ בחום על הבוטנים.
www.aminoshop.co.il