הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב איזור הבטן התחתונה

Omer Pinkas

משתמש מתחיל
32
6
נק' מוניטין:
98
32
6
שלום לכולם, אני מתאמן ממאי האחרון ולאחרונה הורדתי כ-27 קילו. כתופעת "לוואי" נשאר לי עודף עור מציק בבטן (לא מכוער אבל עדיין...)
רציתי לדעת- מהן הדרכים היעילות ביותר להוריד את זה?
עוד אירובי?
עוד תרגלי בטן תחתונה?
לרדת ב%שומן ? (שואף לקוביות)
תודה!

אם זה שומן אז לרדת באחוז שומן יעזור.
אם זה עודפי עור אז כנראה רק ניתוח

• פותח/ת השרשור
אם זה שומן אז לרדת באחוז שומן יעזור.
אם זה עודפי עור אז כנראה רק ניתוח
זה סוג של עודפי עור. אני כרגע 19% שומן.
הבנתי שאפשר "לגדול לתוך זה" ובמקביל להוריד % שומן זה נכון?

איזה מסת שריר אתה מצפה לפתח בשרירי בטן?

בול אותה הבעיה . לאחר הורדה של כימעט 50 קילו ..
האמת הקשה אחשלי היא שהעודפי עור לא יעלמו לגמרי הורדת אחוזי שומן יכולה לעזור אבל לא יעלמו לגמרי ככה שהתוכנית שאני מנסה לעשות זה להגיע לאחוז שומן חד סיפרתי ולתת לעור עוד זמן ( יש שיפור עם הזמן ). אם זה ניראה ממש גרוע אז ככל הניראה אני יבחר בניתוח סה"כ אני חושב שאחרי הורדה של המישקל מגיע לנו גם להנות מגוף יפה לא ככה ?

אגב הבטן התחתונה זה מקום מאד מאד בעייתי כיוון שאי אפשר לצבור שם מסת שריר משמעותית כמו בידיים בגב ובחזה....

• פותח/ת השרשור
בול אותה הבעיה . לאחר הורדה של כימעט 50 קילו ..
האמת הקשה אחשלי היא שהעודפי עור לא יעלמו לגמרי הורדת אחוזי שומן יכולה לעזור אבל לא יעלמו לגמרי ככה שהתוכנית שאני מנסה לעשות זה להגיע לאחוז שומן חד סיפרתי ולתת לעור עוד זמן ( יש שיפור עם הזמן ). אם זה ניראה ממש גרוע אז ככל הניראה אני יבחר בניתוח סה"כ אני חושב שאחרי הורדה של המישקל מגיע לנו גם להנות מגוף יפה לא ככה ?

אגב הבטן התחתונה זה מקום מאד מאד בעייתי כיוון שאי אפשר לצבור שם מסת שריר משמעותית כמו בידיים בגב ובחזה....
צודק אחי, המצב כן משתפר עם הזמן, נשארה שם פשוט בליטה של עור אבל עם הזמן זה יורד. פשוט נראלי השיטה היא לרדת באחוזי שומן...
ואם ממש זה נראה גרוע - ניתוח..

צודק אחי, המצב כן משתפר עם הזמן, נשארה שם פשוט בליטה של עור אבל עם הזמן זה יורד. פשוט נראלי השיטה היא לרדת באחוזי שומן...
ואם ממש זה נראה גרוע - ניתוח..

אגב בכל שאר הגוף אפשרי בהחלט לפתח מסת שריר ש"תעלים" את העור העודף לאחר כמה סיבובים של מסה לא יראו ביכלל עור עודף בידיים חזה וגב

בטן תחתונה זה המקום הבעייתי בכלל הדבר הכי חשוב אחשלי לא לתת לזה חשיבות גדולה כל כך אכלתי המון המון סרטים על העור הזה בבטן והגעתי למסקנה שפיתרון מיידי חוץ מניתוח אין ולתת לזה סתם לשגע אותך אין סיבה תמשיך לחתוך באחוזי שומן תמשיך להיתאמן ובסופו של יום מקסימום עושים ניתוח וקדימה לים 😆😄

אני כרגע 19% שומן.
אז קודם כל תרד עוד ב% שומן, ואחר כך תראה עד כמה המצב גרוע. הבעיה בעודפי עור בבטן היא, כמו שאמרו כאן, זה לא מקום שאפשר לצבור בו מסת שריר משמעותית מספיק בשביל "לגדול לתוך זה"

לפני שחושבים על אופציית הניתוח שדרך אגב היא פתרון מאוד דראסטי עם הרבה סיכונים וצלקת משמעותית מצד לצד, שלא בטוח שהיא יפה יותר, תן לעור זמן.
מידה מסויימת של שיפור תהיה בהתאם לאלסטיות של העור וגם סימני מתיחה אם יש יתבהרו עם הזמן.
סבלנות.

• פותח/ת השרשור
לפני שחושבים על אופציית הניתוח שדרך אגב היא פתרון מאוד דראסטי עם הרבה סיכונים וצלקת משמעותית מצד לצד, שלא בטוח שהיא יפה יותר, תן לעור זמן.
מידה מסויימת של שיפור תהיה בהתאם לאלסטיות של העור וגם סימני מתיחה אם יש יתבהרו עם הזמן.
סבלנות.
הבנתי גם שאצל אנשים צעירים בגיל זה קורה מהר יותר. זה נכון?
כמו כן חשוב להדגיש שאין לי סימני מתיחה בעור.. זה נטו זה. אני מאוד מקווה שעם הזמן זה ישתפר 😃

אתה מוזמן לעלות תמונה, יהיה לנו קל יותר להעריך מה מצבך.

• פותח/ת השרשור
image.jpeg
אתה מוזמן לעלות תמונה, יהיה לנו קל יותר להעריך מה מצבך.
מה אומר?

אין עודפי עור או מסת שומן גבוה. הגיע הזמן לעלות בשריר.

מזל ששמת תמונה, אין צורך להמשיך לחטב. לפי דעתי, ויסכימו איתי כאן הרוב, אתה צריך להתחיל לעלות מסת שריר, ברגע שתעלה מספיק מסה, הגוף שלך יקבל צורה יפה יותר.

• פותח/ת השרשור
מזל ששמת תמונה, אין צורך להמשיך לחטב. לפי דעתי, ויסכימו איתי כאן הרוב, אתה צריך להתחיל לעלות מסת שריר, ברגע שתעלה מספיק מסה, הגוף שלך יקבל צורה יפה יותר.
זה יתן לי את המראה המחוטב שאני רוצה להגיע אליו?
ומה זה אומר מסה? איפה עכשיו להתחיל להשקיע? אני לא רוצה להשמין.. חח
אין עודפי עור או מסת שומן גבוה. הגיע הזמן לעלות בשריר.
אני מעלה הרבה בשריר.. בתמונה זה אכן לא כזה נראה..
כנ"ל

אני הייתי ממליץ להתחיל לצבור מסת שריר.
וכל הכבוד על ההורדה של 27 קילו
מה לעשות אז?

Back
למעלה תחתית