הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב איזור הבטן התחתונה

• פותח/ת השרשור
לקרוא את המאמר "המדריך השלם להעלאה במסת שריר", יש כאן בנעוצים למעלה, ולהתחיל מסה
בעקרון המטרה שלי היא לא להיות גדול כזה אלא מחוטב שרירי עם קוביות.. זה ישיג את המטרה?

אני תמיד נדהמת לראות מתאמנים שחושבים שהם יכולים לגדול על הדרך, בלי כוונה 😣
בדיוק
בעקרון המטרה שלי היא לא להיות גדול כזה אלא מחוטב שרירי עם קוביות.. זה ישיג את המטרה?
בשביל להיות מחוטב שרירי אתה צריך קודם כל לצבור מסת שריר (שרירי) ואז להוריד את השומן התת עורי שמסתיר את השרירים (מחוטב)

אז מה אומר? איך להמשיך מפה? ואיך התהליך עד עכשיו?

ומה זה אומר מסה? איפה עכשיו להתחיל להשקיע? אני לא רוצה להשמין.. חח

לא תוכל לקבל מראה (טוב/סביר) חטוב עם שרירי בטן על אחוז שומן נמוך אם לא תצבור קודם מסת שריר.
יש הרבה דרכים ותוכניות, ולא חייבים לאכול כמו חזירים.. ממליץ לך בחום לקרוא את המדריך.

המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

כך תשיגו ידיים גדולות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הורדה בשומן תוך כדי העלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
לא תוכל לקבל מראה (טוב/סביר) חטוב עם שרירי בטן על אחוז שומן נמוך אם לא תצבור קודם מסת שריר.
יש הרבה דרכים ותוכניות, ולא חייבים לאכול כמו חזירים.. ממליץ לך בחום לקרוא את המדריך.

המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

כך תשיגו ידיים גדולות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הורדה בשומן תוך כדי העלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
קראתי את המאמרים אבל לא הבנתי את התשובה לשאלת השאלות...
אני כרגע לא שלם עם תהליך החיטוב נגדיר את זה ככה אבל אני כן פתוח להצעות. כפי שאני חושב הייתי אומר שיש לי עוד מקום להמשיך בחיטוב ולא לעבור למסה כי אני לא רוצה להעלות את הכל בחזרה.

מנטלית לאדם שהיה שמן קשה מאוד לעבור למסה בגלל הפחד מאובדן השליטה מצד שני לא תוכל לצבור מסת שריר משמעותית בחיטוב.

כדי לעזור לך לעבור את זה אני מציעה לך להרכיב תפריט נקי ומדוייק - פסיכולוגית תרגיש שאתה עדיין בדיאטה ועדיין בשליטה - מעשית תאכל 500 קלוריות יותר מהנייטרלי.
להרגיש בלי אבל להיות עם!
כשתתחיל להתחזק זה כבר יתן לך את המוטיבציה להחזיק מעמד.

אבל כל זה לא שווה בלי תכנית אימונים אפקטיבית אז האתגר הראשון שלך זה תכנית אימונים למסה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מנטלית לאדם שהיה שמן קשה מאוד לעבור למסה בגלל הפחד מאובדן השליטה מצד שני לא תוכל לצבור מסת שריר משמעותית בחיטוב.

כדי לעזור לך לעבור את זה אני מציעה לך להרכיב תפריט נקי ומדוייק - פסיכולוגית תרגיש שאתה עדיין בדיאטה ועדיין בשליטה - מעשית תאכל 500 קלוריות יותר מהנייטרלי.
להרגיש בלי אבל להיות עם!
כשתתחיל להתחזק זה כבר יתן לך את המוטיבציה להחזיק מעמד.

אבל כל זה לא שווה בלי תכנית אימונים אפקטיבית אז האתגר הראשון שלך זה תכנית אימונים למסה.
יש לך איזה תפריט טוב כזה? לאדם שלא אוכל ירקות

מה אכלת בחיטוב?

• פותח/ת השרשור
מה אכלת בחיטוב?
ככה:
2 פרוסות + טונה/ביצה
אגוזים
חזה עוף/סטייק/בשר רזה + פחמימה
מולטי ויטמין
פחמימה+חלבון (או כמו הצהריים או כמו הבוקר)
כמובן שאם יש אימון גם חטיף חלבון שזה עוד קלוריות..

לא כתבת משקל גיל וגובה כדי לחשב, אבל בגדול כמות החלבון שלך צריכה להיות בערך פי 2 ממשקל הגוף וכמות השומן פי אחד ממשקל הגוף.
נגיד שאתה אוכל 250 גר חזה עוף, 2 קופסאות של טונה ו2 ביצים ביום זה בערך 170 גר של חלבון.
נראה לי שאתה לא אוכל מספיק שומן (אלא אם כן אתה אוכל 100 גר אגוזים) ואתה צריך להוסיף עוד שקדים/שמן זית/טחינה.
עכשיו מה שנותר לך זה לחשב את קצב חילוף החומרים שלך כולל האימונים שאתה מבצע ולהוסיף עוד בהתאם לשורה התחתונה הקלורית.

• פותח/ת השרשור
לא כתבת משקל גיל וגובה כדי לחשב, אבל בגדול כמות החלבון שלך צריכה להיות בערך פי 2 ממשקל הגוף וכמות השומן פי אחד ממשקל הגוף.
נגיד שאתה אוכל 250 גר חזה עוף, 2 קופסאות של טונה ו2 ביצים ביום זה בערך 170 גר של חלבון.
נראה לי שאתה לא אוכל מספיק שומן (אלא אם כן אתה אוכל 100 גר אגוזים) ואתה צריך להוסיף עוד שקדים/שמן זית/טחינה.
עכשיו מה שנותר לך זה לחשב את קצב חילוף החומרים שלך כולל האימונים שאתה מבצע ולהוסיף עוד בהתאם לשורה התחתונה הקלורית.
אוקי אז אני שוקל 90 וגובה 186.
בעקרון אז נשאר להוסיף עוד שומן לתפריט? כי אז הדיאטנית אמרה לי להשאיר 2 מנות שומן ביום.
ואיך מחשבים את כל אלה?

בערך. ראשית תעבוד עם מחשבון קלוריות.
תכניס את התפריט היומי שלך - עוף, 2 כוסות אורז, 4 פרוסות לחם... תראה מה השורה המסכמת מבחינת חלבון ושומן ותוסיף שומן ופחמימה וקצת חלבון עד לסך הנייטרלי שלך שהוא סביב 2350 קלוריות (לא כולל אימונים).
תן שבוע-שבועיים להסתגלות ותוסיף בהדרגה בכמויות ליצור פלוס קלורי של 300-500 קלוריות כלומר 2700 קלוריות בערך
אל תבהל מעלייה במשקל זה בעיקר נוזלים. אתה תרגיש על הבגדים שאין שינוי משמעותי.

אבל מה עם תכנית האימונים??

• פותח/ת השרשור
בערך. ראשית תעבוד עם מחשבון קלוריות.
תכניס את התפריט היומי שלך - עוף, 2 כוסות אורז, 4 פרוסות לחם... תראה מה השורה המסכמת מבחינת חלבון ושומן ותוסיף שומן ופחמימה וקצת חלבון עד לסך הנייטרלי שלך שהוא סביב 2350 קלוריות (לא כולל אימונים).
תן שבוע-שבועיים להסתגלות ותוסיף בהדרגה בכמויות ליצור פלוס קלורי של 300-500 קלוריות כלומר 2700 קלוריות בערך
אל תבהל מעלייה במשקל זה בעיקר נוזלים. אתה תרגיש על הבגדים שאין שינוי משמעותי.

אבל מה עם תכנית האימונים??
אכתוב לך אותה במפורט שאחזור מהאימון. בינתיים, מאיפה אפשר להביא את המחשבונים האלה?

מאיפה אפשר להביא את המחשבונים האלה?
זה לא מחשבון כמו זה:
13538001c.gif

זה אתרים באינטרנט שיש שם ערכים של מאכלים שונים.
יש את GOLEANGO ואת FOODSDICTIONARY ויש את האפליקציה MYFITNESSPAL (השתמשתי בה תקופה ואהבתי).

• פותח/ת השרשור
זה לא מחשבון כמו זה:
13538001c.gif

זה אתרים באינטרנט שיש שם ערכים של מאכלים שונים.
יש את GOLEANGO ואת FOODSDICTIONARY ויש את האפליקציה MYFITNESSPAL (השתמשתי בה תקופה ואהבתי).
אני יודע אחי חחחח

הגוף שלך די דומה לשלי, רק שאצלי יש יותר עור, ואין לי מושג אם זה שומן או שאריות עור.

Back
למעלה תחתית