הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלת לינארית

• פותח/ת השרשור yuval13
  • פורסם בתאריך

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אני עושה Ss המשקלים שלי הם סקוואט- אהי חוזר לעשות מחר בגלל כאב ברכיים, אני מאמין שתוך שאני יכול לעשות 90 אבל לפני עשיתי 105.
דדליפט 120
פרס 50
בנץ 75
אני יודע שאפשר להמשיך אהתגנית אבל עש לי גיבוש צנחנים עוד חודשיים וחצי ואני רוצה שבוע הבא להתחיל את הלינארית ולשלב ריצות וספרינטים, אפשר לשלב את הדברים האלה בתכנית? וזה בסדר להתחיל את התכנית עם המשקלים האלה?

יש לך גיבוש- תפסיק להסקביט. תעשה 3 אימוני ריצה בשבוע פעם אימון של 5000 כשהמטרה שלך היא לרדת מה25 ופעם אימון ספרינטים. הגיבוש הוא די בדיחה אבל לא כדאי שתעשה אותו עם פציעה.
אם אתה רוצה לעשות 5x5 אתה יכול אבל זה יעמיס מאוד על הברכיים הבמילא לא משהו שלך ככה שהכאבים יחזרו בסוף.

אני יודע שאפשר להמשיך אהתגנית אבל עש לי גיבוש צנחנים עוד חודשיים וחצי ואני רוצה שבוע הבא להתחיל את הלינארית ולשלב ריצות וספרינטים, אפשר לשלב את הדברים האלה בתכנית? וזה בסדר להתחיל את התכנית עם המשקלים האלה?
אין שום בעיה להתחיל את הליניארית גם ממשקלים נמוכים מאלה.
SS היא למי שיכול להקדיש לה את ההתאוששות שהיא צריכה.
גם בליניארית קח את זה באיזי לגבי סקוואט ודדליפט אם אתה רוצה לשלב ריצות ארוכות וספרינטים.
תעלה בזהירות משקלים, ותרווח את הסטים מבחינת אחוזי העליה מסט לסט. הייתי גם מוריד סט-שניים בשני התרגילים האלה.

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה להתחיל את הליניארית גם ממשקלים נמוכים מאלה.
SS היא למי שיכול להקדיש לה את ההתאוששות שהיא צריכה.
גם בליניארית קח את זה באיזי לגבי סקוואט ודדליפט אם אתה רוצה לשלב ריצות ארוכות וספרינטים.
תעלה בזהירות משקלים, ותרווח את הסטים מבחינת אחוזי העליה מסט לסט. הייתי גם מוריד סט-שניים בשני התרגילים האלה.
אני רוצה להתחיל אותה מים ראשון, לגבי החיטוב עצמו כדאי להיות שבועיים שלוש על ניטרלי ורק אז להתחיל להיות על מאזן ששלילי?
ובסקוואט ודדליפט על איזה סטים עדיף לוותר?

אני רוצה להתחיל אותה מים ראשון, לגבי החיטוב עצמו כדאי להיות שבועיים שלוש על ניטרלי ורק אז להתחיל להיות על מאזן ששלילי?
אני מעדיף כך, למרות שלא חובה.
ובסקוואט ודדליפט על איזה סטים עדיף לוותר?
בדדליפט תעשה משהו כמו 50-75-100 אחוז.
בסקוואט - 40-60-80-100, או 25-50-75-100.

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף כך, למרות שלא חובה.

בדדליפט תעשה משהו כמו 50-75-100 אחוז.
בסקוואט - 40-60-80-100, או 25-50-75-100.
אני אמור להוריד 10 קילו מכל תרגיל וכל שבוע להעלות 2.5 קילו? ככה תוך 4 שבועות אני אמור להגיע למשקל לפני התכנית ואז להתחיל את התכנית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית