הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם כדאי להרשם לחד"כ?

Kangaroo

משתמש מתחיל
105
6
נק' מוניטין:
6
105
6
שלום לכולם

אני בהתלבטות כבר כמה זמן להרשם למכון ועכשיו אחרי שהתפנה לי זמן , אני יותר מתמיד רוצה להתחיל להתאמן במכון ולהתחזק אבל אני בהתלבטות:
אני מתאמן כ4 פעמים בשבוע ובימי שבת משחק (כדורגל)
1) זה אפשרי בכלל לשלב אימוני כח בעומס כזה של אירובי?
2) במקרה שניתן לשלב כמה אימוני כח בשבוע היו?
3)ניתן לעלות מסת שריר ?
4) הבנתי שבמקרה שהשריר עייף (אימוני כח+ כדורגל) הוא נפצע יותר מהר , מה עושים במקרה שכזה ... כדי שתהיה התאוששות?

תודה

1) כן
2) זה תלוי בתוכנית שתהיה לך
3) כן
4) הוא לא נפצע מהר יותר פשוט יש סיכוי מסויים שהוא יפצע, זה לא אומר שזה יקרה כמובן.

איזה אימונים אתה עושה 4 פעמים בשבוע?

1) זה אפשרי בכלל לשלב אימוני כח בעומס כזה של אירובי?
זה אפשרי. לא תוכל להתקדם כמו שהיית יכול אם לא היית משחק כדורגל אבל כאן נכנס לתמונה סדר העדיפויות שלך.
2) במקרה שניתן לשלב כמה אימוני כח בשבוע היו?
אני חושב שיותר מ 2 זה מוגזם.
3)ניתן לעלות מסת שריר ?
ניתן בעיקרון, אבל שוב כמו בתשובתי לסעיף 1.
4) הבנתי שבמקרה שהשריר עייף (אימוני כח+ כדורגל) הוא נפצע יותר מהר , מה עושים במקרה שכזה ... כדי שתהיה התאוששות?
אתה מדבר על מצב של אימון יתר, כדי למנוע את זה צריך להתאים את תכנית האימונים לצרכים שלך (למשל לעשות SS עם 5 פעמים בשבוע כדורגל כנראה יביא לפציעה די מהר, ולדאוג לאכול ולישון מספיק.

• אהבתי
Reactions: ORK
  • פותח/ת השרשור
זה אפשרי. לא תוכל להתקדם כמו שהיית יכול אם לא היית משחק כדורגל אבל כאן נכנס לתמונה סדר העדיפויות שלך.

אתה מדבר על מצב של אימון יתר, כדי למנוע את זה צריך להתאים את תכנית האימונים לצרכים שלך (למשל לעשות SS עם 5 פעמים בשבוע כדורגל כנראה יביא לפציעה די מהר, ולדאוג לאכול ולישון מספיק.
תודה על התשובה .
כמובן שהכדורגל זה העדיפות שלי על פני המכון , אבל לדעתך המכון כושר ישפר מבחינת הביצועים של הכדורגל (יציאה מהמקום , ספרינטים וכו') ?
עם איזה תוכנית אתה ממליץ להתחיל FBW פעמיים בשבוע לדעתך תוכנית טובה או שעמוסה מדי , על איזה תוכנית תוכל להמליץ ?

ישפר, באופן ניכר. הרבה מאוד שחקנים משלבים היום אימוני כוח עם הספורט שלהם. מתאמן איתי בן דוד שלי וחבר. שתיהם בנבחרת ישראל בהוקי קרח ועושים 3 אימוני כוח בשבוע.

• פותח/ת השרשור

@stitch @yujinius @Crossfiter
@White Walker
מישהו שיכול לעזור לי בבקשה?

כשחקן אל שחקן שמבין אותך, אני מצליח לדחוף אימון כוח אחד בתחילת השבוע (לא יום אחרי משחק אם שיחקת 90 דקות, כלומר משחק בשבת אימון כוח בראשון. ולא בסוף בשבוע חמישי שישי כי אתה לא תוכל לזוז במשחק. בטח אחרי סקוואטים) הכל תלוי כמה אתה משחק.
שריר האחורי וארבע ראשי כ"כ חשוב בכדורגל. ולא להזניח תרגילי core אף פעם

• פותח/ת השרשור
כשחקן אל שחקן שמבין אותך, אני מצליח לדחוף אימון כוח אחד בתחילת השבוע (לא יום אחרי משחק אם שיחקת 90 דקות, כלומר משחק בשבת אימון כוח בראשון. ולא בסוף בשבוע חמישי שישי כי אתה לא תוכל לזוז במשחק. בטח אחרי סקוואטים) הכל תלוי כמה אתה משחק.
שריר האחורי וארבע ראשי כ"כ חשוב בכדורגל. ולא להזניח תרגילי core אף פעם
בדר״כ אני משחק את כל המשחק ...
אשמח לדעת באיזה תוכנית אתה מתאמן , וכמה פעמים בשבוע?
תודה אחי

בערך יוצא לי פעם בשבוע כי העומסים קשים .
סקוואט , דדליפט , בנץ' ופרס חובה.
מה שכן לא כמו כולם פה שהמשקלים הם המטרה שלהם , אצלי הוא כלי עזר להתחזק ( וכן עושה סטים של 5 חזרות בסקוואט )

Back
למעלה תחתית