הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מינונים של מגנזיום ציאטרט

eyalmazuz

過去は戻れない
2,799
1,913
נק' מוניטין:
4,990
2,799
1,913
קאנטרי להבים
אני כבר תקופה לוקח מגנזיום ציאטרט 400 מ"ג לפני השינה עם 50 מ"ג אבץ
ושאני לוקח אני יום אחרי משלשל (לא בדיוק נוזלים אבל זה יוצא מאוד רך מה שנקרא בלי להרחיב יותר מידי)
עכשיו שאני לוקח 500 מ"ג (לא העלתי את המינון אלא פשוט הכדורים שאמא שלי קנתה לי הם 250 כל אחד)
השלשולים עדיין ממשיכים עכשיו השאלה שלי
אם להישאר על המינון של400-500 מ"ג (תלוי בחברה שאקנה) ולסבול את השלשולים עד סוף חיי
או להוריד לכדור אחד ביום של 200-250 (עוד פעם תלוי בחברה) ולהישאר על מינון כזה בתקווה שזה לא יגרום לי לשלשל

@Daniel Barack

יכול להיות שזהו מינון יתר עבורך, אתה אוכל מאכלים עתירים במגנזיום במהלך היום?
תסמינים של הרעלת מגנזיום כוללים קצב לב לא סדיר, שלשולים, בחילות, אובדן תיאבון, חולשה בשרירים, לחץ דם נמוך, קשיי נשימה
ושינויים במצב הנפשי.

אבל הרעלה זה מצב די חריג.. בכל אופן, הייתי ממליץ להוריד מינון ולבדוק אם התופעות ממשיכות או לא.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שזהו מינון יתר עבורך, אתה אוכל מאכלים עתירים במגנזיום במהלך היום?
תסמינים של הרעלת מגנזיום כוללים קצב לב לא סדיר, שלשולים, בחילות, אובדן תיאבון, חולשה בשרירים, לחץ דם נמוך, קשיי נשימה
ושינויים במצב הנפשי.

אבל הרעלה זה מצב די חריג.. בכל אופן, הייתי ממליץ להוריד מינון ולבדוק אם התופעות ממשיכות או לא.

לא יודע אני בספק שאני אוכל מאכלים עם מגנזיום ביום יום
בדכ אני אוכל אורז ובשר טחון או חזה עוף בבוקר דגנים ובערב לחם וסלמי או משהו כזה
לא יצא לי לבדוק כמה מגנזיום מאוכל אבל אני מאמין שזה לא הרבה
אינלי שום תופעה של הרעלת מגנזיום חוץ מהשלשולים שזה קראתי שלגיטימי למי שצורך בגלל שהספיגה שלו בקיבה איטית ולכן הוא גורם לשלשולים
השאלה אם 200 מ"ג לא יהיה מינון נמוך מידי או ששווה לעשות הקרבה קטנה ולהישאר עם 400 מ"ג

לא יודע אני בספק שאני אוכל מאכלים עם מגנזיום ביום יום
בדכ אני אוכל אורז ובשר טחון או חזה עוף בבוקר דגנים ובערב לחם וסלמי או משהו כזה
לא יצא לי לבדוק כמה מגנזיום מאוכל אבל אני מאמין שזה לא הרבה
אינלי שום תופעה של הרעלת מגנזיום חוץ מהשלשולים שזה קראתי שלגיטימי למי שצורך בגלל שהספיגה שלו בקיבה איטית ולכן הוא גורם לשלשולים
השאלה אם 200 מ"ג לא יהיה מינון נמוך מידי או ששווה לעשות הקרבה קטנה ולהישאר עם 400 מ"ג
המינון המומלץ הוא 400, אתה כבר תעשה את ההחלטה שלך.
אם הכדורים גורמים לשלשולים, הייתי מנסה להגיע להשלמת מגנזיום ממאכלים עתירי מגנזיום.
תאכל בננות 😃

גם לי הציטראט עשה ים בעיות,עברתי לגלוקונט צ'אלט ואפילו ב800מ''ג הכל היה טוב.
הספיגה שלו טובה יותר.
הציטראט ידוע כמשלשל.

אני כבר תקופה לוקח מגנזיום ציאטרט 400 מ"ג לפני השינה עם 50 מ"ג אבץ
ושאני לוקח אני יום אחרי משלשל (לא בדיוק נוזלים אבל זה יוצא מאוד רך מה שנקרא בלי להרחיב יותר מידי)
עכשיו שאני לוקח 500 מ"ג (לא העלתי את המינון אלא פשוט הכדורים שאמא שלי קנתה לי הם 250 כל אחד)
השלשולים עדיין ממשיכים עכשיו השאלה שלי
אם להישאר על המינון של400-500 מ"ג (תלוי בחברה שאקנה) ולסבול את השלשולים עד סוף חיי
או להוריד לכדור אחד ביום של 200-250 (עוד פעם תלוי בחברה) ולהישאר על מינון כזה בתקווה שזה לא יגרום לי לשלשל

@Daniel Barack
1. אחת מ"תופעות הלוואי" של תיסוף במגנזיום היא יציאה רכה תכופה. זה בסדר.
2. סעיף 1 זו לא רק נגזרת של מינון, אלא גם ממה מורכב התפריט שלך, חילוף החומרים וגנטיקה.
3. מינון אידאלי, אפילו לאדם שלא עוסק בספורט, הוא 400mg/day. לא הייתי ממליץ להפחית המינון.
4. לי, אישית, בחודש הראשון לשימוש במגנזיום ציטראט, היו יציאות רכות ותכופות, אך לאט לאט זה התמתן והסתדר. אולי גם אצלך זה יקרה כך.
5. החלפת צורה ביוכימית של מגנזיום או חברה אולי עשויה לעזור, אך אני בספק. השאר והמשך להשתמש בברנד הנוכחי שבידך.
6. כך או כך, השאר את המינון כפי שהוא (400mg-500mg), זה "שווה" את התופעות שמגיעות עם השימוש.

לא חייב לסבול את התופעות לוואי האלו.
אני שנים השתמשתי בציטראט,היו ימים שהרגשתי ממש מותש לכן הייתי צריך לקחת 600,מה שלא עשה טוב.
עם הצאלט הרגשתי התאוששות טןבה יותר,מכיוון שהספיגה טובה יותר.
מה גם שבימים שהייתי צריך מינון גבוה,גרם אחד לא עשה בכלל בלגן בבטן.
הבעיה שהוא יקר יחסית ואין הרבה מקומות שמוכרים.

לא חייב לסבול את התופעות לוואי האלו.
אני שנים השתמשתי בציטראט,היו ימים שהרגשתי ממש מותש לכן הייתי צריך לקחת 600,מה שלא עשה טוב.
עם הצאלט הרגשתי התאוששות טןבה יותר,מכיוון שהספיגה טובה יותר.
מה גם שבימים שהייתי צריך מינון גבוה,גרם אחד לא עשה בכלל בלגן בבטן.
הבעיה שהוא יקר יחסית ואין הרבה מקומות שמוכרים.
הפרש איכות הספיגה בין ציטראט לצ'ילאט ממש זניח. שניהם עומדים בערך על אותו אחוז ספיגה. קל יותר להרכיב ציטראט, לכן הוא זול ונפוץ יותר. רק אם היציאות הרכות ממש מעיבות, זו סיבה לעבור לצ'ילאט.

מספיק שיש ימים שהבטן לא מאה אחוז ואז הציטרט עושה בלגן.
אני עברתי לצאלט,הבעיה שסיפור להשיג את זה ואני תקוע חודש בלי מגנזיום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית