עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה לא תשתגע מזה, אין בעיה.
למה?Instant oats לא בהכרח עדיפים על אורז לבן, שיבולת שועל אורגנית, כזו שלא עברה חימום קודם היא עדיפה
כי החימום שהם עוברים קודם מפרק חלקית את הפחמימות המורכבות לפשוטותלמה?
נניחכי החימום שהם עוברים קודם מפרק חלקית את הפחמימות המורכבות לפשוטות
כי אז האיכות של הפחמימה פחות טובה, פחות או יותר אותו עיקרון כמו לאכול אורז או פריכיות אורזנניח
מה הבעיה בזה?
אתה חי על מיתוסים, ידידי.כי אז האיכות של הפחמימה פחות טובה, פחות או יותר אותו עיקרון כמו לאכול אורז או פריכיות אורז
לא הכל מסתכם במרכיב הפשוט ביותר של הכולל, למבנה הגדול יש חשיבות לגבי איך זה יתעכל וישפיע על הגוףאתה חי על מיתוסים, ידידי.
איכות הפחמימה פחות טוב? אולי תגיד לבטן שלך לא לעכל ולפרק פחמימה לחד-סוכר, כדי שלא תפגע ב"איכות" כשהיא נספגת לגוף.
נו, באמת.
יש כמובן חשיבות אבל אתה טוען טענות מופרכות ולא נכונות כלללא הכל מסתכם במרכיב הפשוט ביותר של הכולל, למבנה הגדול יש חשיבות לגבי איך זה יתעכל וישפיע על הגוף
תאית למשל עמוסה בפחמימות, אפילו הרבה יותר מעמילן, אבל אני לא רואה פה אף אחד עושה פה מסה עם ערימות של דשא
כולנו יודעים שיש הבדל בין חלבון אחד לאחר ובין שומן אחד לאחר, למה קשה לאמין שיש הבדל בין פחמימה אחת לאחרת?
תאמין לי שאת שיעורי הבית והבסיס לא חסר לי בכלליש כמובן חשיבות אבל אתה טוען טענות מופרכות ולא נכונות כלל
תחזור לבסיס ותעשה את שיעורי הבית שלך, כי מלכתחילה אתה טועה טכנית (שלא נדבר מקצועית)
"איכות" הפחמימה.תאמין לי שאת שיעורי הבית והבסיס לא חסר לי בכלל
אם אתה מודה שיש חשיבות, אז איפה פה הטענות המופרכות?
סוכרים שונים משפיעים שונה על הגוף, עד כאן זה ידוע
מורכבות שונה של פחמימה מתעכלת שונה בגוף, גם זה ידוע
בישול משנה את התכונות של האוכל, זה כל ילד יודע
אז מה פה מופרך ולא נכון?
אז כנראה שממש לא הבנו אחד את השני"איכות" הפחמימה.
מפה זה התחיל.
איכות הפחמימה זה נושא מורכב ולא ניתן לייחס לו תשובות חד-משמעיות בלי להסתכל על רמת המיקרו.
להמליץ לא לאכול אורז או פריכיות זה די אווילי.
תאכל רק דשא, כמו שציינת, לא?
אני מבין למה אתה מתכוון, בהחלט מבין.אז כנראה שממש לא הבנו אחד את השני
כשאני מדבר על איכות אני מדבר על זה שהפחמימה עושה פחות נזק מטבולי
לשיבולת שועל אורגנית, בניגוד לאורז, יש הרבה יותר סיבים, ובניגוד גם לאינסטנט, ערך ועומס גליקמי נמוכים יותר, וזה למה עדיפים לדעתי
אף פעם לא המלצתי על לאכול אך ורק ממשהו אחד, אני פשוט אומר שיש דברים שמבחינה מסויימת עדיפים על אחריםאני מבין למה אתה מתכוון, בהחלט מבין.
ועדיין - אינדקס גליקמי וסיבים זה משהו שייחוס החשיבות שלו צריך להיות סובייקטיבי ולא קולקטיבי.
להמליץ באופן גורף על צריכה חד-צדדית של מזון העתיר בסיבים ובעל אינדקס גליקמי נמוך - תתפלא - יכול לגרום להרבה נזק מתועלת.
כל המונחים הללו שאתה בוודאי מנסה להכניס למשוואת הבריאות שלך כמו "אינדקס גליקמי", "סיבית תזונתיים" "פחמימה מורכבת" וכו' וכו', זו התעסקות במשוואות אוטופיות ולא ישימות. בשורה התחתונה, תפריט מאוזן ונכון (וכן, שמכיל גם לחם, פריכיות או כל דבר אחר, אז מה?) לבדיקה בטווח הארוך שהכל תקין עם בריאות האדם - זה מה שחשוב.
אני מקווה שזה רק בגזרת ה"פחמימה" מבחינתך.
אחרת, אולי גם תעלה את נושא השומן ותטען ששומן רווי או מאכלים עתירי כולסטרול לא טובים/בריאים/עושים "נזק מטבולי" לגוף.
ממליץ לך בחום לקרוא שוב (ואם לא - אז תפאדל - יש תמיד פעם ראשונה) את המאמרים בפורטל
זה כל העניין - מה וכמה, ומהן ההשלכות שתהיינה (צריכות להיות מגובות במדע מוכח).אף פעם לא המלצתי על לאכול אך ורק ממשהו אחד, אני פשוט אומר שיש דברים שמבחינה מסויימת עדיפים על אחרים
ואם אתה רוצה להעלות את זה, אז גם בשומנים יש עשה אל תעשה, אבל זה כבר דיון אחר
ואני מסכים חלקית עם מה שאמרת, בנאדם בריא וכל עוד התזונה שלו בגדול סבבה יכול לאכול את הדברים הפחות בריאים והוא יהיה בסדר גמור, אבל האם להתחיל להמליץ לשלב דברים כמו פריכיות או לחם לבן או עוגה כל יום לצורך העניין בדיאטה כדרך קבע, אני לא מסכים, אני מסכים שאפשר, אבל אם יש אופציות אחרות יותר טובות, אני לא רואה כל הצדקה לעשות את זה בכוונה
תקרא דברים למשל שצ'ארלס פוליקויון כותב, הוא מדבר הרבה על הנושא של מה כדאי ולא כדאי
כי אז האיכות של הפחמימה פחות טובה, פחות או יותר אותו עיקרון כמו לאכול אורז או פריכיות אורז
זה כל העניין - מה וכמה, ומהן ההשלכות שתהיינה (צריכות להיות מגובות במדע מוכח).
אין מראש "בריא" ו"לא בריא", או "חייב" ו-"להימנע".
זה כבר עניין של כמה ועל איזה חוםקודם כל תודה רבה על הידע שננתם לי,
יש לי שאלה, אני מוסיף ל שבולת שועל מים רותחים, אז גם כך מחמם אותם, מה ההבדל בן instant oats או rolled oats אם בסופו של דבר אני מחמם...