הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עד מתי דיקטטורה של ה"ד"ר" מטעם עצמו...

פה זה לא דיקטטורה

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
מתי יתעוררו אנשים...
מתי יבינו שעובדים עליהם?
שמסלקים אותם מקהילות רק כי הם ממליצים על מכון שאדטו לא רוצה ביקרו?
שמעיזים ללכת להתחרות במקום אחר? (בלי להכנס אם יותר או פחות טוב... יותר או פחות זול וכו...)
שמנהל את הכל מתוך תככנות...תאוות בצע.
שלא דואג למתחרים שלא בבת עינו...
שאם השופטים פוסלים את סופטי,אז מחליפים אותם?
פתאום רק המכון של סופטי נחשב ראוי?

תתעוררו...
עןבדים עליכם...

מה הקטע גבר? לא טוב לך אצלנו? יש עוד פדרציה בארץ ואתה מוזמן להתחרות בה שבוע לפני התחרות שלנו

כל השומרים מגיבים...
רק האיש נעלם..
אפילו לא מגיב תחת שמה של אשתו כמו תמיד ..

מביך
איזה תגובה אתה בדיוק רוצה לקבל?
כמו שהקרנף כתב, הפיצול רע לכולם כי כמות המתחרים קטנה מדי.
ובאופן כללי, זכותו של כל מנהל ארגון לבחור את הדרך שלו.

פעם מלכלים על אושר, פעם על גל, איש יקר אשר משקיע את כל כולו למען הפאוורליפטינג בארץ, אוהב את המתחרים שלו ועוזר לכולם.

אני מכיר את גל מקרוב, הוא דר וראיתי גם את התעודה שלו, אין לו סיבה לשקר, מי שמכיר אותו יודע שגל אדם משכיל מאוד ובעל ידע נרחב בתחומים רבים ובמיוחד בתחום אשר הוא עוסק בו שבו יש לו את תואר הדוקטור.

רובנו יודעים את הסיפור עם וולארי, לוליק וכו.
וכמובן אדם שפוי יבין שגל צודק בסיפור.
לכן יש גבולות שאותם לא כדאי לשבור, מתוך כבוד לגל ולipc.
צריך להעניש ובחומרה, להעניש זאת הצורה היחידה שבה אנשים מבינים.

השופטים פוסלים את סופטי?
השופטים הוחלפו מסיבה אחרת, הם יודעים את הסיבה, איך זה קשור אליך אני לא מבין.

בקיצור, גל הוא איש נהדר וישר, דואג למתחרים שלו ואוהב את הספורט הזה ומנסה לקדם או ככל האפשר, לא משנה כמה מקלות אנשים כמוך וארגונים שונים ישימו לו בין הרגליים, הוא ימשיך לדחוף למעלה את הפאוורליפטינג בישראל.

ואל תצפה ככ שגל יגיב פה, אני חושב שיש לו דברים יותר חשובים מאשר להתכתב מאחורי מסך עם אנשים שפלים כמוך.

בעזהי"ת

א. בעבר נכתבו דברים יפים בזכות אנונימיות האינטרנט. נכון, כל צבוע וזב חוטם יכול להיות מכה רעהו בסתר, ולך תתגונן, אבל מנגד גם השיח החופשי עומד ביסוד התרבות המערבית: יכולתך לנעוץ בכל קיר מודעות בפינת הרחוב פמפלט כלשהו, הגיוני או הזוי כאחד, ומבלי פחד מסקוריטטה כלשהי שתשליך אותך למרתף עינויים. סטאלין אינו אח: הוא אחד מרוצחי ההמונים הנאלחים ביותר שידעו דברי ימי המין האנושי, דמות שדעאש נראים לידה כאמא תרזה.

ב. מאותו היום בו זכיתי להכיר את אדטו עד היום, לא ראיתי בו ולו פעם אחת תככנות ותאוות בצע. שוב ושוב מצאתי בו דמות ששה לעזור לכל אשר יפנה אליה, אשר משקיעה רבות מזמנה ללא כוונת רווח אישי, וזאת מתוך אהבה לפאוורליפטינג.

מתי יתעוררו אנשים...
תלוי בסידור עבודה
מתי יבינו שעובדים עליהם?
כשבאמת יעבדו עליהם
שמסלקים אותם מקהילות רק כי הם ממליצים על מכון שאדטו לא רוצה ביקרו?
זה כמובן שטותי כי יש מתחרים שמתאמנים שם
שמעיזים ללכת להתחרות במקום אחר? (בלי להכנס אם יותר או פחות טוב... יותר או פחות זול וכו...)
קיים גם בIPF
שמנהל את הכל מתוך תככנות...תאוות בצע.
ממתי אתה בוחן כליות ולב/ רופא ?
שלא דואג למתחרים שלא בבת עינו...
ממליץ על הפעוטון של סימה
שאם השופטים פוסלים את סופטי,אז מחליפים אותם?
אולי אחד השופטים דווקא לא היה מקצועי דיו ?
פתאום רק המכון של סופטי נחשב ראוי?
לא
אין בצפר היום
עןבדים עליכם...
...

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

א. בעבר נכתבו דברים יפים בזכות אנונימיות האינטרנט. נכון, כל צבוע וזב חוטם יכול להיות מכה רעהו בסתר, ולך תתגונן, אבל מנגד גם השיח החופשי עומד ביסוד התרבות המערבית: יכולתך לנעוץ בכל קיר מודעות בפינת הרחוב פמפלט כלשהו, הגיוני או הזוי כאחד, ומבלי פחד מסקוריטטה כלשהי שתשליך אותך למרתף עינויים. סטאלין אינו אח: הוא אחד מרוצחי ההמונים הנאלחים ביותר שידעו דברי ימי המין האנושי, דמות שדעאש נראים לידה כאמא תרזה.
הוא לא צריך להזדהות ולומר את שמו. אבל אם הוא בא בטענות כלפי אדם בפומבי מן הראוי שלפחות יגיד מה בדיוק קרה מנקודת מבטו.

• פותח/ת השרשור
ראשית...
שמחתי לראות ששני שומרי הראש הקבועים אילן וחיים קפצו ולא נרדמו על משמרתם...
אילן... כמה אתה מכיר את לוליק, ולרי? או את אריאלה?
שנית...
תבדקו אחורה את התגובות של האורק הקטן... פעם זו מיה ופעם הוא... לפעמים באמצע הודעה הוא מתבלבל ומחליף... אז שלא יבכה על מה שהןא המציא.
אילן... שוב... כולם ראו את התעודה בחדר השקילה... היא שווה פחות מהמסגרת... כשתגדל גם תבין את זה.
יש לי עוד הרבה. אבל אין זמן כרגע.. אחרי האימון או מחר אמשיך

ראשית...
שנית...
תבדקו אחורה את התגובות של האורק הקטן... פעם זו מיה ופעם הוא... לפעמים באמצע הודעה הוא מתבלבל ומחליף... אז שלא יבכה על מה שהןא המציא.
אילן... שוב... כולם ראו את התעודה בחדר השקילה... היא שווה פחות מהמסגרת... כשתגדל גם תבין את זה.
אתה פותח אשכול, עם ביקורת קשה מאוד, בצדק או לא אני לא יודע (לא מעורב בעניניים), מה שבטוח שמכפיש פה שם של בן אדם. מן הראוי שלפחות תקדיש את הזמן בשביל לכתוב כל מה שיש לך , בצורה ברורה, בלי סיפור בהמשכים.

ראשית...
שנית...

אם אתה לא בטוח שהוא דר ולא סומך עליו אל תיקח ממנו ייעוץ תזונתי

התעודה בחדר השקילה זה לא המקור..

ולא צריך להכיר יותר מדי בשביל לדעת שמה שנעשה הוא לא בסדר.

ראשית...
שנית...
שמע גבר צריך להיות עם חתיכת ביצים בשביל ללכלך ככה על אנשים שתרמו כל כך הרבה לספורט בארץ. ועוד לפתוח משתמש פעמיים בשביל זה. למה שלא תגיד לנו מי אתה? 😃

סטס לא נעים לי להגיד וזה לא בקטע רע, אבל הקטע הזה עם השלוש נקודות אחרי משפט (...) משום מה, גם אתה וגם "פה לא דיקטטורה" כותבים באותה צורה - מכניסים את השלוש נקודות האלו במקומות שלא נכון תחבירית להכניס אותם. אני מתקן כי זה מציק לאורך כל הדיון לראות את "פה לא דיקטטורה" כותב ככה ואז אתה גם מתחיל עם זה, אני לא יכול לשאת את זה.

אגב, משתמשים אפשר להחליף, טעויות כתיב קצת יותר קשה.

הצלחה וברכה.

אין ספק שנגעת בנקודה שהיא ממש רלוונטית לנושא

שמע גבר צריך להיות עם חתיכת ביצים בשביל ללכלך ככה על אנשים שתרמו כל כך הרבה לספורט בארץ. ועוד לפתוח משתמש פעמיים בשביל זה. למה שלא תגיד לנו מי אתה? 😃
עם כל זה שאני לא קשור לנושא,חתיכת תגובה מאיימת דפקת פה,לא חושב?
מתכוון גם לבוא אליו הביתה עם סכין במקרה?

האמת היא שבשביל ללכלך ככה לא צריך ביצים. צריך חוסר ביטחון עצמי ואינטרסים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית