הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עד מתי דיקטטורה של ה"ד"ר" מטעם עצמו...

פה זה לא דיקטטורה

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
מתי יתעוררו אנשים...
מתי יבינו שעובדים עליהם?
שמסלקים אותם מקהילות רק כי הם ממליצים על מכון שאדטו לא רוצה ביקרו?
שמעיזים ללכת להתחרות במקום אחר? (בלי להכנס אם יותר או פחות טוב... יותר או פחות זול וכו...)
שמנהל את הכל מתוך תככנות...תאוות בצע.
שלא דואג למתחרים שלא בבת עינו...
שאם השופטים פוסלים את סופטי,אז מחליפים אותם?
פתאום רק המכון של סופטי נחשב ראוי?

תתעוררו...
עןבדים עליכם...

בעזהי"ת

לא יודע מי זה זאפטה מאעכר

בהיותך אוזבקי מעורב למחצה ועוד ממוצא אפגניסטני, אני רואה זאת כמעשה חשוד ביותר, לכתוב מאכער באידיש תקינה, ולא סתם איזה מעאכר כמו שבטח אפילו גוגל יציע לי לכתוב. זאת נראית בעליל הוכחה בדוקה ומהדהדת להיותך מרגל מטעם נאבא ישראל.

ולמה הוא מתחבא מאחורי פרופילים פיקטיביים, יש לך מה להגיד על סטאלין האח? תגיד את זה בפגישה שתהיה לנו השבוע ביום רביעי.

וזאת עוד כשאני ממציא ומייסד טענת הדיקטטור הקולוניאלי הנאור (מחיאות כפיים ותשואות טריומף בבקשה. התיבה לצ'קים ומתנות מזומן נמצאת בפינה אצל ליאוניד), כשיטה עדיפה מכל מיני רעיונות קלוקלים כמו זכות להגדרה עצמית וחופש ההתאגדות!

בכל דור ודור היו יהודים שמצאו מקלט אצל נוצרים, החליפו את דתם והשתדלו בכל כוחם לנאץ ולהרע לאחיהם היהודים שהיו שרויים בגלות. סופם של המומרים לא ידוע, כי אף אחד לא שם ז*ן על בוגדים, לא מהצד הנוצרי ולא מהצד היהודי, לכן לעיתים קרובות זכרם צלל בתהומות הנשיה, אף אחד לא זכר את שמם.

אני זוכר! בספר ההיסטורי המדוייק והמוכח מחקרית "רבי יוסלמן" שקראתי עוד בשחר ילדותי , מתועד אשר יוהאן פפרקורן סיים במצעד השפלה מאורגן בחצרו של הקורפיריסט אלברכט ממיינץ, לאחר שהוגדשה סאתו אצל זה האחרון, והגיע זמנו לקבל בעיטה טקסית באחוריו.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

אילן, כנראה שהגיע לו.
שמש העמים אף פעם לא טועה, וגם לא הפקידים שלו.

ובוודאי לא, כשכל אחד מהם תחילה מוציא להורג את קודמו בתפקיד, רגע קל לאחר שסר חינו אצל המשופם.

-----
המפלצת שולטת, לא בזכות עוצמתה הפיזית העדיפה על ההמון, הפקידים או אנשי הצבא, אלא על ידי יראתם של אלה מגורלם של הראשונים שיעיזו להעמיד לה אופוזיציה. למרות הגורל הזה, משעשע לגלות, חלק ניכר משמשות העמים סיימו די מהר בסופרנובה מפוקפקת, כשכל השאלה האם חבר הקושרים היה מהמשמר הפרטוריאני, אולי ברוטוס חביבו של השליט, או סתם דוד מקופח ממשפחת המונרך הקודם.

מרגישה כאילו הרגע סיימתי עונה הראשונה של משחקי הכס
אבל בסינית 😱
איפה מורידים תרגום?
....
(הוספתי שלוש נקודות שיהיה יותר מעניין)

הם עוד יגיעו לסקילה בפלטות אדומות עוד שתי עונות...

כמה נקודות שפספסתי, וחשוב לציין,
למרות שאני חש שאני מפריע לכנס גדולי התורה.

חבל שנעלמת ואתה לא מגיב, הרי זו אחת ההתנגדויות שלך לדיקטטור, לא ככה?

זו לא דיקטטורה, זה נכון.
אפשר ללכת להתחרות גם אצל ולרי וגם אצל אדטו, יש אפילו מתחרה שהתחרה בשתי התחרויות האחרונות. למיטב הבנתי, גל לא סקל אותו באבנים.
מעבר לזה, מה אתה מציע? אתה רוצה להיות נשיא הפדרציה? תציע את עצמך, והיות ואנו חיים לא בדיקטטורה, אנשים יבחרו אם להתחרות אצלך או במקומות "חשוכים".

נקודה נוספת, אולי תארגן תחרויות? אפילו בשביל גל, הרי תחרות זה רק מקור רווח מטורף, בלי שום עבודה והשקעה. מעניין אם דברת עם גל שבוע שבועיים אחרי התחרות. היה ממש קשה להבין את הצרידות.

ולבסוף, ד"ר אדטו יכול מבחינתי לקבל את התעודה שלו מד"ר שקשוקה. את מה שהוא עשה עבורי בייעוץ, מקצועי לעילא ועילא, הרבה רופאים לא ידעו.

ממרום גילי, ובעיסוקים השונים שלי לאורך השנים, אני בוחן את המקצועיות של האדם, הרבה הרבה יותר מלהסתכל באיזו דיפלומה הוא מתהדר.

בהמשך לתוצאות משפט השדה שנערך הערב, על ידי כמה מהנפשות המוכרות בתחום, ולא, לא מדובר על ד"ר אדטו, הוחלט כי:
1. אני אשם בפתיחת הפוסט.ובהתחזות.
2. לא שירתתי בצבא
3. לא הייתי חולה
המשך שבוע טוב לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית