עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך אפשר להתקדם בתוכנית עם בנץ' , פרס וצ'ין אפס באותו אימון? וזה עוד בלי תרגילי עזר.. זאת נראית תוכנית סבירה אולי למתאמן בחודש הראשון לפני שהוא מתחיל ss .סתם מעניין אותי כי זו תוכנית ממש טובה שנראה שמשום מה שאנשים כאן מזלזלים בה בהשוואה לתוכניות הכוח האחרות.
לכמה זמן עבדתם איתה ומה התוצאות שראיתם מבחינת כוח ומסה?
אני חושב שהבעיה היא לא להתאושש מאימון קשה לאימון הקשה שאחריו, אלא להפיק את המיטב מתרגילים מסוימים אחרי שעבדת בתרגילים אחרים.לחיצת כתף היא אכן בעייתית בתוכנית אז אפשר לעשות הרחקות או תרגילים אחרים.בכל מקרה בניגוד לתוכניות הפאוורליפטינג שיש באתר התרגילים לא כלכך משנים, העקרונות שלה לעומת זאת כן כך שאפשר להוסיף דדליפט אם רוצים.
וזו אם כבר תוכנית שמתאימה לרוב הכותבים פה שהתרשמתי שהם חזקים מאוד אבל לא גדולים בהרבה מהממוצע ואני מניח שרוצים לגדול. היא לא תוכנית המסה הכי טובה שעשיתי אבל מהGVT שהיא פשוט תוכנית זבל שמשום מה אנשים כאן דוגלים בה למסה היא הרבה יותר טובה.
ולגבי הרמה של המתאמן והטענה שאי אפשר לשלב מתח עם לחיצת חזה, אתה חי בסרט:
כשעשיתי אותה בפעם הראשונה הגעתי איתה למשקלי עבודה של 130 קילו בחזה ו50-40 קילו על הגב במתח ובסוף עברתי גם את זה. העייפות באימונים הקשים פשוט מתחלקת כך שאתה מספיק להשתקם בזמן האימונים הקלים.