הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יש כאן אנשים שהתאמנו עם ?HST

• פותח/ת השרשור ברק
  • פורסם בתאריך

ברק

משתמש קבוע
1,771
695
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,804
1,771
695
סתם מעניין אותי כי זו תוכנית ממש טובה שנראה שמשום מה שאנשים כאן מזלזלים בה בהשוואה לתוכניות הכוח האחרות.

לכמה זמן עבדתם איתה ומה התוצאות שראיתם מבחינת כוח ומסה?

נערך לאחרונה:
סתם מעניין אותי כי זו תוכנית ממש טובה שנראה שמשום מה שאנשים כאן מזלזלים בה בהשוואה לתוכניות הכוח האחרות.

לכמה זמן עבדתם איתה ומה התוצאות שראיתם מבחינת כוח ומסה?
איך אפשר להתקדם בתוכנית עם בנץ' , פרס וצ'ין אפס באותו אימון? וזה עוד בלי תרגילי עזר.. זאת נראית תוכנית סבירה אולי למתאמן בחודש הראשון לפני שהוא מתחיל ss .
בלי קשר שאין בכלל איזכור לדדליפט בתוכנית

• פותח/ת השרשור
לחיצת כתף היא אכן בעייתית בתוכנית אז אפשר לעשות הרחקות או תרגילים אחרים.בכל מקרה בניגוד לתוכניות הפאוורליפטינג שיש באתר התרגילים לא כלכך משנים, העקרונות שלה לעומת זאת כן כך שאפשר להוסיף דדליפט אם רוצים.

וזו אם כבר תוכנית שמתאימה לרוב הכותבים פה שהתרשמתי שהם חזקים מאוד אבל לא גדולים בהרבה מהממוצע ואני מניח שרוצים לגדול. היא לא תוכנית המסה הכי טובה שעשיתי אבל מהGVT שהיא פשוט תוכנית זבל שמשום מה אנשים כאן דוגלים בה למסה היא הרבה יותר טובה.

ולגבי הרמה של המתאמן והטענה שאי אפשר לשלב מתח עם לחיצת חזה, אתה חי בסרט:

כשעשיתי אותה בפעם הראשונה הגעתי איתה למשקלי עבודה של 130 קילו בחזה ו50-40 קילו על הגב במתח ובסוף עברתי גם את זה. העייפות באימונים הקשים פשוט מתחלקת כך שאתה מספיק להשתקם בזמן האימונים הקלים.

לחיצת כתף היא אכן בעייתית בתוכנית אז אפשר לעשות הרחקות או תרגילים אחרים.בכל מקרה בניגוד לתוכניות הפאוורליפטינג שיש באתר התרגילים לא כלכך משנים, העקרונות שלה לעומת זאת כן כך שאפשר להוסיף דדליפט אם רוצים.

וזו אם כבר תוכנית שמתאימה לרוב הכותבים פה שהתרשמתי שהם חזקים מאוד אבל לא גדולים בהרבה מהממוצע ואני מניח שרוצים לגדול. היא לא תוכנית המסה הכי טובה שעשיתי אבל מהGVT שהיא פשוט תוכנית זבל שמשום מה אנשים כאן דוגלים בה למסה היא הרבה יותר טובה.

ולגבי הרמה של המתאמן והטענה שאי אפשר לשלב מתח עם לחיצת חזה, אתה חי בסרט:

כשעשיתי אותה בפעם הראשונה הגעתי איתה למשקלי עבודה של 130 קילו בחזה ו50-40 קילו על הגב במתח ובסוף עברתי גם את זה. העייפות באימונים הקשים פשוט מתחלקת כך שאתה מספיק להשתקם בזמן האימונים הקלים.
אני חושב שהבעיה היא לא להתאושש מאימון קשה לאימון הקשה שאחריו, אלא להפיק את המיטב מתרגילים מסוימים אחרי שעבדת בתרגילים אחרים.
לגבי מתח + בנץ׳ זה באמת לא סוף העולם והבעיה המרכזית היא הפרס.. יש עוד בעיה רצינית לעשות מתח + דדליפט באותו אימון, מצד שני אין דדליפט ככה שזה לא כל כך רלוונטי.

• פותח/ת השרשור
זו לא כלכך בעיה כמו שאתה מציג את זה. במובן מסויים אתה נשמע כמו מפתחי הגוף וההגיון שמאחורי תוכניות הפיצולים. לפני הרבה שנים היה לי מתאמן שעבד עם תוכנית לינארית שהיתה מבוססת על HST והוא עשה דדליפט של 230 לחמישיה ובפולי הוא סיים את המשקל במכונה.

גם אני זוכר שאייל חסון שהיה אלוף העולם בלחיצת חזה נשאל פעם בפורומים איך הוא עובד והוא אמר שהוא עובד בתוכנית לינארית קלאסית (איך שבמדינות נורמליות שמלמדים בהן על פריודיזציה מגדירים אותה). שבוע של 12 שבוע של 11 שבוע של 9 עד לחזרה אחת...

אלו חלק מהתוכניות המקוריות משנות ה20 של המאה שעברה. מהתקופה שבה המציאו גם את 5*5 . משום מה הן ניהיו פחות פופלאריות בשנים האחרונות וחבל לאורך זמן חלקן עושות מבחינת היפרטרופיה את מה שהSS וה5*5 עושות להרבה אנשים מבחינת הכוח...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית