הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טריטרן של vertex

• פותח/ת השרשור Nikita
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
מה אתם אומרים על הצבע שלו? נראה אמיתי? הייתי מצפה למשהו כהה יותר האמת.
מתחיל איתו עכשיו לאחר שבועיים וחצי על טרן מזוייף של חברה אחרת. אראה איך ארגיש בעוד שבוע, בנתיים אני יכול להגיד שהזריקה מעט כואבת.
מה דעתכם אבל?

קבצים מצורפים

• CAM00203.jpg
    CAM00203.jpg
    KB 39.2 · צפיות: 335
לא נראה לי שהחגיגה של הדילרים והיצרנים בארץ תמשך עוד הרבה זמן...יש משפט שאומר ״ימים יגידו״
מערכת האכיפה בארץ העלתה הילוך ברמה שאבקת חלבון תעבור בידוק מחמיר....בהצלחה ליצרנים ולקוחותיהם

לא נראה לי שהחגיגה של הדילרים והיצרנים בארץ תמשך עוד הרבה זמן...יש משפט שאומר ״ימים יגידו״
מערכת האכיפה בארץ העלתה הילוך ברמה שאבקת חלבון תעבור בידוק מחמיר....בהצלחה ליצרנים ולקוחותיהם
כל עוד יש כסף תהיה גם דרך.

הסבר את ההקשר בבקשה
גם תפיסת דילרים או יצרנים או פשיטות על מקומות ייצור לא יעצרו את השוק ובטח שלא יפגעו בו ממשית. למה? מידת האכיפה, נפחה ועצימותה למול מה שמתרחש בשוק אינו הולם. זה לא בראש מענייני משטרת ישראל וגם לא יהיה.

אם את הנייס גאיי עוד לא הצליחו להכניס לפקודת הסמים המסוכנים אז איך יטפלו בסטרואידים , מי שהגיב על הנושא הזה אז שיסביר לי גם בהקשר לנייס גאי שנמכר חופשי למהדרין

א) תתעדכן כי נייס גאי הוגדר כחומר מסוכן ויש כבר אנשים שיושבים בכלא על סחר והוא ממש ממש לא נמכר חופשי למהדרין תשאל את בעל הקיוסק ליד הבית שלי שנשפט 6 חודשי עבודות שירות על סחר בנייס גאי
ב) בשנתיים האחרונות היו המון הלשנות בין ״דילרים״ (בעיני נקבות) שדאגו גם לפרט לחוקרים במשרד הבריאות והמשטרה איך נכנסים לכאן חומרים מה שנתן אינדיקציה למכס גבולות על מה לפקוח עיניים
ג) תצלם מסך של התגובה הזאת במידה ולא יצנזרו אותה ותראה שאוטוטו תהיה כאן מכה קשה לכולם ובצדק!!
ד) לכל אותם יצרנים תחפשו הסבה מקצועית אצל מזללל מהסבות מקצועיות כי החגיגה בישראל כנראה הסתיימה וגם תתכוננו לשינוי אכיפה לגבי אחזקת סטרואידים ותרופות פיראטיות וכל זה לא קרה רק בזכותכם
וזה שאמר כל עוד יש כסף יש דרך יש המון סוחרי סמים שיש להם מיליונים ולא נראה לי שהכסף עוזר להם
הסבר את ההקשר בבקשה
גם תפיסת דילרים או יצרנים או פשיטות על מקומות ייצור לא יעצרו את השוק ובטח שלא יפגעו בו ממשית. למה? מידת האכיפה, נפחה ועצימותה למול מה שמתרחש בשוק אינו הולם. זה לא בראש מענייני משטרת ישראל וגם לא יהיה.
זה לא בראש משטרת ישראל זה בראש משרד הבריאות שהעלה הילוך ותאמין לי שהוא מקבל גיבוי מלא ממשטרת ישראל

א) תתעדכן כי נייס גאי הוגדר כחומר מסוכן ויש כבר אנשים שיושבים בכלא על סחר והוא ממש ממש לא נמכר חופשי למהדרין תשאל את בעל הקיוסק ליד הבית שלי שנשפט 6 חודשי עבודות שירות על סחר בנייס גאי
ב) בשנתיים האחרונות היו המון הלשנות בין ״דילרים״ (בעיני נקבות) שדאגו גם לפרט לחוקרים במשרד הבריאות והמשטרה איך נכנסים לכאן חומרים מה שנתן אינדיקציה למכס גבולות על מה לפקוח עיניים
ג) תצלם מסך של התגובה הזאת במידה ולא יצנזרו אותה ותראה שאוטוטו תהיה כאן מכה קשה לכולם ובצדק!!
ד) לכל אותם יצרנים תחפשו הסבה מקצועית אצל מזללל מהסבות מקצועיות כי החגיגה בישראל כנראה הסתיימה וגם תתכוננו לשינוי אכיפה לגבי אחזקת סטרואידים ותרופות פיראטיות וכל זה לא קרה רק בזכותכם
וזה שאמר כל עוד יש כסף יש דרך יש המון סוחרי סמים שיש להם מיליונים ולא נראה לי שהכסף עוזר להם

זה לא בראש משטרת ישראל זה בראש משרד הבריאות שהעלה הילוך ותאמין לי שהוא מקבל גיבוי מלא ממשטרת ישראל
א. אין לי מה לצלם מסך כי זה לא מעניין אותי (ייצור וסחר).
ב. נראה שאתה מבין כל כך כאילו שאתה שתול ממשרד הבריאות חח
ג. אתה רק לא מעודכן שהנייס גאיי עדיין חוקי ועדיין משנים את התרכובות שלו במעבדות פיראטיות מחול לא שמעתי עדיין שהוא בפקודת הסמים המסוכנים אני מדבר על המרכיבים החדשים שעדיין משנים . ואגב כן עדיין מוכרים אני שומע על זה בחדשות או בפוסטא . אני מקווה באמת שישימו סוף לחרא הזה שגומר ילדים או נערים . במקום שיאשרו משהו שהוא באמת לא פוגע ויותר עוזר לבריאות מאשר אלכוהול או נייס גאיי או סמים אחרים אני מדבר על מריחואנה

נערך לאחרונה:

התגובה הזו ותגובות עתידיות שלך לא תימחקנה, כל עוד הן לא עוברות עם חוקי הפורום.

אתה נשמע ממש יודע ובטוח בעצמך - זכותך. אני אומר שאתה טועה והרבה לא ישתנה. זו סערה בכוס מים ותו לא

התגובה הזו ותגובות עתידיות שלך לא תימחקנה, כל עוד הן לא עוברות עם חוקי הפורום.

אתה נשמע ממש יודע ובטוח בעצמך - זכותך. אני אומר שאתה טועה והרבה לא ישתנה. זו סערה בכוס מים ותו לא
קודם כל שיתחילו לעשות בדיקות מקיפות לאלה שבכנסת , ואז שיתחילו לבדוק את האנשים הקטנים ...

לפי התגובות פה אני מרגיש תלחץ של היצרנים חחחחחח
כל אחד תמיד חושב שהוא הכי חכם חוץ ממני כי אני לא משער דברים אני פשוט יודע אותם בודאות מה לעשות שאני עובד בעבודה שקשורה לתחום......
אגב מתחילת החודש נעצרו קרוב ל4 חבילות שהגיעו לארץ כחשודות ונמצאו בהם אבקות לייצור אני גם יכול לפרט מה נעצר אבל אני מפחד שלכמה אנשים פה יהיה אירוע לבבי 😉

שטויות

לא אני לא שוטר,קוקסינל,מלשין,וגם לא פתחתי תפה מאחורי מסך ומקלדת משמע אני גם לא איזה מזד**ן בתחת אההה ואגב אני גם מכיר שמות של משתמשים כאן...גם את אלה הפיקטיביים אז לא כדאי לרדת לרמה כזאת של דיבור זה לא מכובד

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית