ייעוץ טריטרן של vertex

• פותח/ת השרשור Nikita
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
מה אתם אומרים על הצבע שלו? נראה אמיתי? הייתי מצפה למשהו כהה יותר האמת.
מתחיל איתו עכשיו לאחר שבועיים וחצי על טרן מזוייף של חברה אחרת. אראה איך ארגיש בעוד שבוע, בנתיים אני יכול להגיד שהזריקה מעט כואבת.
מה דעתכם אבל?

קבצים מצורפים

• CAM00203.jpg
    CAM00203.jpg
    KB 39.2 · צפיות: 335
  • פותח/ת השרשור
מקנא בך.. אני כבר שלוש שבועות על אצטט ולא מרגיש שום דבר דומה..
היה טיפה מחנק בגרון בשפיץ הראשון ועצבים גם הופיעו (אבל לך תדע אם זה מהטסט). לפעמים היה גם ימים שאני סתם התחלתי לצחוק לעצמי ולעשות כל מיני דברים מפגרים בלי סיבה וחשבתי שאני מתחיל לאבד שפיות..
חוץ מזה לא מרגיש משהו יוצא דופן.. חרמנות טובה מהטסט.
נראה לי אעלה מינון של טרן.. כי להשיג ברנד אחר אין לי עצבים..
כתבתי שאני אופטימי אבל עני עדיין לא בטוח בחומר בעצמי. נראה בהמשך

• פותח/ת השרשור
יכול להגיד בוודאות עכשיו שזה עובד. יום שישי אחרי הזריקה והמשקלים כבר די קלים. כמו כן שינה פחות טובה ואנרגיות לאורך היום. ובטח זה עוד בונה את עצמו.
רק עצבים אני לא מקבל בכלל וזיעה גם לא. אבל מה איכפת, יש כוח 😃
ממליץ בחום ✌️

יכול להגיד בוודאות עכשיו שזה עובד. יום שישי אחרי הזריקה והמשקלים כבר די קלים. כמו כן שינה פחות טובה ואנרגיות לאורך היום. ובטח זה עוד בונה את עצמו.
רק עצבים אני לא מקבל בכלל וזיעה גם לא. אבל מה איכפת, יש כוח 😃
ממליץ בחום ✌️
אה, אז פתאום עליה במשקלי עבודה זו כן אינדיקציה לחומר? אולי זה הטסט ולא הטרן?
עזוב אחי, חרא חומר. אין הזעות, עצבים, שיעול, נשימה כבדה, צמרמורת בשפתיים כאשר מקרבים את המחט לפה לאחר זריקה (זה אחד הטובים ששמעתי אי פעם).

רק מוכיח כמה מרדף אחר "תופעות לוואי" הוא אווילי.
בשורה התחתונה - מתחזק? מתחטב בלי לאבד הרבה מאסת שריר? אחלה אינדיקציה לחומרים! עזוב את השאר בצד, אתה תשתגע אם תרדוף אחרי כל תופעת לוואי (סבירה או מונפצת אשר תהיה)

• פותח/ת השרשור
אה, אז פתאום עליה במשקלי עבודה זו כן אינדיקציה לחומר? אולי זה הטסט ולא הטרן?
עזוב אחי, חרא חומר. אין הזעות, עצבים, שיעול, נשימה כבדה, צמרמורת בשפתיים כאשר מקרבים את המחט לפה לאחר זריקה (זה אחד הטובים ששמעתי אי פעם).

רק מוכיח כמה מרדף אחר "תופעות לוואי" הוא אווילי.
בשורה התחתונה - מתחזק? מתחטב בלי לאבד הרבה מאסת שריר? אחלה אינדיקציה לחומרים! עזוב את השאר בצד, אתה תשתגע אם תרדוף אחרי כל תופעת לוואי (סבירה או מונפצת אשר תהיה)
צודק לגמרי. והרגשתי עלייה ברורה בשני האימונים האחרונים בכוח בזמן אימון, למרות שהתזונה והשינה היו ככה ככה. אימון שעבר בקושי הצלחתי לסגור נפח בסקוואט 145 היום הוא עלה לי יחסית קל ב152.5. וזה רק 6 יום, נראה איך יהיה בעוד שבועיים. תרגילי עזר בכלל עפו נראה שיש יותר סיבולת גם לשריר.

אני אחזור שוב על השאלה..
למה יש להם ויאלים עם מדבקה וחלק עם קרמי ?
יש הבדל ?

• פותח/ת השרשור
הבעיה בצרכן הישראלי הטיפש שרוצה לחסוך בכל מחיר וככה האיכות יורדת בשביל מחירים "טובים". וכולם מייצרים חרא חומר כי האיכות כבר לא חשובה, זה מה שאני חושב..
לגבי הטריטרן אני שילמתי לא מעט כסף ובנתיים נראה שזה עובד.. מקווה שהוא לא חתוך יותר מידי אבל.

הבעיה בצרכן הישראלי הטיפש שרוצה לחסוך בכל מחיר וככה האיכות יורדת בשביל מחירים "טובים". וכולם מייצרים חרא חומר כי האיכות כבר לא חשובה, זה מה שאני חושב..
לגבי הטריטרן אני שילמתי לא מעט כסף ובנתיים נראה שזה עובד.. מקווה שהוא לא חתוך יותר מידי אבל.
זה נכון, אבל חלקית.
זה יותר מורכב ממה שזה נראה על פני השטח.
גם צרכן בעל ממון, שרוצה מוצר איכותי ומוכן לשלם עליו - עשוי בהחלט ליפול בפח.

ההודעה הולכת להיות מעט ארוכה ומורכבת.
כל מי שמתעניין קצת מעבר במה שקורה, הקדישו מספר דקות לקריאה והבנה מעמיקה:

בגדול, המצב כרגע הוא מעין Loop (לולאה) שקשה לשבור מבחוץ:

חברה חדשה מסויימת מוציאה ליין חומרים באיכות גבוהה ->

החברה חודרת לאט לשוק במחירים סבירים (במטרה עתידית לתפוס נתח שוק כמה שיותר גדול) ->

החברה מתחילה לצמוח מבחינת נתח שוק ומעלה מעט מחירים (בכדי לכסות עלויות והגדלת הרווחים לעומת חברות ותיקות אחרות בשוק) ->

גורמים מתחרים (בין אם יצרנים, דילרים או כל בעלי אינטרס אחר) מורידים בגזרתם את המחירים, תוך זיוף או חיתוך מינונים - בכך מגדילים רווחים ->

החברה הנ"ל (החדשה) - במקום להמשיך לצמוח בשוק ולהרוויח יותר, מקבלת סטירת לחי (לא נעימה ולא מכובדת), בשל תגובת המתחרים ->

החברה החדשה מחליטה לפעול כמו המתחרים - מורידה מחירים או שחותכת מינונים/מזייפת חומרים ->

החברה החדשה "הופכת" להיות כמו יתר המתחרים ->

נכנסת חברה חדשה אחרת לשוק ->

המעגל חוזר חלילה

חריגים:
1. חברות חדשה בשוק, אשר בוחרות, ביוזמתן, שלא לזייף או לחתוך מינונים.

כיצד הן בכל זאת נפגעות? על ידי המתחרים, המצליחים לזייף אותן.

דוגמא: חברת MaxPro המקומית הייתה חברה איכותית ונוחה עד לפני מספר שנים. אנשים רבים השתמשו ואהבו את החומרים שלה. לאחר שהמתחרים בשוק הבינו כי מדובר בשחקן הוגן (מאוד נדיר לשוק הזה), שמכבד את יתר המתחרים ולא מעוניין לפרוץ בכוח לשוק ולתפוס כל נתח אפשרי ויקיים (ובטח שלא בצורה מלוכלכת), הם מייד פעלו על מנת להוציא שם רע לחברה, תוך מספר ניסיונות לזיופה. האחרונים צלחו, והחברה קיבלה מכה חזקה מתחת לחגורה, מה שהוביל לסגירתה.

2. חברה חדשה בשוק, אשר משתמשת ב"אמצעי הגנה".

מדובר בחברה, אשר מדפיסה לוגו שקשה לזייף, שמה מדבקות Void וכד'.
דוגמא: חברת Blue Dragon, אשר אותה לא היה ניתן (או שקשה מאוד ולא כדאי) לזייף.

כיצד היא נפגעה בכל זאת?
ראשית, חיצונית - מתחרים דאגו להוציא שם רע עליה ולהלשין באופן תדיר על היצרן.
שנית, פנימית - כתוצאה מטעות עיסקית של היצרן, אשר פנה ל"מיקור חוץ" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) - יצא באצ'ט פחות איכותי, אשר גרם לפגיעה בשם של החברה וסחף תגובות שליליות עליה (בצדק).
החברה נסגרה לאור כלל התיאורים הנ"ל.

3. חברה חדשה בשוק, הפועלת באופן "סלקטיבי".

אם לחדד את הנושא, לא מדובר בהכרח בחברה חדשה, אלא במנגנון שיווק סלקטיבי.
החברה, בין אם מראש או במרוצת הזמן, מחזיקה בליין באצ'טים שונה במינון ובאיכות.
אנשים אשר "מקורבים יותר לצלחת" או יחידי סגולה, אשר יודעים להבחין באיכות החומר, יקבלו באצ'ט Legit לשימוש.
היתר, עלולים לקבל באצ'ט פחות איכותי - בין אם במינון או יתר המרכיבים.

השיווק הסלקטיבי גורם, מצד אחד, לקבוצה די משפיעה ובעלת דעת קהל בשוק המקומי לקבל חומרים איכותיים, ובכך השימוש בהם מרצה את האחרונים וגורם להם להפיץ את שם החברה (יותר לקוחות). מצד שני, הקבוצה שמקבלת חומרים פחות איכותיים לא ממהרת לעזוב את החברה או להתלונן עליה, בדיוק מאותה סיבה ש"מעצבי דעת הקהל" מרוצים והם, פשוט, רואים בהם כאוטוריטה לשימוש.

עד שכמה צרכנים ממוצעים בודדים "מתעוררים" ומבינים שקיבלו חומר בינוני (במקרה הטוב), החברה עם השיווק הסלקטיבי נהנית מכלל העולמות - מצד אחד, ממשיכה להחזיק בלקוחותיה ומצד שני מגדילה רווחים על ידי המשך חיתוך במינונים או זיוף חומרים.

אז מה ניתן לעשות?

אחרי מה שסקרתי, זה, כנראה, די מרגיש שיש סיכוי סביר יותר "ליפול" על חומר בינוני או מזוייף, מאשר חומר Legit?
ובכן, לא בהכרח:

1. באם מדובר בחברה מקומית - יש לפנות לחברה מוכחת בקרב משתמשים מקשת רחבה של האוכלוסייה (ולא רק בילדרים או כל מיני דמויות מפתח). חפשו חברים מכרים או כל גורם נייטרלי (למשל כאן בפורום, עד כמה שאפשר), שהשתמש בחרה מקומית כזו או אחר והיה מרוצה.

2. בהמשך לסעיף 1, חשוב גם הגורם ממנו קונים. האם הוא מפגין ידע, הבנה, ולא רק מנסה לשווק את החומרים ולדחוף כמה שיותר? שאלו אותו שאלות בסיסיות על הרכב סייקל, פרגניל, PCT וכד'. אולי הוא לא חייב להבין בהם, אבל אחד שכן יבין יעיד שיש לו ראש בין הכתפיים. כמו כןף חשוב לפתח קשרים אישיים ולבדוק האם יהיה ניתן להחליף או לקבל החזר כספי, באם לא תהיו מרוצים. גם עניין הזמינות חשוב - זמינות טלפונית ונגישות איזורית.

3. באם מדובר בחברה מחו"ל - די דומה לחברה מקומית - אך שכאן כדאי לבחור ברכישה מחברה אמינה, בולטת ומוכחת. ניתן גם לחפש מידע בפורומים בחו"ל (אם כי לדעת כיצד לנבור ולעשות סלקציה במידע). ציינתי בהודעה ממקודם כמה חברות מחו"ל, שאני מאמין שכדאי להצטייד, באם ניתן, בחומרים שלהם. אוסיף ואומר, שגם כאן, בוודאי והדבר יעשה דרך דילר כלשהו ולכן סעיף 2 רלוונטי בהתנהלות לסעיף 3.

לסיכום:

המצב בשוק החומרים כיום מאלץ את משתמש הממוצע להיות עירני, חד, בעל מעוף, חשדן וספקן. הוא צריך לדעת איך לחפש, אצל מי לחפש ומתי לחפש, והכי חשוב - להיאזר בסבלנות.

חשוב לערוך סקר שוק מקיף, כזה אשר יהיה באמת רלוונטי ונכון, ולנסות ולהרכיב את הפאזל לבד. המלאכה מרובה ולא הכי קלה, וכן גם אנשים "מקושרים" עלולים "ליפול".

ברגע שמשיגים ספק מהימן ולגיטימי (דילר), יש לבחון את התנהלותו לאורך זמן ולנסות, כמה שיותר, לשמור על קשרים הדדים עימו.

בהצלחה

בשוק הישראלי ובעיקר בתחום שלנו זה פחות או יותר כמו שציין דניאל.
אתן דוגמא משוק התוספים, הסניף הראשון של אמינושופ נפתח ביהודה הלוי תל אביב 108.
לאחר שהחלו לחסום צירים בעיקבות הרכבת, הוחלט לסיים את השנה ולעבור.
הודענו על סגירת הנקודה ובכדי למנוע סבלות מיותרת של כל הסחורה בחזרה למחסן העדפנו לנקות מלאי, הרשת המתחרה דאגה להוציא שמוע שאנחנו סוגרים פושטים רגל וכל החלבונים קצרי תוקף ולכן יש מחיר נמוך. הלקוחות היו מגיעים לחנות ובודקים תקפים, דבר שנתן הרגשה לא נעימה.
אבל זה כמובן היה רק על קצה הקרחון, יש בידיי מכתב שנכתב על ידי הבעלים של אותה הרשת ובמכתב הוא פונה לכל גורם ממשלתי בטענות העלמת מסים ומכירת חומרים אסורים.
עם הזמן התרגלנו כבר לביקורות של משרד הבריאות, אפילו בזכות זה הכרתי כמה אנשים שעוזרים לנו היום.
בדרך היו עוד הרבה הצקות, שמועות, סיפורים ומה לא ושכל זה לא עבד החליטו לפעול גם בפן הפלילי בקרוב אוכל לספר גם על זה.
עכשיו הוצאנו חלבון חדש, השקענו סכום לא נורמלי על מנת להתחיל והצלחנו להביא את החומרי גלם הטובים ביותר ולקבל את כל התקנים אגב מה שאין לחברה המתחרה, שמנו את הכל על השולחן, דיברנו פתוח על היצור, הכנו חלבון שלא ישאיר להם מקומות לספר סיפורים, אך גם כאן החליטו שהם מתכוונים להמציא אגדות ולהמשיך למכור את הזבל שלהם במחיר פי 2 ממחיר המקובל.

בסיפור הזה כמובן לא כלולים איומים שחוזרים על עצמם, נזקים לרכוש הפרטי, תקיפה וכו
כמובן שהכל הועבר למשטרה ולעורכי דין.

לא כולם מישל שיכולים להתמודד עם זה, אני כל יום בבוקר למלחמה כנגד כולם ולמה ? מסיבה פשוטה מאמין ביושר ופועל כך, מהיום הראשון לא חיפשתי להרוויח על לקוח מהבורות שלו, העובדים שלי מעפים אותי מהעסק כי אני פוגע במכירות ואומר את הדברים כמו שהם בלי ניסוחים וטרמינולוגיה מסובכת.
הרבה אנשים מתייאשים בסופו של דבר וסוגרים את הבסטה, לא כל אחד יכול על בסיס יום יומי להילחם ולחיות בעצבים, לא כל אחד בנוי לזה.

התחום של החומרים מאוד דומה, הראש של הישראלי עובד בצורה הזויה, הוא ידאג לכלכך על המתחרים במקום לחשוב איך לייצר מוצר טוב יותר, הוא יזיין את המוצר ויצעק שהמחיר שלו טוב יותר ובכל הסבטוחה הזאת אף אחד לא חושב על הצרכן וזה למה זה מחזיק לאורך זמן.
כשאתה מגיע לעסק בלי סנטימנטים ובראש כלכלי ללא אהבה וחיבור זה לא מחזיק.
בשביל להחזיק לאורך זמן צריך לחשוב מה הצרכן היה רוצה ולא מה אתה רוצה.
בתור אחד שעשה סייקלים בעבר, גם בתחום הזה עשיתי שיעורי בית, למדתי כל דבר שרק יכולתי ועד לפרט הכי קטן. ישראלים לא כל כך מתמודדים טוב עם תחרות, התגובות האימפולסיביות גורמות לכולם להרוס את מה שהם בונים. היו הרבה חברות טובות כאן, הבעיה שהיצרן היה הופך להיות חזיר מהר מאוד, יש פתגם שאומר ״חזיר קטן מאכילים, חזיר גדול שוחטים״ איך זה עובד -

היצרן עובד עם דילרים הוא מציע להם לכל אחד חברה די דומה לקפה זומר שמיצר היום לא קצת חברות. אותו היצרן סוגר עם כל אחד על תנאים מסוימים, הבעיה שהוא מתחיל לעבוד גם עם המתחרים של אותו הדילר, הדילרים נלחמים אחד בשני שוחטים את הרווחיות אבל את היצרן זה לא מעניין כי הוא ממשיך להרוויח את שלו (חשיבה לטווח הקצר), ואז כדי שכל אחד יעמוד בתחרות מתחילים קומבינות לאחר זמן מה החברה נהרסת סוגרים את הבסטה ועושים חברה חדשה וכך חוזר חלילה.
כיום אחרי שנכנסו עוד יצרנים לשוק התחרות הפכה להיות יותר קשה, חלק מהיצרנים לא עובדים עם דילרים ועובדים ישירות מהיצרן אל הצרכן וככה בעצם חוסכים את קופון של הדילר באמצע רק כדי לעמוד בתחרות. הצרכן הישראלי הוא צרכן לא קל, הוא עושה שיעורי בית בצורה עגומה הוא מעתיק מחבר גם אם החבר טעה מגיע ליצרן ומתחיל לנהל איתי משא מובן שהפקטור החשוב ביותר זה המחיר, היצרן מבין שכל מה שמעניין זה לעמוד בתחרות וכדאי שהעסק יהיה כלכלי הוא מוצא את הדרכים לחסוך עלויות.
המחירים של החומרים כאן בארץ ירדו לזנות, אין בהם שום הגיון, כתבתי כבר בהודעה קודמת איך אפשר לחשב את כל זה.
תבינו, אפשר לייצר פורש גם ב 100 אלף ש״ח
תביא פאנל של פורש אבל שימו את החלקים של יונדאי. אז מה שכתוב על בג'אז מנוע x יש לך סמל של פורש, אמרו לך שזה פורש וזה נוסע בסופו של דבר אז נכון פחות 300 כוח סוס אבל נוסע.

אני לא מכליל, יש עדיין כמה בודדים שמנסים לעשות משהו, מתכווצים עוד יותר ברווחיות ופשוט לא מרוויחים כמו שהיו פעם אבל בהחלט כאן בארץ כמו שדניאל כתב אם אין לך הכרות עדיף לרכוש חברה מוכרת עם קוד אימות.

צריך ללמוד משהו, דברים טובים עולים כסף, מספיק עם הישראליות והנסיון לחסוך מדובר בגוף שלכם, אני מבין את הרגשה של אני ישראלי אני לא פריאר אותי לא מזיינים, צאו מהסרט, יש דברים פשוט עולים כסף לא מדובר בפלאפל, אני נדהם כל פעם איך אנשים נופלים עם Gh וכשאני שואל מה חשבת עונים לי מה עחי מחיר אש כפרה, אז יופי מחיר אש 0 חומר פעיל נשמה.
אם למדינה עלה x ומי שהעביר לדילר צריך להרוויח והדילר שמכר לך צריך להרוויח אז איך זה עלה לך פחות מהרוקח ? נשרפה לכם המנורה ? אתם לא שואלים שאלות ?!
מחיר, זה מה שישראלי מחפש, העיקר לא לצאת פריאר לא להרגיש שזיינו אותו כשבאתכלס פשוט זיין את עצמו.

איך לדעת בכל זאת איך החומר או האם הדילר שלכם אמין ? דבר ראשון תבררו על הדילר שלכם עם עוד אנשים בחדר כושר או עם חברים שקנו ממנו בעבר, דבר שני תבדקו את הסחורה שלו, חפשו על זה מידע ברשת, יש חומרים שהפסיקו מזמן לייצר וזה עדיין רץ בשוק זה פרמטר ראשון להתחיל לחשוד, מחיר, המחיר לא יכול להיות זול תבינו, אנשים צריכים להרוויח לייצרו יש הוצאות ועל זה צריך לייצר רווח, דילר שמסתכם בעבירה על החוק גם צריך להרוויח זול זה לא יכול להיות בחומרים אין דבר כזה מחיר טוב יש חומר חרא.
דבר שלישי, תנהלו שיחה עם הדילר, שאלו אותו מהיכן החומר, האם יצור מקומי, כמה זמן עובד עם החברה והכי חשוב תראו אם יש לו ידע, דילר ותיק וטוב ידע להפגין ידע ולא יחפש לדחוף בסייקל טרן ודקה בייחד, תראו אם הסייקל שהוא מציע לכם הגיוני, האם הוא מנסה לדחוף סחורה, האם הוא מנחה לבצע pct
לרוב לדילרים אכפת רק מהארנק, כאלו דילרים עובדים על כל הזבל שיש בשוק ולכן חשוב לנהל שיחה ולהכיר את הבן אדם.

ניקיטה, מה שאלת בסה״כ ותראה איך גרמת לכולם לחפור. עלייה בכוח זה פרמטר כל שהו, תצטרך להמתין עוד כמה ימים בשביל לגבש חווד על החברה ואיכות החומר.

הודענו על סגירת הנקודה ובכדי למנוע סבלות מיותרת של כל הסחורה בחזרה למחסן העדפנו לנקות מלאי, הרשת המתחרה דאגה להוציא שמוע שאנחנו סוגרים פושטים רגל וכל החלבונים קצרי תוקף ולכן יש מחיר נמוך. הלקוחות היו מגיעים לחנות ובודקים תקפים, דבר שנתן הרגשה לא נעימה.
אבל זה כמובן היה רק על קצה הקרחון, יש בידיי מכתב שנכתב על ידי הבעלים של אותה הרשת ובמכתב הוא פונה לכל גורם ממשלתי בטענות העלמת מסים ומכירת חומרים אסורים.
עם הזמן התרגלנו כבר לביקורות של משרד הבריאות, אפילו בזכות זה הכרתי כמה אנשים שעוזרים לנו היום.
בדרך היו עוד הרבה הצקות, שמועות, סיפורים ומה לא ושכל זה לא עבד החליטו לפעול גם בפן הפלילי בקרוב אוכל לספר גם על זה.
עכשיו הוצאנו חלבון חדש, השקענו סכום לא נורמלי על מנת להתחיל והצלחנו להביא את החומרי גלם הטובים ביותר ולקבל את כל התקנים אגב מה שאין לחברה המתחרה, שמנו את הכל על השולחן, דיברנו פתוח על היצור, הכנו חלבון שלא ישאיר להם מקומות לספר סיפורים, אך גם כאן החליטו שהם מתכוונים להמציא אגדות ולהמשיך למכור את הזבל שלהם במחיר פי 2 ממחיר המקובל.

לא כולם מישל שיכולים להתמודד עם זה, אני כל יום בבוקר למלחמה כנגד כולם ולמה ? מסיבה פשוטה מאמין ביושר ופועל כך, מהיום הראשון לא חיפשתי להרוויח על לקוח מהבורות שלו, העובדים שלי מעפים אותי מהעסק כי אני פוגע במכירות ואומר את הדברים כמו שהם בלי ניסוחים וטרמינולוגיה מסובכת.
הרבה אנשים מתייאשים בסופו של דבר וסוגרים את הבסטה, לא כל אחד יכול על בסיס יום יומי להילחם ולחיות בעצבים, לא כל אחד בנוי לזה.

התחום של החומרים מאוד דומה, הראש של הישראלי עובד בצורה הזויה, הוא ידאג לכלכך על המתחרים במקום לחשוב איך לייצר מוצר טוב יותר, הוא יזיין את המוצר ויצעק שהמחיר שלו טוב יותר ובכל הסבטוחה הזאת אף אחד לא חושב על הצרכן וזה למה זה מחזיק לאורך זמן.
בתור אחד שעשה סייקלים בעבר, גם בתחום הזה עשיתי שיעורי בית, למדתי כל דבר שרק יכולתי ועד לפרט הכי קטן. ישראלים לא כל כך מתמודדים טוב עם תחרות, התגובות האימפולסיביות גורמות לכולם להרוס את מה שהם בונים. היו הרבה חברות טובות כאן, הבעיה שהיצרן היה הופך להיות חזיר מהר מאוד, יש פתגם שאומר ״חזיר קטן מאכילים, חזיר גדול שוחטים״ איך זה עובד -

היצרן עובד עם דילרים הוא מציע להם לכל אחד חברה די דומה לקפה זומר שמיצר היום לא קצת חברות. אותו היצרן סוגר עם כל אחד על תנאים מסוימים, הבעיה שהוא מתחיל לעבוד גם עם המתחרים של אותו הדילר, הדילרים נלחמים אחד בשני שוחטים את הרווחיות אבל את היצרן זה לא מעניין כי הוא ממשיך להרוויח את שלו (חשיבה לטווח הקצר), ואז כדי שכל אחד יעמוד בתחרות מתחילים קומבינות לאחר זמן מה החברה נהרסת סוגרים את הבסטה ועושים חברה חדשה וכך חוזר חלילה.
כיום אחרי שנכנסו עוד יצרנים לשוק התחרות הפכה להיות יותר קשה, חלק מהיצרנים לא עובדים עם דילרים ועובדים ישירות מהיצרן אל הצרכן וככה בעצם חוסכים את קופון של הדילר באמצע רק כדי לעמוד בתחרות. הצרכן הישראלי הוא צרכן לא קל, הוא עושה שיעורי בית בצורה עגומה הוא מעתיק מחבר גם אם החבר טעה מגיע ליצרן ומתחיל לנהל איתי משא מובן שהפקטור החשוב ביותר זה המחיר, היצרן מבין שכל מה שמעניין זה לעמוד בתחרות וכדאי שהעסק יהיה כלכלי הוא מוצא את הדרכים לחסוך עלויות.
המחירים של החומרים כאן בארץ ירדו לזנות, אין בהם שום הגיון, כתבתי כבר בהודעה קודמת איך אפשר לחשב את כל זה.
תביא פאנל של פורש אבל שימו את החלקים של יונדאי. אז מה שכתוב על בג'אז מנוע x יש לך סמל של פורש, אמרו לך שזה פורש וזה נוסע בסופו של דבר אז נכון פחות 300 כוח סוס אבל נוסע.

אני לא מכליל, יש עדיין כמה בודדים שמנסים לעשות משהו, מתכווצים עוד יותר ברווחיות ופשוט לא מרוויחים כמו שהיו פעם אבל בהחלט כאן בארץ כמו שדניאל כתב אם אין לך הכרות עדיף לרכוש חברה מוכרת עם קוד אימות.

צריך ללמוד משהו, דברים טובים עולים כסף, מספיק עם הישראליות והנסיון לחסוך מדובר בגוף שלכם, אני מבין את הרגשה של אני ישראלי אני לא פריאר אותי לא מזיינים, צאו מהסרט, יש דברים פשוט עולים כסף לא מדובר בפלאפל, אני נדהם כל פעם איך אנשים נופלים עם Gh וכשאני שואל מה חשבת עונים לי מה עחי מחיר אש כפרה, אז יופי מחיר אש 0 חומר פעיל נשמה.
אם למדינה עלה x ומי שהעביר לדילר צריך להרוויח והדילר שמכר לך צריך להרוויח אז איך זה עלה לך פחות מהרוקח ? נשרפה לכם המנורה ? אתם לא שואלים שאלות ?!
מחיר, זה מה שישראלי מחפש, העיקר לא לצאת פריאר לא להרגיש שזיינו אותו כשבאתכלס פשוט זיין את עצמו.

איך לדעת בכל זאת איך החומר או האם הדילר שלכם אמין ? דבר ראשון תבררו על הדילר שלכם עם עוד אנשים בחדר כושר או עם חברים שקנו ממנו בעבר, דבר שני תבדקו את הסחורה שלו, חפשו על זה מידע ברשת, יש חומרים שהפסיקו מזמן לייצר וזה עדיין רץ בשוק זה פרמטר ראשון להתחיל לחשוד, מחיר, המחיר לא יכול להיות זול תבינו, אנשים צריכים להרוויח לייצרו יש הוצאות ועל זה צריך לייצר רווח, דילר שמסתכם בעבירה על החוק גם צריך להרוויח זול זה לא יכול להיות בחומרים אין דבר כזה מחיר טוב יש חומר חרא.
דבר שלישי, תנהלו שיחה עם הדילר, שאלו אותו מהיכן החומר, האם יצור מקומי, כמה זמן עובד עם החברה והכי חשוב תראו אם יש לו ידע, דילר ותיק וטוב ידע להפגין ידע ולא יחפש לדחוף בסייקל טרן ודקה בייחד, תראו אם הסייקל שהוא מציע לכם הגיוני, האם הוא מנסה לדחוף סחורה, האם הוא מנחה לבצע pct
לרוב לדילרים אכפת רק מהארנק, כאלו דילרים עובדים על כל הזבל שיש בשוק ולכן חשוב לנהל שיחה ולהכיר את הבן אדם.

ניקיטה, מה שאלת בסה״כ ותראה איך גרמת לכולם לחפור. עלייה בכוח זה פרמטר כל שהו, תצטרך להמתין עוד כמה ימים בשביל לגבש חווד על החברה ואיכות החומר.
אמנם זה סוטה מהאשכול, אבל בתור אחד שמכיר את מישל גם קצת מעבר לפורום, אין ספק שמדובר בבן אדם טוב וישר שלא מחפש לגזור קופון שמן על לקוחות. מבחינתי אמינושופ הם ה"קופיקס" של תוספי התזונה שנלחמים מול המונופולים.

מישל, הייתה מכניס את החברה sp labs, לרשימת החברות מחו״ל שהם legit? כמו באלקן, טייגר, אלפה, מדיטק..?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית