עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי אם לשם הגיוון או לשם המנעות מחלב ושיבולת ושועל.אני הייתי מגוון ומתבסס פחות על חלב (יותר על חזה עוף/ביצים/דגים/בקר רזה) ופחות על שיבולת שועל (יותר על אורז/בטטה/תפוחי אדמה/גזר/דלעת/פריכיות אורז).
מניסיון אישי בלבד, וגם על אחרים, יש כאלו שהפחתת לקטוז או גלוטן משפיעים לחיוב עליהם.לא הבנתי אם לשם הגיוון או לשם המנעות מחלב ושיבולת ושועל.
ובמידה וזה לצורך ההימנעות, הסבר.
באיזה אופן?משפיעים לחיוב עליהם
תודה על התגובה, שיניתי טיפה לפי העצות שלך מה אתה אומר?1. חישוב RMR זה טוב ונחמד - בפועל יש הרבה גורמים שמשפיעים על הגוף,
2,300 קק"ל זה מה שנקרא "על הנייר".
הפרקטיקה הכי טובה להערכת כמות הקלוריות שאתה זקוק להן בכדי לשמור על מאזן נייטרלי, היא פשוט לאכול כמות מזון מסויימת לארוך זמן ולראות שאתה לא עולה או יורד באופן קיצוני במשקל הגוף.
2. מקורות המזון בתפריט שלך סבירים - אני הייתי מגוון ומתבסס פחות על חלב (יותר על חזה עוף/ביצים/דגים/בקר רזה) ופחות על שיבולת שועל (יותר על אורז/בטטה/תפוחי אדמה/גזר/דלעת/פריכיות אורז). לא חייב כמובן, אבל כדאי ורצוי. גם בגזרת השקדים אפשר לגוון, ולצרוך בנפרד מעט שמן זית במקום כמה גרמים של שקדים.
3. אני הייתי מוריד את כמות השומן לאיזור הפי 0.8 עד 1 גרן שומן לכל קילו משקל גוף. את הפער שנוצר הייתי משלים בפחמימה. הסיבה היא שאתה עומד להיכנס לחיטוב, והתחלת חיטוב על כמות פחמימה נמוכה יחסית היא מקור לבעיות (רעב, איבוד שריר, איבוד כוח, גרעון גדול ועוד). ככל שיתקדם החיטוב, תקצץ בפחמימה, אבל לא לפני.
שיפור המעגל הליפולטיבאיזה אופן?
אני אנסה, תודה על העזרה:)לדעתי טוב יותר. אם לא בעייתי מבחינתך פרקטית, תוריד מעט מתפוחי האדמה והשלם באורז
מה זה?המעגל הליפולטי
בגדול, פירוק שומן לצורך הפקת אנרגייהמה זה?