הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים אחרי גוף מטרה

• פותח/ת השרשור idosams
  • פורסם בתאריך

idosams

משתמש מתחיל
44
1
נק' מוניטין:
1
44
1
נניח שמישהו הגיע לגוף מטרה שלו ועכשיו רק מחפש לשפר אתלטיות גמישות וכו, איזה סגנון אימונים הייתם ממליצים?

@Matty
בנאדם שהגיע לגוף מטרה (או לגוף גיטרה? לא זוכר, אחד מהשניים) ועכשיו משתדל לשמר ולא לעבור עם המשקל-גוף את הטוטאל שלו.
מתי, תחלוק איתנו את ניסיונך העשיר.

@Matty
בנאדם שהגיע לגוף מטרה (או לגוף גיטרה? לא זוכר, אחד מהשניים) ועכשיו משתדל לשמר ולא לעבור עם המשקל-גוף את הטוטאל שלו.
מתי, תחלוק איתנו את ניסיונך העשיר.
🤣🤣🤣

נניח שמישהו הגיע לגוף מטרה שלו ועכשיו רק מחפש לשפר אתלטיות גמישות וכו, איזה סגנון אימונים הייתם ממליצים?

אתה יודע... אחרי שמגיעים לגוף מטרה, צריך לשמור עליו... אתלטיות וגמישות אתה יכול לעשות תרגילים בנוסף

חבר'ה , הכל בעיני המתבונן - אני לא חושב שיש סיבה לרדת עליו.
מבחינתו הוא הגיע למה שהוא חיפש , שיבושם לו !

נ.ב.
אני לא כזה מבין גדול לייעץ לך, פשוט הפריעו לי התגובות הלא בוגרות.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
רק לצורך הבהרה אני עדיין לא שם אפילו רחוק מזה, סתם עניין אותי באופן כללי. חבל שאתם מחפשים בכוח..

לשפר אתלטיות גמישות וכו, איזה סגנון אימונים הייתם ממליצים?

המיניסקוס שלי ברגל ימין קרוע
@MikeRozner אולי יוכל לתת טיפים ומידע לגביי אימוני גמישות ואתלטיות בכללי.

חבל שאתם מחפשים בכוח..
מחפשים מה..?
זה לא פורום של שחור/לבן, שאלת שאלה ואתה מקבל תשובות.
בין אם זה בהומור ובין אם בציניות, ככה מתנהלים דברים כאן בפורום.. אבל חלילה אם מישהו צחק עליך, זו לא הייתה הכוונה לאף אחד.

חבר'ה , הכל בעיני המתבונן - אני לא חושב שיש סיבה לרדת עליו.
מבחינתו הוא הגיע למה שהוא חיפש , שיבושם לו !

נ.ב.
אני לא כזה מבין גדול לייעץ לך, פשוט הפריעו לי התגובות הלא בוגרות.

בהצלחה!
קצת פספסת אותנו, אף אחד פה לא ירד עליו ואף אחד לא חשב שהוא חושב שיש לו גוף מטרה.
התגובות הלא בוגרות הן הדרך שלנו להגיד "מה בדיוק אתה רוצה שנענה לך, ולמה השרשור הזה לא באוף טופיק?".
(הדרך שלי, יותר נכון. לגבי מורן, הוא פשוט לא מסוגל להתנהל בבגרות. זה עצוב, האמת)

נשמע שהוא מחפש תוכנית אימונים קלה ומצומצמת לשמירה על הקיים - כך ישאר לו זמן לשפר אספקטים אחרים של כשר כמו גמישות וסיבולת

@MikeRozner אולי יוכל לתת טיפים ומידע לגביי אימוני גמישות ואתלטיות בכללי.
זה כללי מידי, מאוד מאוד כללי מידי.
לבנאדם נטול ספציפיות הייתי נותן לחפש מידע על SW, כשאני רוצה לשפר משהו אני מטרגט דברים ספציפים.
"אני רוצה לשפר אתלטיות" זה כללי וכל תשובה כמו SW, עידו פורטל, ג'ימנסטיקס, אתלטיקה קלה תהיה נכונה.

אם אתה מרוצה מהגוף שלך פשוט המשך באותו הכיוון. עלייה במסה או המשך חיטוב כרוכים בשינויים בתזונה בעיקר.
@White Walker @stitch ... לא חייבים להגיב לכל הודעה. לא נעים כשאפילו המנהל מספים.

@White Walker @stitch ... לא חייבים להגיב לכל הודעה. לא נעים כשאפילו המנהל מספים.
ראה תשובתי לבחור, קצת הומור לא הזיק אף פעם.

זה לא פורום של שחור/לבן, שאלת שאלה ואתה מקבל תשובות.
בין אם זה בהומור ובין אם בציניות, ככה מתנהלים דברים כאן בפורום.. אבל חלילה אם מישהו צחק עליך, זו לא הייתה הכוונה לאף אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית