עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤣🤣🤣@Matty
בנאדם שהגיע לגוף מטרה (או לגוף גיטרה? לא זוכר, אחד מהשניים) ועכשיו משתדל לשמר ולא לעבור עם המשקל-גוף את הטוטאל שלו.
מתי, תחלוק איתנו את ניסיונך העשיר.
שמע אתה גאון 😆😆או לגוף גיטרה? לא זוכר, אחד מהשניים)
לך לתחום שאתה יותר מתחבר אליועשו טובה תנו לי תשובה רצינית..
נניח שמישהו הגיע לגוף מטרה שלו ועכשיו רק מחפש לשפר אתלטיות גמישות וכו, איזה סגנון אימונים הייתם ממליצים?
לשפר אתלטיות גמישות וכו, איזה סגנון אימונים הייתם ממליצים?
@MikeRozner אולי יוכל לתת טיפים ומידע לגביי אימוני גמישות ואתלטיות בכללי.המיניסקוס שלי ברגל ימין קרוע
מחפשים מה..?חבל שאתם מחפשים בכוח..
קצת פספסת אותנו, אף אחד פה לא ירד עליו ואף אחד לא חשב שהוא חושב שיש לו גוף מטרה.חבר'ה , הכל בעיני המתבונן - אני לא חושב שיש סיבה לרדת עליו.
מבחינתו הוא הגיע למה שהוא חיפש , שיבושם לו !
נ.ב.
אני לא כזה מבין גדול לייעץ לך, פשוט הפריעו לי התגובות הלא בוגרות.
בהצלחה!
אמר החייזר.לגבי מורן, הוא פשוט לא מסוגל להתנהל בבגרות
זה כללי מידי, מאוד מאוד כללי מידי.@MikeRozner אולי יוכל לתת טיפים ומידע לגביי אימוני גמישות ואתלטיות בכללי.
אם אתה מרוצה מהגוף שלך פשוט המשך באותו הכיוון. עלייה במסה או המשך חיטוב כרוכים בשינויים בתזונה בעיקר.נניח שמישהו הגיע לגוף מטרה שלו ועכשיו רק מחפש לשפר אתלטיות גמישות וכו, איזה סגנון אימונים הייתם ממליצים?
ראה תשובתי לבחור, קצת הומור לא הזיק אף פעם.@White Walker @stitch ... לא חייבים להגיב לכל הודעה. לא נעים כשאפילו המנהל מספים.
זה לא פורום של שחור/לבן, שאלת שאלה ואתה מקבל תשובות.
בין אם זה בהומור ובין אם בציניות, ככה מתנהלים דברים כאן בפורום.. אבל חלילה אם מישהו צחק עליך, זו לא הייתה הכוונה לאף אחד.