הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתיחות דינאמיות

• פותח/ת השרשור Squat1
  • פורסם בתאריך

Squat1

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
שלום
שמעתי שלפני אימון כוח מומלץ מתיחות דינאמיות ולא סטטיות ואת הסטטיות עדיף לשמור לאחר האימון
אז אני עושה ככה, מתיחות דינאמיות לפני האימון וסטטיות לאחר האימון
השאלה היא איזה מתיחות דינאמיות יש לפלג גוף עליון? לתחתון יש הרבה הנפות רגליים וכל אלה אבל איזה יש למפרקים ולכל הפלג גוף עליון?
@White Walker

שלום
שמעתי שלפני אימון כוח מומלץ מתיחות דינאמיות ולא סטטיות ואת הסטטיות עדיף לשמור לאחר האימון
אז אני עושה ככה, מתיחות דינאמיות לפני האימון וסטטיות לאחר האימון
השאלה היא איזה מתיחות דינאמיות יש לפלג גוף עליון? לתחתון יש הרבה הנפות רגליים וכל אלה אבל איזה יש למפרקים ולכל הפלג גוף עליון?
@White Walker
אין שום בעיה לעשות גם סטטיות לפני האימון, רק לא ארוכות, כלומר לא להחזיק 30 שניות אלא 5-6 שניות.
בלי מתיחות סטטיות לחגורת הכתפיים אני בספק גדול אם תוכל להכנס בפוזיציה צרה לסקוואט LB.

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה לעשות גם סטטיות לפני האימון, רק לא ארוכות, כלומר לא להחזיק 30 שניות אלא 5-6 שניות.
בלי מתיחות סטטיות לחגורת הכתפיים אני בספק גדול אם תוכל להכנס בפוזיציה צרה לסקוואט LB.

אני עושה HB
אבל סטטיות לא יפגעו בכוח ויגדילו סיכויים לפציעה?
ו5-6 שניות יש אותו אפקט כמו של 30 שניות? מה הבדל ביניהם אז?
ואחרי אימון אפשר מתיחות ארוכות חופשי?

לא יפגעו. עוד אף אחד לא מת מזה.
מתיחות קצרות מחלצות עצמות ושרירים. מתיחות ארוכות משמשות להארכת השרירים ולתוספת גמישות לטווח ארוך יותר.
אחרי האימון תרקוד הורה מצדי.

• פותח/ת השרשור
לא יפגעו. עוד אף אחד לא מת מזה.
מתיחות קצרות מחלצות עצמות ושרירים. מתיחות ארוכות משמשות להארכת השרירים ולתוספת גמישות לטווח ארוך יותר.
אחרי האימון תרקוד הורה מצדי.

אני לא יודע אנגלית אז לא ממש הבנתי את הסרטון אשמח עם תגיד לי בקצרה מה הוא אומר
איך לפי דעתך החימום הזה? מתיחות סטטיות 5-6 שניות כל מתיחה לכל הגוף לאחר מכן 5-10 אליפטיקל או אופניים בעצימות קלה ולאחר מכן האימון תרגיל מורכב חימום ספציפי לתרגיל ותרגיל פשוט ללא חימום
איך לעשות את החימום הספציפי? נגיד העבודה היא 100 קילו סקוואט 4x5
ועוד שאלה אם אני רוצה לעשות מתיחות סטטיות להרבה זמן לאחר האימון אפשר יום אחרי יום? כמה פעמיים בשבוע? המטרה היא לשפר גמישות

אני לא יודע אנגלית אז לא ממש הבנתי את הסרטון אשמח עם תגיד לי בקצרה מה הוא אומר
לא הבנת מהתגובה שלי מה הוא אומר?
איך לפי דעתך החימום הזה? מתיחות סטטיות 5-6 שניות כל מתיחה לכל הגוף לאחר מכן 5-10 אליפטיקל או אופניים בעצימות קלה ולאחר מכן האימון תרגיל מורכב חימום ספציפי לתרגיל ותרגיל פשוט ללא חימום
זה בסדר. אפשר לוותר על האופניים.
איך לעשות את החימום הספציפי? נגיד העבודה היא 100 קילו סקוואט 4x5
חמישיה מוט ריק, חמישיות עולות עד 60-70 קילו בקפיצות של 15-20 קילו, שלשה ל-80, סינגל ל-90.
ועוד שאלה אם אני רוצה לעשות מתיחות סטטיות להרבה זמן לאחר האימון אפשר יום אחרי יום? כמה פעמיים בשבוע? המטרה היא לשפר גמישות
אפשר כל יום, עדיף פחות, 3-4 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
לא הבנת מהתגובה שלי מה הוא אומר?

זה בסדר. אפשר לוותר על האופניים.

חמישיה מוט ריק, חמישיות עולות עד 60-70 קילו בקפיצות של 15-20 קילו, שלשה ל-80, סינגל ל-90.

אפשר כל יום, עדיף פחות, 3-4 פעמים בשבוע.

את התגובה שלך הבנתי. תודה 😃

אז אני יעבוד על גמישות 4 פעמים בשבוע, אפשר גם פעמיים בשבוע או שזה לא מספיק בשביל להיות די גמיש?
חשוב לי גמישות ברגליים בשביל אומנות לחימה
וזה נכון שעדיף לעבוד על הגמישות ביום שאני עושה אירובי לאחר האירובי כי המקום מחומם?

• פותח/ת השרשור
בימי מנוחה אתה יכול לעבוד על מובילטי לדעתי, כמובן לא להגזים גם.
אני מעדיף לעשות שפאגטים ודברים כאלה לאחר האימון
השאלה האם פעמיים בשבוע יספיקו או שעדיף 4 פעמיים, והאם באמת עדיף לעבוד על גמישות לאחר אירובי בגלל חימום המקום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית