הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פרסום| השינוי שלי -19-

• פותח/ת השרשור elifri
  • פורסם בתאריך

elifri

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
1.65 מטר
66 קילו
נרשמתי לחדר כושר בגיל 16 וחצי שקלתי 49 קילו
1.58 מטר
התאמנתי שנה ותשעה חודשים עד שהתגייסתי עשיתי טירונות קרבית ירדתי במסת שריר עליתי אחוזי שומן ולא התאמנתי 5 חודשים
מסיבות כאלה ואחרות החלטתי לצאת מלוחמה עכשיו אני עושה שבוע שבוע חזרתי לחדר כושר ובבסיס מתאמן פעמיים שלוש בשבוע
WBCB0L6l.jpg

לאחר שנה ותשע חודש של אימונים:
ByJVskll.jpg

sr8MECtl.jpg

אחרי הפסקה של 5 חודש:
bXY0FjZl.jpg

וכרגע אחרי 3 חודשים של אימונים שוב:
LJgMJ5ll.jpg
Nkwx7FAl.jpg

עדכון של יד אחורית ורגליים (אני צריך למצוא דרך לצלם את הגב ☺):
yxEEAtfl.jpg

WZZEpmZl.jpg

אני חושב שעדיין לא הגעתי ךמה שהייתי לפני האחוז שומן עדיין גבוה קצת אבל לאט לאט בלי פציעות והפסקות ובעזרת הרבה מוטיבציה נחזור ☺
דרך אגב כמה א.ש לדעתכם הייתי לפני ההפסקה וכמה עכשיו ?

נערך לאחרונה:
מצטער לבאס אותך , לשנה ו9 זה ממש כלום , אבל התקדמות יש , תן בראששש:s85:
זה ממש לא כלום לשנה ותשע.
שים לב למצב ההתחלתי שלו. לדעתי זה התקדמות טובה מאוד לשנה ותשעה חודשים והוא גם שמר על אחוז שומן נמוך ואף הוריד אותו.

זה ממש לא כלום לשנה ותשע.
שים לב למצב ההתחלתי שלו. לדעתי זה התקדמות טובה מאוד לשנה ותשעה חודשים והוא גם שמר על אחוז שומן נמוך ואף הוריד אותו.
אחי אכן זה כלום , אני עליתי ב4 חודש 10 קילו שריר , טבעי ללא סטרואידים, ואני לא היחיד , ואני גם לא דוגמא , מה שכן אני מנסה להגיד כאן - לשנה ו9 חודשים זה אכן כלום , ממש כלום . עדיין שאפו

אחי אכן זה כלום , אני עליתי ב4 חודש 10 קילו שריר , טבעי ללא סטרואידים, ואני לא היחיד , ואני גם לא דוגמא , מה שכן אני מנסה להגיד כאן - לשנה ו9 חודשים זה אכן כלום , ממש כלום . עדיין שאפו
איזה 10 קג שריר בראש שלך על מה אתה מדבר..
בסייקל אתה לא עולה 10 קילו שריר נקי, אז אתה אומר לי טבעי עלית את זה.
אולי 10 קילו מתוכם 4 קילו נוזלים, 1-2 קילו שומן וארבע או חמש קילו שריר.. זה יותר הגיוני.
לדעתי השינוי שלו הוא טוב, במיוחד להתחלה כי בהתחלה אתה לא יודע כלום, לא לאכול, לא להתאמן לא כלום.
דרך אגב, תן תמונה שלך לפני ואחרי הארבעה חודשים האלה שעלית 10 קג שריר נקי. בפורום הזה לא זורקים סתם דברים לאוויר בלי כיסוי.

איזה 10 קג שריר בראש שלך על מה אתה מדבר..
בסייקל אתה לא עולה 10 קילו שריר נקי, אז אתה אומר לי טבעי עלית את זה.
אולי 10 קילו מתוכם 4 קילו נוזלים, 1-2 קילו שומן וארבע או חמש קילו שריר.. זה יותר הגיוני.
לדעתי השינוי שלו הוא טוב, במיוחד להתחלה כי בהתחלה אתה לא יודע כלום, לא לאכול, לא להתאמן לא כלום.
דרך אגב, תן תמונה שלך לפני ואחרי הארבעה חודשים האלה שעלית 10 קג שריר נקי. בפורום הזה לא זורקים סתם דברים לאוויר בלי כיסוי.
צודק ב100% לגבי המתחילים .
ידידי בוא נחדש לך , בסייקל עולים 8 קילו בחודשיים , אז לי כנראה יש טסטוסטרון גבוהה , במקרה 28nmol , טבעי , ולקח לי לעלות 10 קילו ב4 חודשים של שריר נקי , תתפלא .
לגבי התמונה ,עוד חודשיים מסיים חיטוב , אפרסם , תזכור את שמי 🤩

הייתי מפסיק להתרברב במקומך. הפורום לא אוהב את זה, בלשון עדינה.

צודק ב100% לגבי המתחילים .
ידידי בוא נחדש לך , בסייקל עולים 8 קילו בחודשיים , אז לי כנראה יש טסטוסטרון גבוהה , במקרה 28nmol , טבעי , ולקח לי לעלות 10 קילו ב4 חודשים של שריר נקי , תתפלא .
לגבי התמונה ,עוד חודשיים מסיים חיטוב , אפרסם , תזכור את שמי 🤩
אני מתכוון לתמונה לפני שהתחלת להתאמן ותמונה אחרי ארבעת החודשים האלו. תמונה מעכשיו לא מעניינת אותי.
אבל עזוב אתה לא חייב זה בחירה שלך אם להוכיח לי או לא.
ובלי שום קשר, אם יש לך טסט 28 או 16 זה לא משנה.. כל עוד זה בתחום הנורמלי התהליכים בגוף שלך יהיו אותו הדבר כמו בנאדם ״רגיל״ שיש לו טסט 16. בסייקל הרמות עולות פי 3 לפחות מרמה טבעית. כלומר 60nmol לפחות..
אני לא חושב שאתה משקר, אלא פשוט לא מבין מה זה 10 קג של שריר אמיתי נקי. כנראה היו מעורבים שם גם הרבה נוזלים וכו׳ כמו שאמרתי מקודם.

אתם מתנהגים פה כמו בנות בתיכון שרבות על החתיכים של הכיתה. חלאס.

אני מתכוון לתמונה לפני שהתחלת להתאמן ותמונה אחרי ארבעת החודשים האלו. תמונה מעכשיו לא מעניינת אותי.
אבל עזוב אתה לא חייב זה בחירה שלך אם להוכיח לי או לא.
ובלי שום קשר, אם יש לך טסט 28 או 16 זה לא משנה.. כל עוד זה בתחום הנורמלי התהליכים בגוף שלך יהיו אותו הדבר כמו בנאדם ״רגיל״ שיש לו טסט 16. בסייקל הרמות עולות פי 3 לפחות מרמה טבעית. כלומר 60nmol לפחות..
אני לא חושב שאתה משקר, אלא פשוט לא מבין מה זה 10 קג של שריר אמיתי נקי. כנראה היו מעורבים שם גם הרבה נוזלים וכו׳ כמו שאמרתי מקודם.
קצת הזוי ש28nmol וגם 16 זה בעצם "אותו הדבר" , לא סתם אנשים רוצים 28nmol מאשר 18 , מכיוון שכן יש בזה תועלת , אפילו אם היא קטנה - זה מצטבר מתישהו , ותקן אותי אם אני טועה , ולגבי תמונה ... הצלחתי לאסוף לך , בבקשה .
אתם מתנהגים פה כמו בנות בתיכון שרבות על החתיכים של הכיתה. חלאס.
אנחנו לא רבים .. דנים סך הכל , אז בבקשה תתעסק בעצמך , לא אמור להציק לך .

קבצים מצורפים

• IMG_20160207_224051_892.jpg
    IMG_20160207_224051_892.jpg
    KB 88 · צפיות: 377

ח

היואיל אדוני להעלות תמונה ?

קצת הזוי ש28nmol וגם 16 זה בעצם "אותו הדבר" , לא סתם אנשים רוצים 28nmol מאשר 18 , מכיוון שכן יש בזה תועלת , אפילו אם היא קטנה - זה מצטבר מתישהו , ותקן אותי אם אני טועה , ולגבי תמונה ... הצלחתי לאסוף לך , בבקשה .

אנחנו לא רבים .. דנים סך הכל , אז בבקשה תתעסק בעצמך , לא אמור להציק לך .
כמו שחשבתי..
העלייה ממש לא נקייה.
לפי התמונות עלית איזה 5 קג שריר. זה הרבה וזה יפה אבל זה ממש לא 10 קג.
אם הייתה מודד אחוז שומן לפני ואחרי הייתה רואה שחלק מהמשקל שהתווסף זה שומן ונוזלים.

כמו שחשבתי..
העלייה ממש לא נקייה.
לפי התמונות עלית איזה 5 קג שריר. זה הרבה וזה יפה אבל זה ממש לא 10 קג.
אם הייתה מודד אחוז שומן לפני ואחרי הייתה רואה שחלק מהמשקל שהתווסף זה שומן ונוזלים.
אכן הייתה עלייה , אבל עם משקל מיוחד במכון ומעקב צמוד הייתה עלייה של 17 קילו מתוכם לפחות 9 שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית