הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אורתופד / פיזיותרפיסט לטיפול בפציעה בגב התחתון (סקוואט)

• פותח/ת השרשור Saba
  • פורסם בתאריך

Saba

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
אהלן,
לפני כחצי שנה נפצעתי בגב בזמן סקוואט עם משקל, הלכתי למיון ואחרי צילום אבחנו לי סובלוקסציה (subluxation) באחת החוליות בגב התחתון. (זה היה בבוליביה)
הפסקתי להתאמן למשך תקופה וכשחזרתי לעשות סקוואט (בעדינות ממש ולאט) אני עדיין מרגיש כאבים בגב התחתון. זה מפחיד אותי ואני לא רוצה להמשיך להתאמן סתם. יש לציין שאין לי שום בעיות עם טווח תנועה חסר או כאבים בפעולות יומיומיות.

כשעברתי על פוסטים בפורום ראיתי שיותר ממליצים לגשת לפיזיותרפיסט ולא לאורתופד.
המטרה שלי היא להגיע למצב שבו אני יכול להתאמן ללא הגבלה (ספציפית קרוספיט מועדף עלי), או אם יש מגבלות - לדעת איפה הן עוברות בלי להסתכן ולהחמיר את הפציעה.

עכשיו שכל המידע בחוץ, אני אשאל: יש המלצות לפיזיו/אורתופד (לפי בחירתכם) באיזור הצפון או המרכז, עדיף שעובדים עם מכבי?
מודה מאוד על כל עזרה שתבוא!!
סבא

אהלן,
לפני כחצי שנה נפצעתי בגב בזמן סקוואט עם משקל, הלכתי למיון ואחרי צילום אבחנו לי סובלוקסציה (subluxation) באחת החוליות בגב התחתון. (זה היה בבוליביה)
הפסקתי להתאמן למשך תקופה וכשחזרתי לעשות סקוואט (בעדינות ממש ולאט) אני עדיין מרגיש כאבים בגב התחתון. זה מפחיד אותי ואני לא רוצה להמשיך להתאמן סתם. יש לציין שאין לי שום בעיות עם טווח תנועה חסר או כאבים בפעולות יומיומיות.

כשעברתי על פוסטים בפורום ראיתי שיותר ממליצים לגשת לפיזיותרפיסט ולא לאורתופד.
המטרה שלי היא להגיע למצב שבו אני יכול להתאמן ללא הגבלה (ספציפית קרוספיט מועדף עלי), או אם יש מגבלות - לדעת איפה הן עוברות בלי להסתכן ולהחמיר את הפציעה.

עכשיו שכל המידע בחוץ, אני אשאל: יש המלצות לפיזיו/אורתופד (לפי בחירתכם) באיזור הצפון או המרכז, עדיף שעובדים עם מכבי?
מודה מאוד על כל עזרה שתבוא!!
סבא

אין לנו עדיין הסכם עם מכבי , אבל אתה מוזמן להגיע אליי.
נמצאים בראשון לציון. כל הפרטים הרלוונטים לחברי הפורום נמצאים בהודעה נעוצה בראש הפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית