הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע 4 תרגילים שירחיבו - יגדילו - וינפחו את הכתפיים שלך

HaimCohen

משתמש מתחיל
2
4
נק' מוניטין:
-80
2
4
היי כאן חיים כהן,

אולי חלק מכם מכירים אותי דרך הערוץ שלי ביו טיוב ואולי לא,
ובכל מקרה חשבתי שבסרטון הבא יש מספיק ערך שיכול לעזור לכם באימוני הכתפיים שלכם.

אתה יכול לעשות את האימון הזה בתור אימון כתפיים שלם, אתה יכול לעשות את זה בתוך אימון של חזה ויד אחורית או שתוכל לקחת תרגיל אחד או שניים שאהבת.

תהנה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא אמרתי שצריך להתאמן בשביל מראה, אמרתי שבריאות זו לא סיבה שתגרום לך להמשיך.
אם לא תאהב את האימון כשלעצמו, שום סיבה לא תגרום לך להחזיק.
עוד לא הכרתי מישהו שלא יכול להנות מאימון בכל סוג שהוא, הכרתי אנשים שיאהבו לשחק טניס ולא להרים משקולות, הכרתי כאלו שיאהבו לרוץ, לעשות גימנסטיקס, וכו', אבל באמת שעוד לא יצא לפגוש מישהו שאומר לי, "שמע אני לא אוהב כלום, שונא להתאמן בנפשי" אין אנשים כאלה אחי, וגם אם יש ולא יצא לי להכיר אותם אז הם מיעוט המיעוטים, תמיד יהיה משהו שתתחבר אליו.

עוד לא הכרתי מישהו שלא יכול ליהנות מאימון בכל סוג שהוא, הכרתי אנשים שיאהבו לשחק טניס ולא להרים משקולות, הכרתי כאלו שיאהבו לרוץ, לעשות גימנסטיקס, וכו', אבל באמת שעוד לא יצא לפגוש מישהו שאומר לי, "שמע אני לא אוהב כלום, שונא להתאמן בנפשי" אין אנשים כאלה אחי, וגם אם יש ולא יצא לי להכיר אותם אז הם מיעוט המיעוטים, תמיד יהיה משהו שתתחבר אליו.

מספיק בחורות אמרו לי את זה. לא אוהבות שום פעילות גופנית ולא משנה מה תציע - הן תמיד ידחו ויעשו פרצוף.

אי פעם קרה לך שסיימה סט של דדליפט עצים ולפתע שמעתה קול של בחורה גונחת?
אני שואל כי רוצה לדעת אם שווה לי בכלל לדדליפט כבד לשאוף
אמממ.... הבחורה הזאתי סוג של גנחה בדדליפט עצים.

אמממ.... הבחורה הזאתי סוג של גנחה בדדליפט עצים.
מחזיר אותי לימים הטובים שמישהו פרסם פה מאמר שטען שבחורות משחררות חומר דמוי שתן בסקוואט.
נושא שלפי זיכרוני השאיר אותי עם אותה תגובה בדיוק כפי שנתנה לנו פה הבחורה הנחמדה הזאת בסירטון.

מחזיר אותי לימים הטובים שמישהו פרסם פה מאמר שטען שבחורות משחררות חומר דמוי שתן בסקוואט.
נושא שלפי זיכרוני השאיר אותי עם אותה תגובה בדיוק כפי שנתנה לנו פה הבחורה הנחמדה הזאת בסירטון.
נשמע אחלה מאמר, מעניין יותר מברוסיינס או התעסקות בשטויות.. מדע 🤡

עוד לא הכרתי מישהו שלא יכול להנות מאימון בכל סוג שהוא, הכרתי אנשים שיאהבו לשחק טניס ולא להרים משקולות, הכרתי כאלו שיאהבו לרוץ, לעשות גימנסטיקס, וכו', אבל באמת שעוד לא יצא לפגוש מישהו שאומר לי, "שמע אני לא אוהב כלום, שונא להתאמן בנפשי" אין אנשים כאלה אחי, וגם אם יש ולא יצא לי להכיר אותם אז הם מיעוט המיעוטים, תמיד יהיה משהו שתתחבר אליו.

לא יודע איפה גדלת/ איפה אתה חי, רוב האנשים שאני מכיר לא בקטע של ספורט.
מהנקודת מבט שלך באמת כל מי שסובב אותך מתאמן במשהו?

פרס מבוצע נכון עובד על כתף אמצעית. אם לא ביצעת אותו בטכניקה נכונה אל תאשים את התרגיל או התכנית.
לא - פרס מבוצע נכון עובד בעיקר על כתף קדמית (במיוחד כשמחזיקים צר - מה שרוב האנשים שיודעים לעשות פרס עושים), זאת אנטומיה פשוטה.
וכן ביצעתי אותו בטכניקה נכונה.

לא - פרס מבוצע נכון עובד בעיקר על כתף קדמית (במיוחד כשמחזיקים צר - מה שרוב האנשים שיודעים לעשות פרס עושים), זאת אנטומיה פשוטה.
לא.

אתה פשוט טועה, חבל
אתה פשוט טועה, זאת אנטומיה פשוטה, תחשוב מה התפקיד של כל ראש בכתף ותבין למה הראש הקדמי עושה את רוב התנועה - במיוחד כשעובדים עם מוט עוד יותר כשמחזיקים צר (שכך רוב האנשים שיודעים לעשות פרס עושים).
- 2:30
הסרטון הוא לא הוכחה לשום דבר, ואני לא מסכים עם כל דבר שהוא אומר שם.

האחיזה הנכונה היא מעט יותר רחב מרוחב כתפיים ומהנקודה שהמוט עובר את הראש הכתף האמצעית היא הדומיננטית (בעיקר בנעילה של המרפקים), ברור שגם קדמית עובדת אבל מרכזית היא הדומיננטית בפרס.

אני לא הפסקתי להתאמן מאז שהתחלתי ללכת על הרגליים, גג שבועיים בלי אימון אני לא יכול לחשוב על עצמי לא מתאמן, ואני מאמין שעד המוות אני גם לא יפסיק. ההורים שלי לא הפסיקו להתאמן מגיל 20, אולי לאמא שלי היו הפסקות של כמה שבועות לא יותר.

אלו שבאמת מתמידים פשוט באמת מבינים את החשיבות ביחד עם זה אוהבים או למדו לאהוב את זה, אלו שמתאמנים בשביל גוף הם אלו שיפרשו הכי מהר, מסטטיסטיקות בחדר כושר של בין חצי שנה לשנה והמנוי פורש.

בריאות לא דוחה את המוות שלך, בריאות זה אורך חיים, תראה בעצמך אנשים מבוגרים שמתאמנים ורצים ומסקביטים לעומת כאלו עם מקל הליכה ותחליט באיזה צד לבחור

התכוונת לאורח* אורך זה משהו אחר

האחיזה הנכונה היא מעט יותר רחב מרוחב כתפיים ומהנקודה שהמוט עובר את הראש הכתף האמצעית היא הדומיננטית (בעיקר בנעילה של המרפקים), ברור שגם קדמית עובדת אבל מרכזית היא הדומיננטית בפרס.
צודק לגבי האחיזה, זאת בידיוק הכוונה באחיזה צרה יחסית.
וכן את החלק הסופי של התנועה מבצעת בעיקר הכתף האמצעית, עם זאת בחלק הזה יש הרבה יותר עבודה של הטרייספס, החלק הראשון של התנועה הוא איפה שיש את רוב התנועה של הכתף והחלק הזה הוא בעיקר עבודה של כתף קדמית.
אפילו אם נניח שההשתתפות של 2 הראשים היא 50-50 (ואפילו עם נטייה לכתף אמצעית - מה שלא קורה), הבנץ' פרס יגרום לפער ביניהם.

בטכניקה נכונה המרפקים יהיו מאונכים ואפילו טיפה בולטים ואז רוב העומס ייפול על האמצעית ולא על הקדמית

מספיק בחורות אמרו לי את זה. לא אוהבות שום פעילות גופנית ולא משנה מה תציע - הן תמיד ידחו ויעשו פרצוף.
הם כנראה לא הכירו אותי 😉
לא יודע איפה גדלת/ איפה אתה חי, רוב האנשים שאני מכיר לא בקטע של ספורט.
מהנקודת מבט שלך באמת כל מי שסובב אותך מתאמן במשהו?
לא כל מי שסובב אותי מתאמן בכלל לא, אבל כן כל מי שסובב אותי אוהב להתאמן באיזשהו אופן זה פשוט לא בסדר עדיפויות גבוה אצל חלקם.
התכוונת לאורח* אורך זה משהו אחר
זה בסדר יש לי כבר מתקן שגיאות כתיב אוטומטי תשאל את @Matty. 😃

זה בסדר יש לי כבר מתקן שגיאות כתיב אוטומטי תשאל את @Matty. 😃
Image1.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית