הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אני בן 18, 1.79 שוקל 88-90( אני אשקל מחר) אני אחרי מסה וה rmr שלי זה 2300 אם אני רוצה להתחיל חיטוב מכמה גירעון קלורי מומלץ להתחיל?

אני בן 18 שוקל 88-90( אני אשקל מחר) אני אחרי מסה וה rmr שלי זה 2300 אם אני רוצה להתחיל חיטוב מכמה גירעון קלורי מומלץ להתחיל?
היי,

קרא בבקשה את המדריך:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אם יהיו לך עוד שאלות לאחר מכן אתה מוזמן לשאול 😃

תקרא את מה ששלחו לך כאן מעליי.
אך באופן כללי נהוג להתחיל עם גירעון של 400-500 קלוריות ומשם לראות לאן זה מתקדם.

• פותח/ת השרשור
תקרא את מה ששלחו לך כאן מעליי.
אך באופן כללי נהוג להתחיל עם גירעון של 400-500 קלוריות ומשם לראות לאן זה מתקדם.
העמסת פחמימות זה ציט מיל?
ובהעמסת פחמימות צריך לבדוק כמה אני אוכל או שזה פשוט יום שאפשר לאכול מה שאני רוצה( אבל לא לאכול בכמויות מטורפות)?

העמסת פחמימות זה ציט מיל?
ובהעמסת פחמימות צריך לבדוק כמה אני אוכל או שזה פשוט יום שאפשר לאכול מה שאני רוצה( אבל לא לאכול בכמויות מטורפות)?
צ'יט מיל זה ארוחה אחת שבה אוכלים מה שרוצים וזה נהוג במסה.

להעמסת פחמימות יש חשיבות רבה (מוסבר במאמר ששלחתי)

ויש כמה גישות להעמסה:

- תאכל כל דבר שנמצא לידך ללא הגבלה, לחלק זה עובד טוב חלק מתפרעים ומגיעים לכמויות של 8-10 אלף קלוריות וסתם תןקעים את עצמם

- לאכול רגיל ולהוסיף 2 ארוחות צ'יט שבהן אוכלים מה שרוצים, פיצה המבורגר וכו'

- לאכול את התפריט הרגיל פשוט להכפיל את כל הפחמימות פי 2 . לדוגמא אם בא.צהריים אתה אוכל כוס אורז אז בהעמסה 2 כוסות וכן הלאה לגבי כלל הפחמימות.

כל אחד העדפות שלו. אישית פעם הייתי ממש מגזים וזה האט אותי. היום אני מגזים אבל טיפה יותר מבוקר. אני מעדיף לא לחיות על תפריט ביום הזה כדי גם קצת להשתחרר מעניין התפריט ליום אחד.

• פותח/ת השרשור
צ'יט מיל זה ארוחה אחת שבה אוכלים מה שרוצים וזה נהוג במסה.

להעמסת פחמימות יש חשיבות רבה (מוסבר במאמר ששלחתי)

ויש כמה גישות להעמסה:

- תאכל כל דבר שנמצא לידך ללא הגבלה, לחלק זה עובד טוב חלק מתפרעים ומגיעים לכמויות של 8-10 אלף קלוריות וסתם תןקעים את עצמם

- לאכול את התפריט הרגיל פשוט להכפיל את כל הפחמימות פי 2 . לדוגמא אם בא.צהריים אתה אוכל כוס אורז אז בהעמסה 2 כוסות וכן הלאה לגבי כלל הפחמימות.

כל אחד העדפות שלו. אישית פעם הייתי ממש מגזים וזה האט אותי. היום אני מגזים אבל טיפה יותר מבוקר. אני מעדיף לא לחיות על תפריט ביום הזה כדי גם קצת להשתחרר מעניין התפריט ליום אחד.
פעם בשבוע וחצי זה יהיה בסדר?

ויש כמה גישות להעמסה:

שתי האופציות הראשונות זה לא בדיוק העמסת פחמימות, הראשונה זה יום צ'יט והשניה זה ארוחות צ'יט ביום של תפריט רגיל.

בכל מקרה מה שאני הייתי עושה ביום העמסה זה משתדל לעשות העמסה איכותית (כלומר הרבה פחמימה מעט שומן וכמות בינונית של חלבון), וארוחה אחת של משהו שממש בא לי (בדרך כלל זה היה המבורגר עם בירה)

שתי האופציות הראשונות זה לא בדיוק העמסת פחמימות, הראשונה זה יום צ'יט והשניה זה ארוחות צ'יט ביום של תפריט רגיל.

בכל מקרה מה שאני הייתי עושה ביום העמסה זה משתדל לעשות העמסה איכותית (כלומר הרבה פחמימה מעט שומן וכמות בינונית של חלבון), וארוחה אחת של משהו שממש בא לי (בדרך כלל זה היה המבורגר עם בירה)
בקציצה עגלגלה

בקציצה עגלגלה
גיליתי אותה אחרי, עכשיו אני אוהב לאכול שם בלי קשר. בגלל זה עוד מעט אצטרך לחטב שוב 😃
יובל, אם אתה לא מכיר את המקום אז רוץ לשם בארוחת צ'יט הקרובה 😁

בדיוק אתמול התקרנפתי שם על 660 אחרי קצת post workout 🚬🤪🚬

• פותח/ת השרשור
גיליתי אותה אחרי, עכשיו אני אוהב לאכול שם בלי קשר. בגלל זה עוד מעט אצטרך לחטב שוב 😃
יובל, אם אתה לא מכיר את המקום אז רוץ לשם בארוחת צ'יט הקרובה 😁
אני מכיר אותה, אני הולך עם חברים פעם בשבועיים-שלוש ולוקח שפוך, ממלא אותי לכל היום:)

אז ביום של העמסת פחמימות אני צריך לבדוק כמה קלוריות יהיה לי בסוף היום או שאפשר לעשות בערך?
ופעם בכמה זמן אתה ממליץ לעשות העמסה?

אז ביום של העמסת פחמימות אני צריך לבדוק כמה קלוריות יהיה לי בסוף היום או שאפשר לעשות בערך?
ופעם בכמה זמן אתה ממליץ לעשות העמסה?
אפשר לבדוק, לדעתי עדיף לעשות בערך כדי גם לנוח מספירת קלוריות יום אחד.
פעם בכמה זמן זה תלוי בגרעון שלך.
אני אישית בהתחלה עשיתי אחרי 4 שבועות אחרי זה כל שבועיים וכשעשיתי דל פחמימה אז כל שבוע

• פותח/ת השרשור
אפשר לבדוק, לדעתי עדיף לעשות בערך כדי גם לנוח מספירת קלוריות יום אחד.
פעם בכמה זמן זה תלוי בגרעון שלך.
אני אישית בהתחלה עשיתי אחרי 4 שבועות אחרי זה כל שבועיים וכשעשיתי דל פחמימה אז כל שבוע
אם אני אתחיל מגירעון של 400 כל כמה זמן מומלץ?
ומצטער על כל השאלות, פעם ראשונה שאני עושה חיטוב.

אם אני אתחיל מגירעון של 400 כל כמה זמן מומלץ?
ומצטער על כל השאלות, פעם ראשונה שאני עושה חיטוב.
תראה אני עשיתי רק פעם אחת חיטוב "לפי הספר" (כלומר עם ספירת ערכים, העמסות וזה), ככה שאין לי הרבה נסיון אישי בזה. לדעתי עם גרעון של 400 אחרי איזה 3 שבועות פחות או יותר זה זמן טוב להעמיס.

Back
למעלה תחתית