עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי,אני בן 18 שוקל 88-90( אני אשקל מחר) אני אחרי מסה וה rmr שלי זה 2300 אם אני רוצה להתחיל חיטוב מכמה גירעון קלורי מומלץ להתחיל?
העמסת פחמימות זה ציט מיל?תקרא את מה ששלחו לך כאן מעליי.
אך באופן כללי נהוג להתחיל עם גירעון של 400-500 קלוריות ומשם לראות לאן זה מתקדם.
צ'יט מיל זה ארוחה אחת שבה אוכלים מה שרוצים וזה נהוג במסה.העמסת פחמימות זה ציט מיל?
ובהעמסת פחמימות צריך לבדוק כמה אני אוכל או שזה פשוט יום שאפשר לאכול מה שאני רוצה( אבל לא לאכול בכמויות מטורפות)?
פעם בשבוע וחצי זה יהיה בסדר?צ'יט מיל זה ארוחה אחת שבה אוכלים מה שרוצים וזה נהוג במסה.
להעמסת פחמימות יש חשיבות רבה (מוסבר במאמר ששלחתי)
ויש כמה גישות להעמסה:
- תאכל כל דבר שנמצא לידך ללא הגבלה, לחלק זה עובד טוב חלק מתפרעים ומגיעים לכמויות של 8-10 אלף קלוריות וסתם תןקעים את עצמם
- לאכול רגיל ולהוסיף 2 ארוחות צ'יט שבהן אוכלים מה שרוצים, פיצה המבורגר וכו'
- לאכול את התפריט הרגיל פשוט להכפיל את כל הפחמימות פי 2 . לדוגמא אם בא.צהריים אתה אוכל כוס אורז אז בהעמסה 2 כוסות וכן הלאה לגבי כלל הפחמימות.
כל אחד העדפות שלו. אישית פעם הייתי ממש מגזים וזה האט אותי. היום אני מגזים אבל טיפה יותר מבוקר. אני מעדיף לא לחיות על תפריט ביום הזה כדי גם קצת להשתחרר מעניין התפריט ליום אחד.
אני לא ממליץ.פעם בשבוע וחצי זה יהיה בסדר?
שתי האופציות הראשונות זה לא בדיוק העמסת פחמימות, הראשונה זה יום צ'יט והשניה זה ארוחות צ'יט ביום של תפריט רגיל.ויש כמה גישות להעמסה:
- תאכל כל דבר שנמצא לידך ללא הגבלה, לחלק זה עובד טוב חלק מתפרעים ומגיעים לכמויות של 8-10 אלף קלוריות וסתם תןקעים את עצמם
- לאכול רגיל ולהוסיף 2 ארוחות צ'יט שבהן אוכלים מה שרוצים, פיצה המבורגר וכו'
- לאכול את התפריט הרגיל פשוט להכפיל את כל הפחמימות פי 2 . לדוגמא אם בא.צהריים אתה אוכל כוס אורז אז בהעמסה 2 כוסות וכן הלאה לגבי כלל הפחמימות.
בקציצה עגלגלהשתי האופציות הראשונות זה לא בדיוק העמסת פחמימות, הראשונה זה יום צ'יט והשניה זה ארוחות צ'יט ביום של תפריט רגיל.
בכל מקרה מה שאני הייתי עושה ביום העמסה זה משתדל לעשות העמסה איכותית (כלומר הרבה פחמימה מעט שומן וכמות בינונית של חלבון), וארוחה אחת של משהו שממש בא לי (בדרך כלל זה היה המבורגר עם בירה)
גיליתי אותה אחרי, עכשיו אני אוהב לאכול שם בלי קשר. בגלל זה עוד מעט אצטרך לחטב שוב 😃בקציצה עגלגלה
אני מכיר אותה, אני הולך עם חברים פעם בשבועיים-שלוש ולוקח שפוך, ממלא אותי לכל היום:)גיליתי אותה אחרי, עכשיו אני אוהב לאכול שם בלי קשר. בגלל זה עוד מעט אצטרך לחטב שוב 😃
יובל, אם אתה לא מכיר את המקום אז רוץ לשם בארוחת צ'יט הקרובה 😁
אז ביום של העמסת פחמימות אני צריך לבדוק כמה קלוריות יהיה לי בסוף היום או שאפשר לעשות בערך?שתי האופציות הראשונות זה לא בדיוק העמסת פחמימות, הראשונה זה יום צ'יט והשניה זה ארוחות צ'יט ביום של תפריט רגיל.
בכל מקרה מה שאני הייתי עושה ביום העמסה זה משתדל לעשות העמסה איכותית (כלומר הרבה פחמימה מעט שומן וכמות בינונית של חלבון), וארוחה אחת של משהו שממש בא לי (בדרך כלל זה היה המבורגר עם בירה)
אפשר לבדוק, לדעתי עדיף לעשות בערך כדי גם לנוח מספירת קלוריות יום אחד.אז ביום של העמסת פחמימות אני צריך לבדוק כמה קלוריות יהיה לי בסוף היום או שאפשר לעשות בערך?
ופעם בכמה זמן אתה ממליץ לעשות העמסה?
אם אני אתחיל מגירעון של 400 כל כמה זמן מומלץ?אפשר לבדוק, לדעתי עדיף לעשות בערך כדי גם לנוח מספירת קלוריות יום אחד.
פעם בכמה זמן זה תלוי בגרעון שלך.
אני אישית בהתחלה עשיתי אחרי 4 שבועות אחרי זה כל שבועיים וכשעשיתי דל פחמימה אז כל שבוע
תראה אני עשיתי רק פעם אחת חיטוב "לפי הספר" (כלומר עם ספירת ערכים, העמסות וזה), ככה שאין לי הרבה נסיון אישי בזה. לדעתי עם גרעון של 400 אחרי איזה 3 שבועות פחות או יותר זה זמן טוב להעמיס.אם אני אתחיל מגירעון של 400 כל כמה זמן מומלץ?
ומצטער על כל השאלות, פעם ראשונה שאני עושה חיטוב.