הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן כבר תקופה אבל יש לא רואה שיפור במשהו

yoram_ace

משתמש מתחיל
75
5
נק' מוניטין:
3
75
5
אני מתאמן כבר שלושה חודשים וסהכ אני עולה במשקלי עבודה ורואה שפיתחתי לאט לאט שרירים.
אבל בכל זאת אני מרגיש עדיין צר (הרוחב כתפיים שלי לא השתנה וגם בחזה), ובנוסף דק, אין שום דבר בולט וזה מראה דיי שחיפי ואני מתבאס מאוד מזה.
מה יש לעשות שיראו דברים כאלה? הכוונה בעיקר לזה שיראו שאני מתאמן גם עם חולצה שיראו רוחב ועובי וכל זה.
איזה תרגילים?

תמיד אתה יכול להוסיף מעט תרגילי עזר, אבל בנוסף לעבודה, התזונה חשובה מאוד, תתחיל לאכול
ותן לזה זמן, שלושה חודשים זה נחשב כלום זמן בשביל באמת לגדול

שלושה חודשים זה מעט מדי זמן בשביל לפתח מסת שריר מאוד משמעותית.
מה גם שלא כתבת אם אתה מסה (איך התפריט?), איך תוכנית האימונים וכו'.

שינויים בגודל רואים לפי הבגדים, בגדול כל 5 קילו זאת מידה.
לדעתי יתחילו לשים לב לשינוי אחרי שתעלה 10 קילו לפני זה קשה לשים לב.

כאמור 3 חודשים זה מעט זמן לשינוי משמעותי.
תכתוב גיל גובה ומשקל גוף שלך (כמה שוקל עכשיו וכמה שקלת לפני 3 חודשים). תכנית אימונים וערכים יומיים (קלוריות חלבון שומן פחמימה)

אני לא הכי מבין בזה אני גם מתאמן מתחיל ( מתאמן בערך חצי שנה)
אבל אני רוצה להגיד לך שאתה כנראה מושפע מהאינטרנט ומהסרטונים שאחרי שיש אנשים שמנים ופתאום אחרי חודשים הם נראים כמו ג'ון סינה, אז זה ממש לא ככה בשביל להגיע לתוצאות רציניות ושיפור רציני זה לוקח שנתיים.
אם אתה רואה שיפור זה טוב, לא נורא אם הוא לא עצום אבל כל עוד אתה רואה שיפור תמשיך בדרך הזואת ובכל אימון תנסה טוב יותר ולאכול טוב יותר, בצלחה .

Back
למעלה תחתית