הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

Freakstyle

משתמש מתחיל
9
1
נק' מוניטין:
1
9
1
חברים אני יודע שהדבר הראשון שתגידו זה " תלך לחיפוש דיברו על זה בלי סוף"
אבל בכל זאת דפדפתי פה בפורום וכל אחד אומר משהו אחר ואין משהו מוחלט לגבי התוסף הזה
אז בבקשה ממכם תאירו את עיניי, קראתי שזה מסרטן ואז חלק אומרים שזה לא,
חלק אומרים שזה פוגע בכליות, חלק אומרים לשתות עם הרבה מים, חלק אומרים שהמים הורסים את האפקט של זה
חלק מדברים על "העמסה" אין לי מושג מה זה בגדול אומר
ובכלל, תסבירו לי מתי לקחת, איך לקחת מה הגבול, לקחת את זה תמיד..
בבקשה ממכם תסבירו לי אני אודה לכם מאוד !
רוצה לדעת אם להתחיל לצרוך את הדבר הזה, פשוט קניתי גיינר וקיבלתי עם זה במתנה הקריאטין ואני רק בימים הקרובים מתחיל להתאמן
ואני מצטער שפתחתי את הנושא מספר מיליון על הקריאטין אבל תאמינו לי שלא הבנתי מי מה מו ובגלל זה פתחתי.
תודה מראש ואשמח באמת לתשובות אמיתיות ונכונות שמבוססות על הוכחות !

זה לא מסרטן ולא פוגע בכליות, אין לך מה לדאוג
צריך לשתות הרבה מים, כי קריאטין מעלה את הלחץ האונקוטי בדם, בקצרה זה אומר שזה "שואב" את המים ברקמות ומעביר אותם לדם, אז צריך לדאוג שיהיו לך מספיק מים
העמסה זו תקופה של כמה ימים-שבוע שאתה לוקח כמויות גדולות של קריאטין (15-20 גרם ליום), כדי להגיע לריוויון של הגוף בזה, משהו שבגדול ייקח 3 שבועות בערך, חלק ימליצו לעשות את זה, וחלק לא בטענה שכמויות יומיות רגילות (בערך 5 גרם) ייתנו את אותו אפקט ולכן מיותר
ובגלל שצריך להגיע לריוויון, צריך לקחת כל יום בשביל האפקט

זה לא מסרטן ולא פוגע בכליות, אין לך מה לדאוג
צריך לשתות הרבה מים, כי קריאטין מעלה את הלחץ האונקוטי בדם, בקצרה זה אומר שזה "שואב" את המים ברקמות ומעביר אותם לדם, אז צריך לדאוג שיהיו לך מספיק מים
העמסה זו תקופה של כמה ימים-שבוע שאתה לוקח כמויות גדולות של קריאטין (15-20 גרם ליום), כדי להגיע לריוויון של הגוף בזה, משהו שבגדול ייקח 3 שבועות בערך, חלק ימליצו לעשות את זה, וחלק לא בטענה שכמויות יומיות רגילות (בערך 5 גרם) ייתנו את אותו אפקט ולכן מיותר
ובגלל שצריך להגיע לריוויון, צריך לקחת כל יום בשביל האפקט
פעם בכמה זמן צריך לעשות הפסקה מקריאטין ?

• פותח/ת השרשור
אז אתה פשוט ממליץ לקחת כל יום 5 גרם עם המון מים ?! או שהמים זה בלי שום קשר פשוט משהו שאני אצטרך מאותו רגע שהתחלתי לקחת את הקריאטין להתחיל לשתות כמות מים יותר גדולה ?!
וגם יש קשר לאימונים או לא ?

פעם בכמה זמן צריך לעשות הפסקה מקריאטין ?
עקרונית זה לא תוסף שמצריך הפסקה

אז אתה פשוט ממליץ לקחת כל יום 5 גרם עם המון מים ?! או שהמים זה בלי שום קשר פשוט משהו שאני אצטרך מאותו רגע שהתחלתי לקחת את הקריאטין להתחיל לשתות כמות מים יותר גדולה ?!
וגם יש קשר לאימונים או לא ?
אתה אמור לוודא שאתה צורך מספיק מים פשוט, 3 ליטר בערך, ככה שזה די רגיל
ומה זאת אומרת קשור לאימונים? אין לך מה לקחת קריאטין אם אתה לא מתאמן לכוח/מסה

אלף פעם כתבתי את זה:

5 גרם כל יום, לא משנה מתי, לא משנה עם מה, בלי העמסות בלי הפסקות.
להקפיד לשתות מים.

אין שום הוכחה (או סיבה הגיונית) למסרטן, לא מכיר משהו שמצא פגיעה בכליות (וגם לא הגיוני לי יותר מדי)

• פותח/ת השרשור
הבנתי
חייבים להיות עקביים בזה ?! כאילו יש לזה משמעות אם נגיד התחלתי לקחת אבל לפעמים יהיו ימים שאני לא אקח
ואז יחזור ואז שוב ושוב .

ויש פה עוד מישהו שתומך בטענה שפשוט לקחת כל יום 5 גרם ושלום על ישראל ?!
או שעדיין יש פה טענות אחרות ?

הבנתי
חייבים להיות עקביים בזה ?! כאילו יש לזה משמעות אם נגיד התחלתי לקחת אבל לפעמים יהיו ימים שאני לא אקח
ואז יחזור ואז שוב ושוב .

ויש פה עוד מישהו שתומך בטענה שפשוט לקחת כל יום 5 גרם ושלום על ישראל ?!
או שעדיין יש פה טענות אחרות ?
למה יש "?!" כל משפט?

וכן חשוב לקחת כל יום, לא תמות אם תפספס יום אחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית