הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לשמור על המשקל בליניארית בתקופת החיטוב?

MrQuill

משתמש פעיל
762
34
בליווי אישי
נק' מוניטין:
164
762
34
שלום לחברי הפורום,

התחלתי את החיטוב שלי לפני כשבועיים עם כ-14 עד 15 אחוז שומן (משקל התחלתי 78) ועם תכנית ליניארית. עכשיו בעיקרון הבנתי שבחיטוב פשוט צריך לשמור על המשקל כמות שהוא עד כמה שאפשר. עשיתי דילואוד והתחלתי מ-75% מהמשקל שאליו הגעתי ב-SS. התחלתי לשים דגש הרבה יותר חזק על הטכניקה בסקוואט אבל יחד עם זאת נהיה לי קשה עם אותו משקל (ביום נפח). פחות מרגיש את זה בדדליפט - בשאר התרגילים אף מצליח לעלות (בנץ', פרס וחתירה). מבחינת תזונה - הורדתי 100 גרם פחמימה, קצת שומן, חלבון אותו דבר - גרעון קלורי של 300 קל' מתזונה (אירובי 3 פעמים בשבוע, שורף 400 קלוריות באימון). בינתיים אין ירידה חדה (ק"ג של נוזלים, עוד ק"ג של שומן כנראה + עוד קצת נוזלים).

האפשרויות הן:

א. להוריד משקל בסקוואט
ב. להעלות פחמימה
ג. שינוי במספר סטים/חזרות
ד. כל התשובות נכונות?

שלום לחברי הפורום,

התחלתי את החיטוב שלי לפני כשבועיים עם כ-14 עד 15 אחוז שומן (משקל התחלתי 78) ועם תכנית ליניארית. עכשיו בעיקרון הבנתי שבחיטוב פשוט צריך לשמור על המשקל כמות שהוא עד כמה שאפשר. עשיתי דילואוד והתחלתי מ-75% מהמשקל שאליו הגעתי ב-SS. התחלתי לשים דגש הרבה יותר חזק על הטכניקה בסקוואט אבל יחד עם זאת נהיה לי קשה עם אותו משקל (ביום נפח). פחות מרגיש את זה בדדליפט - בשאר התרגילים אף מצליח לעלות (בנץ', פרס וחתירה). מבחינת תזונה - הורדתי 100 גרם פחמימה, קצת שומן, חלבון אותו דבר - גרעון קלורי של 300 קל' מתזונה (אירובי 3 פעמים בשבוע, שורף 400 קלוריות באימון). בינתיים אין ירידה חדה (ק"ג של נוזלים, עוד ק"ג של שומן כנראה + עוד קצת נוזלים).

האפשרויות הן:

א. להוריד משקל בסקוואט
ב. להעלות פחמימה
ג. שינוי במספר סטים/חזרות
ד. כל התשובות נכונות?
״קשה״ זה יפה. השאלה אם יש כשל או לא..
בכל מקרה בנפח תמיד אפשר להגדיל את המנוחות בין הסטים

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון שאת החזרה-שתיים אחרונות אני עושה בטכניקה לקויה (לא שובר מקביל)
וכשל בסקוואט? ללא ספוטר? נראה לי מסוכן מידי.
אנסה ליישם את הענין עם המנוחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית