הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון להמשיך להתאמן או להפסיק?

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
( פה היה שם של מישהו , עשיתי העתק הדבק )
אפשר דעה שלך מה לעשות? אני יכתוב לך פה די הרבה כדי שתדע מה להגיד , זה בעיה עם פציעות שמחרפנת אותי ממתי שהתחלתי ( 4 חודשים אחרי ).

היה לי פציעה לפני שנה + בכתף , המשכתי להתאמן ובסוף הדלקת עד עכשיו לא עברה ( נחתי 3 חודשים - חזרתי ב-30/12/15 והפסקתי ב30/9/2015 ) , היה לי גם דלקת בגב התחתון מסקוואט...

הגב דווקא אחרי איזה שבועיים עבר הכאבים , אבל עכשיו שחזרתי להתאמן , כבר שבועיים שיש לי דקירות בגב התחתון וזה ממש כואב , אפילו לא יכול להתכופף , אפילו מוט ריק בחד"כ מהרצפה לא יכול כי זה נמוך מדי , ( רק בדדליפט אני יכול להרים עם פלטה של 20קילו , אבל נמוך מדי זה דוקר לי את הגב ) מה לדעתך כדאי לעשות? להמשיך להתאמן או להפסיק? כי אני כבר לא יכול להפסיק להתאמן... כל הזמן אני נפצע ונפצע ואני רואה בחד"כ אנשים טכניקה דפוקה יותר ממני , אני היחיד שנפצע.
זה מוזר שאני היחיד שנפצע כל הזמן , עברתי לפחות 3 פציעות שונות שהכתף 3 פעמים והגב פעמיים ושורש כף היד שזה דווקא סבבה לפחות.
בנתיים אני עושה מתיחות :
https://www.lbs.co.il/threads/54201/
אז שהיה לי עצם האגן דלקת ב-SS , זה פתר לי את הכאבים אבל זה נראלי יותר לאגן מאשר לגב , מה לדעתך? כדאי לעשות מתיחות ועיסויים ולהמשיך את החד"כ? או להפסיק לגמרי עם האימונים וגם עם עם העיסויים / בלי

הבעיה זה שאם אני ימשיך , אני ייפצע יתר נראלי... כמו שהיה לי עם הכתף ( יש לי פה מליון אשכולות בפורום פציעות - תסתכלו בהודעות , ואף אחד לא עוזר לי :( ) , אני עכשיו התחלתי מסה כדי אולי להעיף את הדלקת אם אני יחזק את המקום באמצעות דדליפט , אבל אני לא רוצה לדפוק את עצמי יותר מצד שני... אני יודע שדדליפט זה להאמסטרינג , אבל זה גם גב תחתון
התוכנית שלי ( FBW ) - 3 פעמים בשבוע בנתיים
שאני יחזור מהבית ספר אני יערוך וירשום את התוכנית

נערך לאחרונה:
תעשה בדיקה שלא פרצת דיסק או משהו, זה נשמע ככה
ויש אנשים עם מפרקים חלשים יותר, אין מה לעשות
בפועל זה לא אומר שתצטרך להפסיק להתאמן, אבל כן להיזהר יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית