אני עושה LB. השרירים שאחראים על פתיחת הברכיים אצלי לא ממש גמישים וחזקים ככה שאם אני עושה עמידה רחבה אני לא שובר מקביל
אני עושה עמידה צרה שדי נוחה לי, והירידה היא בעצם מין קריסה כזאת לבור לא משנה כמה חזק אני מנסה להחזיק כיווץ. ומהבור אני פשוט מקבל מין באונס כזה ועולה למעלה. מסתבר שאני עושה LB שיותר מזכיר HB ATG רק עם פוזיציית מוט של LB
לפעמים קורה שאם המשקל גבוה מדי\זה לא היום שלי אני קורס לבור ולא מצליח לעלות
יש איזה נזק בסקוואט מהסוג הזה?
כאילו לי אישית זה מרגיש הכי נוח. אני שובר מקביל והכל סבבה.
השאלה היא האם סקוואט כזה מגביל אותי במשקלים בצורה כלשהי?
אני גם לא מצליח לשמור על כיווץ במשקלים גבוהים, אני פשוט קורס לתחתית ומאבד המון אנרגיה מלנסות לעלות..
אם אני עומד בעמידה רחבה אז אני בקושי שובר מקביל וגם מרגיש לי לא יציב.
סרטון יהיה עוד כמה ימים אם יש צורך. מדובר בסקוואט תקין לחלוטין ושובר מקביל והכל די בסדר. חוץ מזה שאני קורס מעט מהר לבור ויורד נמוך מדי, לא ATG מלא אבל בהחלט מתקרב.
ועוד משהו, אני יכול להתאמן רק פעמיים בשבוע. גם כי קשה לי להתאושש וגם כי אני בתקופת מבחנים ויש לי גם הרבה אימונים בזמן האחרון..
פעמיים בשבוע מספיק?
אני עושה עמידה צרה שדי נוחה לי, והירידה היא בעצם מין קריסה כזאת לבור לא משנה כמה חזק אני מנסה להחזיק כיווץ. ומהבור אני פשוט מקבל מין באונס כזה ועולה למעלה. מסתבר שאני עושה LB שיותר מזכיר HB ATG רק עם פוזיציית מוט של LB
לפעמים קורה שאם המשקל גבוה מדי\זה לא היום שלי אני קורס לבור ולא מצליח לעלות
יש איזה נזק בסקוואט מהסוג הזה?
כאילו לי אישית זה מרגיש הכי נוח. אני שובר מקביל והכל סבבה.
השאלה היא האם סקוואט כזה מגביל אותי במשקלים בצורה כלשהי?
אני גם לא מצליח לשמור על כיווץ במשקלים גבוהים, אני פשוט קורס לתחתית ומאבד המון אנרגיה מלנסות לעלות..
אם אני עומד בעמידה רחבה אז אני בקושי שובר מקביל וגם מרגיש לי לא יציב.
סרטון יהיה עוד כמה ימים אם יש צורך. מדובר בסקוואט תקין לחלוטין ושובר מקביל והכל די בסדר. חוץ מזה שאני קורס מעט מהר לבור ויורד נמוך מדי, לא ATG מלא אבל בהחלט מתקרב.
ועוד משהו, אני יכול להתאמן רק פעמיים בשבוע. גם כי קשה לי להתאושש וגם כי אני בתקופת מבחנים ויש לי גם הרבה אימונים בזמן האחרון..
פעמיים בשבוע מספיק?